Dont Starve| PC

130424055719333836.jpg

Genre: Action | Adventure | Indie | Simulation
Publisher: Klei Entertainment
Developer: Klei Entertainment
Languages: English

توضیحات:

بازی Dont Starve یک بازی کم حجم ماجرایی و استراتژیک جدید توسط کمپانی Klei Entertainment برای کامپیوتر ساخته شده است. بازی Dont Starve یک بازی Survival در دنیایی که علم و جادو با هم آمیخته شده اند می باشد. شما در نقش Wilson به عنوان یک دانشمند هستید که توسط دیو به دام افتاده و به این دنیای عجیب وارد شده اید. شما باید با استفاده از محیط و موجودات اطراف خود راه فراری برای خودتون بسازین و به خانه برگردید.در بازی Dont Starve شما به جهانی پر از موجودات عجیب و غریب ، خطرات و شگفتی های غریب و ناشناخته گام نهاده اید. شما باید با استفاده از وسایل اطراف خود راز و رمز بقای خود در این جهان رو بدست بیاورید.

ویژگی های کلیدی بازی Dont Starve:

- یک بازی در سبک جدید
- هیچ دستورالعمل و کمکی برای بازی وجود ندارد. شما خودتون باید همه چیز رو تحقیق و کشف کنید
- دارای محیطی عجیب و غریب
- دارای شخصیت های ۲D که در جهان ۳D زندگی می کنند
- گیم پلی و گرافیک خوب در عین کم حجم بودن
- قابل اجرا در تمام ویندوزها از جمله ویندوز ۷ و ۸

سیستم مورد نیاز:

Processor:1.7+ GHz or better
Memory:1+ gigs of RAM GB RAM
Graphics:Radeon HD5450 or better; 256 MB or higher
DirectX®:9.0c
Hard Drive:500 MB HD space
Sound:100% DirectX9.0c compatible sound card and drivers

وبسایت سازنده:

تصاویر بازی:

130424055724850646.jpg

130424055730538552.jpg

130424055730538552.jpg

به همه دوستان پیشنهاد میشه این بازی

مرسی از جوابت دوست عزیز. هر دوی Science Machine و Alchemy Engine رو ساختم. ولی مشکل اینه که نمیتونم وسایل خوبی باهاشون بسازم. همیشه یه چیزی کمه. این 50 روز رو اصلا نگشتم. فقط زنده موندم. فکر کنم مشکل همینه. تازه فهمیدم میشه خونه ساخت. خیلی باحاله. بابا این بازی از شیشه هم بدتره. حداقل میشه اون رو ترک کرد. :)) باز هم ممنون

آره خب اونا تنها این امکان را برات فراهم می کنن، اگه آیتم های مورد نیاز رو نداشته باشی (حتی بعضی هاشون رو باید با هم ترکیب کنی) به سختی می تونی بعد از 50 روز دووم بیاری. تا همون جا هم خیلی عالی کار کردی.

ممنون

شرمنده دوست عزیز که هی سوال میپرسم. میخواستم بدونم این نسخه ی جدید که ازش اومده، خوبه؟
Don't Starve - FLT - Release Date: 24-04-2013

این حرفا چیه، دشمنت شرمنده باشه. :d

راستش من نسخه ی اوریجینال استیم رو دارم، نسخه های کپی رو امتحان نکردم. ولی FLT مطمئنه دانلودش کن.

22 زنده موندم :))
زمستون شد مردم:((
شخصیت برا من فقط تا اون پیر زن که درجه دانشمندیش بالاتر از بقیه هست باز کرده چرا دیگه باقی شخصیتها رو باز نمیکنه
اخرین ورژن بازی چیه دوستان اگر لینک دانلود با کرک دارین لطف کنین پیام بدید

آقا این Adventure Mode ـش داستانش از روز چندم به بعد پیش می ره؟ تا اون جا که یادمه گفته بودن بعد از خارج شدن از بتا این بخش باز می شه.

