Dont Starve| PC

130424055719333836.jpg

Genre: Action | Adventure | Indie | Simulation
Publisher: Klei Entertainment
Developer: Klei Entertainment
Languages: English

توضیحات:

بازی Dont Starve یک بازی کم حجم ماجرایی و استراتژیک جدید توسط کمپانی Klei Entertainment برای کامپیوتر ساخته شده است. بازی Dont Starve یک بازی Survival در دنیایی که علم و جادو با هم آمیخته شده اند می باشد. شما در نقش Wilson به عنوان یک دانشمند هستید که توسط دیو به دام افتاده و به این دنیای عجیب وارد شده اید. شما باید با استفاده از محیط و موجودات اطراف خود راه فراری برای خودتون بسازین و به خانه برگردید.در بازی Dont Starve شما به جهانی پر از موجودات عجیب و غریب ، خطرات و شگفتی های غریب و ناشناخته گام نهاده اید. شما باید با استفاده از وسایل اطراف خود راز و رمز بقای خود در این جهان رو بدست بیاورید.

ویژگی های کلیدی بازی Dont Starve:

- یک بازی در سبک جدید
- هیچ دستورالعمل و کمکی برای بازی وجود ندارد. شما خودتون باید همه چیز رو تحقیق و کشف کنید
- دارای محیطی عجیب و غریب
- دارای شخصیت های ۲D که در جهان ۳D زندگی می کنند
- گیم پلی و گرافیک خوب در عین کم حجم بودن
- قابل اجرا در تمام ویندوزها از جمله ویندوز ۷ و ۸

سیستم مورد نیاز:

Processor:1.7+ GHz or better
Memory:1+ gigs of RAM GB RAM
Graphics:Radeon HD5450 or better; 256 MB or higher
DirectX®:9.0c
Hard Drive:500 MB HD space
Sound:100% DirectX9.0c compatible sound card and drivers

وبسایت سازنده:

تصاویر بازی:

130424055724850646.jpg

130424055730538552.jpg

130424055730538552.jpg

به همه دوستان پیشنهاد میشه این بازی

بازیش جالبه...فقط احساس میکنم ممکنهبعد یه مدت تکراری شه
الان دو تاسوال دارم:
1-الان من فقط تو مود survival بازی میتونم برم.دوستان گفتن که مرحله ای هم داره.اون کجاست؟
2-gold nugget از کجا گیر بیارم؟
همچنین نمیدونم چرا تا حالا نه بوفالو دیدم نه خوک!!!
شما تازه خیلی از آیتم ها و کاربردشون رو نمیدونی. یه بار به صورت رندوم صفحه wikia یک آیتم رو بخونی، میفهمی چقدر چیز هست از اون آیتم که نمیدونی :d
--------
1- موقع ساخت بازی توی Save slot جدید باید ازت بپرسه Adventure مود میخوای بری یا مدهای دیگه. نمیدونم شاید شما آپدیت بتای قدیمی رو گرفتی ولی این Adventure با Release کامل شد.
یه دری توی map هست که باید activate کنیش. بعدش میتونی وارد adventure بشی. یعنی یه دور باید منطقه sandbox رو کامل بگردی حداقل.
The player reaches Adventure Mode from Sandbox Mode by activating Maxwell's Door. The player is not allowed to bring anything over from Sandbox Mode (including learned recipes). If the player dies in Adventure Mode, they will wake up in Sandbox mode in the same state as they left it. Visiting Adventure Mode always starts the player at the very first chapter and a newly generated map, irrelevant of previous attempts.​

2- دو سه راه داره ولی واضح ترینشون شکوندن تخته سنگ هاست. فقط اگر بخوام یک نکته ریز رو بگم اینه که
تخته سنگهایی که رنگشون بین سفید و قهوه ای هست و قدشون بلندتر و لاغرتر هستن، طلا دارن.
تخته سنگ های سفید و گرد، Nitre آیتم اضافه شون هست.
3- شما 1-2 روز (زمان بازی) رو اگر بزاری برای گشت و گذار، میبینی که چقدر map بزرگه :d شما گوشه های ناشناخته نقشه رو بگردی، پیداشون میکنی.
خوک ها بعضا تک خونه دارن توی biome ها (زمین ها)ی مختلف، ممکنه توی جنگل بی علف پیداشون کنی، ممکنه توی چمنزار و ...
بوفالو ها توی Savanah هستن (biome هایی که شبیه گندم زار هستن. اکثرا هم خیلی وسیع هستند. ولی معمولا کنار خرگوش های گندمزار زندگی نمیکنند، یه گوشه ای پیدا می کنند که خرگوش نباشه.

