Dont Starve| PC

130424055719333836.jpg

Genre: Action | Adventure | Indie | Simulation
Publisher: Klei Entertainment
Developer: Klei Entertainment
Languages: English

توضیحات:

بازی Dont Starve یک بازی کم حجم ماجرایی و استراتژیک جدید توسط کمپانی Klei Entertainment برای کامپیوتر ساخته شده است. بازی Dont Starve یک بازی Survival در دنیایی که علم و جادو با هم آمیخته شده اند می باشد. شما در نقش Wilson به عنوان یک دانشمند هستید که توسط دیو به دام افتاده و به این دنیای عجیب وارد شده اید. شما باید با استفاده از محیط و موجودات اطراف خود راه فراری برای خودتون بسازین و به خانه برگردید.در بازی Dont Starve شما به جهانی پر از موجودات عجیب و غریب ، خطرات و شگفتی های غریب و ناشناخته گام نهاده اید. شما باید با استفاده از وسایل اطراف خود راز و رمز بقای خود در این جهان رو بدست بیاورید.

ویژگی های کلیدی بازی Dont Starve:

- یک بازی در سبک جدید
- هیچ دستورالعمل و کمکی برای بازی وجود ندارد. شما خودتون باید همه چیز رو تحقیق و کشف کنید
- دارای محیطی عجیب و غریب
- دارای شخصیت های ۲D که در جهان ۳D زندگی می کنند
- گیم پلی و گرافیک خوب در عین کم حجم بودن
- قابل اجرا در تمام ویندوزها از جمله ویندوز ۷ و ۸

سیستم مورد نیاز:

Processor:1.7+ GHz or better
Memory:1+ gigs of RAM GB RAM
Graphics:Radeon HD5450 or better; 256 MB or higher
DirectX®:9.0c
Hard Drive:500 MB HD space
Sound:100% DirectX9.0c compatible sound card and drivers

وبسایت سازنده:

تصاویر بازی:

130424055724850646.jpg

130424055730538552.jpg

130424055730538552.jpg

به همه دوستان پیشنهاد میشه این بازی

دوستان یه سوال . فست تراول نداره ؟ من این سره دنیام بخوام به بیسم برسم 6 روز طول میکشه......
راستی تو بعضی از جاهای زمین یه سوراخ هست که توش یه کرمه وقتی میری طرفش دهنشو باز میکنه ولی اتکی نمیکنه و طرف میکه بپرم تو سولاخ ... جریانش چیه؟ شاید فست تراولند؟ مثلا از اون سرش یهو در بیاییم؟

این گیاها رو زمین منتقلت میکنن به اونطرف مپ
یکی بیاد راهنمای کنه چطوری بیشتراز 6 روز زنده بمونم:dهر بار میرم تو بازی یه چیزی کم مزاره واسم

دوستان یه سوال . فست تراول نداره ؟ من این سره دنیام بخوام به بیسم برسم 6 روز طول میکشه......
راستی تو بعضی از جاهای زمین یه سوراخ هست که توش یه کرمه وقتی میری طرفش دهنشو باز میکنه ولی اتکی نمیکنه و طرف میکه بپرم تو سولاخ ... جریانش چیه؟ شاید فست تراولند؟ مثلا از اون سرش یهو در بیاییم؟
همین سوراخ ـا بپری توشون میبره از یجا دیگه درت میاره همین تراولشه فک کنم :d 24 روز زنده موندم برف اومده از سرما دارم یخ میزنم

دوستان تو نقشه یه جایی هست که یه دما سنج هست و کنارش یه صندوق که توش کلاه و ژاکت برای زمستون هست بگردین میتونین پیداش کنید ..

فلش زرد خودمم
قرمز دری که به دنیای ادونچر باز میشه
سبز هم منطقه خیلی خطرناک ....

آخرین ویرایش:
چقدر زیاد شدیم، ایول :d
همون worm hole تعداد محددودی هستند و هرکدوم فقط به یک wormhole دیگه وصل هستند (رندوم نمی چرخه) اما همونجوری که دوستمون گفت، بدجور از Sanity کم میکنه.
اصولا کارهای Gross میارنش پایین دیگه :d

شما اگر از روی جاده ها حرکت کنی خیلی سریع جابجا میشی. از اینور به اونور نقشه نهایتا 2 یا 3 روز میشه، دیگه 6 روز خیلی اغراقه.
این گیاها رو زمین منتقلت میکنن به اونطرف مپ
یکی بیاد راهنمای کنه چطوری بیشتراز 6 روز زنده بمونم:dهر بار میرم تو بازی یه چیزی کم مزاره واسم
کم نیست. جاهاشون فرق داره. یکم بگردی، همه چیز پیدا میکنی.
مهمترین نکته اینه که base رو جایی بین منابع دلخواهت بسازی، نه کنار یکی و دور از اون یکی.
یا اینکه منابع رو با shovel بکنی، بیاری پیش خودت. بعد بکاریشون. (بعضیهاشون نیاز به کود دارن برای رشد البته)