این کرکترها هم جدیداّ باز شدن؟ من اونقدر xp جمع نکرده بودم که باز بشن، امروز بعد از چند هفته اومدم دیدم 2-3 تایی باز شدن.
َAdventure فکر کنم از روز یک شروع میشه اما هرچی توی Inventory باشه رو میتونی با خودت ببری تا دست خالی هم نباشی. تو Adventure دیگه روز مهم نیست، مهم بالا بردن stage هست.
اورجینال داری نه؟ منم همین مشکلو داشتم. 137 روز رکورد زده بودم که یکی از آپدیت ها save من و نقشه بازی رو غیر هماهنگ کرد و ارور میداد. وقتی توی همون slot سیو جدید ساختم و بعد چند روز مردم، یهو 4-5 تا کارکتر باز کرد.
دوستان حالا یه سوال، چطور میشه ابزار جنگی خوب ساخت؟ تبر و ... کارساز نیست. هیولاهاش بدجوری اعصاب خوردکن هستن.
نسخه ی کامل بازی نیومده؟ ماله من بتا هست. جایی نیست بشه کاملش رو دانلود کرد؟
ممنون.
اسلحه ها:
1- science machine بسازید (یا با پیرزنه برید) و نیزه (اولین آیتم از لیست weapon ها) رو بسازید. ضربات قابل قبولی میزنه.
2- Ham bat بسازید. همون اندازه نیزه قدرت داره اما با duration پایین تر. در مقابل, طرز تهیه از نیزه هم راحت تره. 1x pig skin و 2x twigs و 2x meat.
3- اگر میتونید برید tentacle بکشید (در محیط های مردابی) یا یکی رو بندازید به جونش. قدرت tentacle spike از این 2 تا هم بیشتره.
4- اول خل بشید و بعد Dark sword بسازید. قویترین قدرت رو داره ولی از sanity کم میکنه.
22 زنده موندم :))
زمستون شد مردم:((
شخصیت برا من فقط تا اون پیر زن که درجه دانشمندیش بالاتر از بقیه هست باز کرده چرا دیگه باقی شخصیتها رو باز نمیکنه
چون در حالت default، روز 21 م زمستون شروع میشه. چرا آمادگی ندارید پس؟ :d
چون به صورت تصاعدی زیاد میشه xp مورد نیاز. باید روزهای بیشتری زنده بمونید.
کارکتر آخر هم کلا با xp باز نمیشه. راه دیگه ای داره.

30 روز دووم اوردم . هرچی دارم دارم میریزم تو اتیش .... کمممک . فقط تونستم یه کلاه پشمی درست کنم...
یه متر از اتیش کمپ دور شم یخ میزنم .......... این زمشتون تا چند روز ادامه داره؟

بچه ها حتما یه جایی رو آزاد کنید. یه تخته سنگی که دورش چهار تا نیزه که روی هر کدوم یه کله خوک هست.بار اول بود که بازی رو اجرا میکردم، شانسی آزادش کردم، وقتی روز دهم مردم دیدم با آزاد کردن تخته سنگ باعث میشه که اگه یه وقت خدایی نکرده مردین(:d) دوباره زنده بشین.اینجوری تونستم دفعه اول تا روز 50 زنده بمونم. شانس رو میبینید.
دوستان حالا یه سوال، چطور میشه ابزار جنگی خوب ساخت؟ تبر و ... کارساز نیست. هیولاهاش بدجوری اعصاب خوردکن هستن.
نسخه ی کامل بازی نیومده؟ ماله من بتا هست. جایی نیست بشه کاملش رو دانلود کرد؟
ممنون.
touch stone منظورته؟!
منم فعالش کردم ولی مردم...

خیلی بازیه با نمکیه ! من هردفعه میمیرم سریع alt f4 میزنم میامم بیرون دوباره میرم ... خداییش اونجوری خیلی ظلمه :d کلی جون بکنی زمستون زنده نمیمونی !
یه Winter is Coming میگفتن آذوغه جمع میکردیم !