بعدشم کلی سوال نکن، بگو مشکلت دقیقا چیه، چیکار کردی برای حلش و ...
24 روز زنده موندم برف اومده از سرما دارم یخ میزنم
من خیلی زور زدم 22 روز زنده موندم زمستون شد مردم
چندتا راه کم خرج برای یخ نزدن:
1- همیشه کنار آتیش بمونید و با مسافت های کوتاه سفر کنید.
2- Torch دست بگیرید که فقط سرعت یخ زدن رو کم میکنه و ممکنه اینور و اونور رو هم آتیش بزنید.
3- heat stone بسازید و وقتی کنار آتیش هستید بزارید توی Inventory بمونه. به مرور رنگش قرمز میشه و به همون مقداری که گرم شده، گرما میده برای سفر.
4- یه rabbit earmuff بسازید. دو تا خرگوش زنده با تله بگیرید (زنده آقا، زنده) و با یک twigs، یه محافظ گوش بسازید. فقط duration داره دیگه، همیشه یکی زاپاس بزارید تا خراب نشده و کنار آتیش درش بیارید دیگه.

مشکل مهمتر توی زمستون باید برای شما غذا پیدا کردن بشه :d
اقا بازی جالبه ایی ؟ ارزش داره بزنیم
100% ارزش داره :d

دستتون درد نکنه که موقع امتحانات ما رو به خاک سیاه مینشونید :دی مام چند روزیه داریم بازی میکنیم اما به تاپیکش سعی کردم زیاد سر نزنم که خودم تجربه کنم اکثر چیزا رو :دی فعلا هم یه 17 روزی تونستم زنده بمونم. از تاپیک هم چیزای مفیدی یاد گرفتیم بازم مرسی :دی

فعلا یکی 2 تا از کاراکتر ها رو مونده باز کنم اما با کتابخونه دار بیشتر حال کردم،

این خاصیت اش که یه درجه علمی از بقیه شخصیت ها بالاتره اوایل بازی خیلی به درد میخوره، اما بدنسازه یه چیز دیگه بود :دی آدم خیلی راحت تر باهاش دعوا میره :))

دستتون درد نکنه که موقع امتحانات ما رو به خاک سیاه مینشونید :دی مام چند روزیه داریم بازی میکنیم اما به تاپیکش سعی کردم زیاد سر نزنم که خودم تجربه کنم اکثر چیزا رو :دی فعلا هم یه 17 روزی تونستم زنده بمونم. از تاپیک هم چیزای مفیدی یاد گرفتیم بازم مرسی :دی

فعلا یکی 2 تا از کاراکتر ها رو مونده باز کنم اما با کتابخونه دار بیشتر حال کردم،

این خاصیت اش که یه درجه علمی از بقیه شخصیت ها بالاتره اوایل بازی خیلی به درد میخوره، اما بدنسازه یه چیز دیگه بود :دی آدم خیلی راحت تر باهاش دعوا میره :))
من با شخصیت قبلیش حال کردم. نمیخوام اسمشو بگم ولی واقعا محشره :biggrin1:
بدنسازه درسته که شکم بزرگتری داره و دیرتر خالی میشه اما از اونطرف سخت تر هم پر میشه :biggrin1: هنوزم فکر میکنی می ارزه؟ :biggrin1:
اگرم دسترسی به wikia بازی داری، صفحه Unimplemented characters رو ببین حتما. ممکنه بعدا اضافه بشن.

آقا این Adventure Mode ـش داستانش از روز چندم به بعد پیش می ره؟ تا اون جا که یادمه گفته بودن بعد از خارج شدن از بتا این بخش باز می شه.

این کرکترها هم جدیداّ باز شدن؟ من اونقدر xp جمع نکرده بودم که باز بشن، امروز بعد از چند هفته اومدم دیدم 2-3 تایی باز شدن.