30 روز دووم اوردم . هرچی دارم دارم میریزم تو اتیش .... کمممک . فقط تونستم یه کلاه پشمی درست کنم...
یه متر از اتیش کمپ دور شم یخ میزنم .......... این زمشتون تا چند روز ادامه داره؟
خوب، چرا 2 تا rabbit زنده نمیگیری و rabbit earmuff نمیسازی بتونی راحت اینور و اونور بری؟ حتی heat stone هم خیلی خوبه. میری چهارتا درخت قطع میکنی، هم خوده چوب ها و هم کاج ها رو میشه انداخت توی آتیش.
زمستون 15 روز ادامه دارد و از روز 21م شروع می شود.
من رکورد زدم 11 روز تونستم زنده بمونم داستانیش رو چه جوری میشه رفت جای خاصی از مپ باید بریم یا باید زنده بمونیم
باید کل مپ رو بگردی تا بتونی یه در خاص رو پیدا کنی. بعد از فعال سازی وارد stage دوم داستانی میشه و با inventory پر شروع میکنه به بازی.
بیشتر اونجا بالا بردن stage مطرح هست، برخلاف Sandbox.
خیلی بازیه با نمکیه ! من هردفعه میمیرم سریع alt f4 میزنم میامم بیرون دوباره میرم ... خداییش اونجوری خیلی ظلمه :d کلی جون بکنی زمستون زنده نمیمونی !
یه Winter is Coming میگفتن آذوغه جمع میکردیم !
برادران، لطفا Alt+F4 نزنید. لطفا Alt+F4 نزنید. لطفا Alt+F4 نزنید. لطفا Alt+F4 نزنید.
تعداد زیادی گزارش توی فروم بازی مبنی بر حذف سیو (چه 1 روز و چه 200 روز) درج شده که دلیل اکثرشون استفاده از Alt+F4 به جای خروج از منوی بازی بوده.
برای خودتون میگم. از بازی زده میشید.
به جای این کارها، برید از روش های مختلفی که بعد از مرگ شما رو زنده می کنه استفاده کنید. مثلا
1- با ریش های Wilson (فقط wilson) و یکی از این Engine ها، Meat effigy بسازید. میتونید stack هم بکنید اینا رو، ولی هرکدوم 10-20 تا از ماکزیمم جون کم می کنند/
2- قبرها رو با shovel بکنید و اگر شانس داشته باشید یه Amulet پیدا می کنید.
3- توی مپ بگردید و یه Touch Stone پیدا کنید.

خب اینبار دارم هوشمندانه تر بازی میکنم
به راهنمایی دوستان باریسنتری
فعلا که تو زمستونم روز بیستو پنجم ومنابع هم بسیار خوب مدیریت کردم
فکر کنم اینبار دیگه :: با اینا زمستون رد میکنم :: با اینا خستگیمو در میکنم :::wink1:

َAdventure فکر کنم از روز یک شروع میشه اما هرچی توی Inventory باشه رو میتونی با خودت ببری تا دست خالی هم نباشی. تو Adventure دیگه روز مهم نیست، مهم بالا بردن stage هست.
اورجینال داری نه؟ منم همین مشکلو داشتم. 137 روز رکورد زده بودم که یکی از آپدیت ها save من و نقشه بازی رو غیر هماهنگ کرد و ارور میداد. وقتی توی همون slot سیو جدید ساختم و بعد چند روز مردم، یهو 4-5 تا کارکتر باز کرد.

آهان پس این جوریه. آره سیو های منم پاک شد، 50 روز رفته بودم. تازه داشتم گرم می شدم. :d

من همونیم که بازی رو بهت داد دیگه. پوریا. :d

منم این بازیو گرفتم !
محشره ... :d
بدجوریم اعتیاد آوره لامصب !!!

رو حالت دیفالت رکورد من فعلا 27 روزه ولی بدجوری حالمو گرفت , خیلی مسخره مردم ! :(( ( البته کلا 5-4 ساعت بیشتر نیس که بازی کردم ! )
راستی راحت ترین راه واسه ی دراومدن از خل وضعی و گرفتن Sanity چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or