مشکل مهمتر توی زمستون باید برای شما غذا پیدا کردن بشه
:d

والا. :d

بارهای اولی که رفتم به روز 26 ـم که رسیدم اصلاّ زیاد غذا جمع نکرده بودم، ویلسون مرد. :d

جدا از این که باید base رو بین دو تا منابع مورد نیاز ساخت، بعد از روز 22 ـم که اوضاع سخت تر می شه باید base های بیشتری درست کرد. چون برای پیدا کردن غذا (اگه مزرعه نداشته باشید) به مشکل بر می خورید. کاری که من می کنم اینه که به فاصله های مساوی در نقشه چند تا base ساده می سازم، دورشون دیوار می کشم و چند تا صندوقچه پر از مشعل و غذا و چیز های دیگه می ذارم تا وقتی تو برف دنبال غذا می رم مجبور نباشم سریع به جای اولم برگردم.

این دماسنج رو هم اگه خیلی نگرانید همون اول درست کنید که مواظب باشید، winter is coming آقا جان. :d یکدفعه دیدید صبح پاشدید دیدید همه جا سفیده و آروم تر می تونید راه برید از جاتون نپرید. :d

بچه ها حتما یه جایی رو آزاد کنید. یه تخته سنگی که دورش چهار تا نیزه که روی هر کدوم یه کله خوک هست.بار اول بود که بازی رو اجرا میکردم، شانسی آزادش کردم، وقتی روز دهم مردم دیدم با آزاد کردن تخته سنگ باعث میشه که اگه یه وقت خدایی نکرده مردین(:d) دوباره زنده بشین.اینجوری تونستم دفعه اول تا روز 50 زنده بمونم. شانس رو میبینید.
دوستان حالا یه سوال، چطور میشه ابزار جنگی خوب ساخت؟ تبر و ... کارساز نیست. هیولاهاش بدجوری اعصاب خوردکن هستن.
نسخه ی کامل بازی نیومده؟ ماله من بتا هست. جایی نیست بشه کاملش رو دانلود کرد؟
ممنون.

بچه ها حتما یه جایی رو آزاد کنید. یه تخته سنگی که دورش چهار تا نیزه که روی هر کدوم یه کله خوک هست.بار اول بود که بازی رو اجرا میکردم، شانسی آزادش کردم، وقتی روز دهم مردم دیدم با آزاد کردن تخته سنگ باعث میشه که اگه یه وقت خدایی نکرده مردین(:d) دوباره زنده بشین.اینجوری تونستم دفعه اول تا روز 50 زنده بمونم. شانس رو میبینید.
دوستان حالا یه سوال، چطور میشه ابزار جنگی خوب ساخت؟ تبر و ... کارساز نیست. هیولاهاش بدجوری اعصاب خوردکن هستن.
نسخه ی کامل بازی نیومده؟ ماله من بتا هست. جایی نیست بشه کاملش رو دانلود کرد؟
ممنون.

آره منم همون اولا گرفتم ولی مردم.

برای ابزار جنگی هم Science Machine به بالا نیازه. Alchemy Engine پیشنهاد می شه. این رو بسازی وسایل پیشرفته تر هم باز می شن. اگر هم سر و کارت با mod هست تو سایت بازی بری mod های جالبی وجود داره. برای هیولاها هم کلاّ یک نفره نمی تونی بری به جنگشون، باید با 5-6 تا خوک حمله کنی بهشون.

نسخه ی کامل 2-3 هفته ای می شه که رو استیم عرضه شده. برای دانلود هم آخرین نسخه ای که من دیدم 20 آپریل بوده که باز هم بتا هست. یه سرچ ساده کنید فکر کنم بشه پیداش کرد.

آره منم همون اولا گرفتم ولی مردم.

برای ابزار جنگی هم Science Machine به بالا نیازه. Alchemy Engine پیشنهاد می شه. این رو بسازی وسایل پیشرفته تر هم باز می شن. اگر هم سر و کارت با mod هست تو سایت بازی بری mod های جالبی وجود داره. برای هیولاها هم کلاّ یک نفره نمی تونی بری به جنگشون، باید با 5-6 تا خوک حمله کنی بهشون.

نسخه ی کامل 2-3 هفته ای می شه که رو استیم عرضه شده. برای دانلود هم آخرین نسخه ای که من دیدم 20 آپریل بوده که باز هم بتا هست. یه سرچ ساده کنید فکر کنم بشه پیداش کرد.

مرسی از جوابت دوست عزیز. هر دوی Science Machine و Alchemy Engine رو ساختم. ولی مشکل اینه که نمیتونم وسایل خوبی باهاشون بسازم. همیشه یه چیزی کمه. این 50 روز رو اصلا نگشتم. فقط زنده موندم. فکر کنم مشکل همینه. تازه فهمیدم میشه خونه ساخت. خیلی باحاله. بابا این بازی از شیشه هم بدتره. حداقل میشه اون رو ترک کرد. :)) باز هم ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or