خیلی ممنون بابت راهنمایی تون.خوک ها رو پیدا کردم منتها sanity م خیلی پایینه...کاراکترم همش توهم میزنه...
به خاطر همین پیدا نکردن طلا نمیتونم science machine بسازم...ویکی بازی رو هم تا حدودی خوندم منتها هنوزم طلایی یافت نشده...فکرکنم تو روز دهم دیگه بمیرم:d

خیلی ممنون بابت راهنمایی تون.خوک ها رو پیدا کردم منتها sanity م خیلی پایینه...کاراکترم همش توهم میزنه...
به خاطر همین پیدا نکردن طلا نمیتونم science machine بسازم...ویکی بازی رو هم تا حدودی خوندم منتها هنوزم طلایی یافت نشده...فکرکنم تو روز دهم دیگه بمیرم:d
کارهایی که به سرعت Sanity رو بالا میبرند شامل:
گل جمع کردن، پوشیدن hat هایی مثل Top hat، ساختن مدل اولیه (prototype) یک وسیله جدید، خوردن غذاهای کامل و ساخته شده، توی tent یا straw roll برای یک شب خوابیدن، تراشیدن Beard و ...
یک راه خفن هم داره که به این زودیا نمیگم، Exploit کنید :d
Science machine هم بدجور لازمه، حتما وقت بزار دنبال سنگ بگرد براش. زندگیت از این رو به اون رو میشه باهاش :d

آخرین ویرایش:
خیلی نامردیه اگه بمیری فرت تموم میشه امروز تا روز دهم رفتم ولی علف واسه اتیش پیدا نکردم تو شب مردم ..... اه چطور میشه تو بیس یه اتیش رو دایم روشن نگهداشت؟
یه سوال دیگه من نسخه260 مگی شو دانلود کردم وقتی شب داره شب میشه رنگ بندیه بازی بهم میخوره ؟ چرا ؟ ماله کرکه؟

ویرایش : یافتم یافتم :))

آخرین ویرایش:
من حواسم نبود گفتم بگیر بخواب وقتی بیدار شد شیکمش خالی شده بود:dدر حالی که شیکمش گرسنه بود دنبال غذا میگشد به رحمت خدا پیوست یه گیاه از زیر زمین پدیدار شد با یه اتک تموم کرد

کارهایی که به سرعت Sanity رو بالا میبرند شامل:
گل جمع کردن، پوشیدن hat هایی مثل Top hat، ساختن مدل اولیه (prototype) یک وسیله جدید، خوردن غذاهای کامل و ساخته شده، توی tent یا straw roll برای یک شب خوابیدن، تراشیدن Beard و ...
یک راه خفن هم داره که به این زودیا نمیگم، Exploit کنید :d
Science machine هم بدجور لازمه، حتما وقت بزار دنبال سنگ بگرد براش. زندگیت از این رو به اون رو میشه باهاش :d
این tent ها یا straw roll ها کجان؟‍‍!
کلا به نظرم اگه نکته های مفید بازیو بزارید تو پست اول خیلی خوب میشه...
راستی ریششو چطور باید بزنه؟!

خیلی نامردیه اگه بمیری فرت تموم میشه امروز تا روز دهم رفتم ولی علف واسه اتیش پیدا نکردم تو شب مردم ..... اه چطور میشه تو بیس یه اتیش رو دایم روشن نگهداشت؟
یه سوال دیگه من نسخه260 مگی شو دانلود کردم وقتی شب داره شب میشه رنگ بندیه بازی بهم میخوره ؟ چرا ؟ ماله کرکه؟

ویرایش : یافتم یافتم :))
فقط علف نیست که تو آتیش میسوزه، تقریبا هر کوفتیو بریزی توش میشه. چوب درخت، چوب خشک، (...) ماموتا، گلها، کاج درختها و ...
اتفاقا من ترجیحا میدم اصلا علف نسوزونم، هرچقدرم زیاد باشه.
هر وقت جای مناسب برای base انتخاب کردی و قطعی شد، یه گودال سنگی برای آتیش بساز. (گزینه پایینی آتیش موقتی) جابجاش نمیشه کرد اما هر چیزی توش میندازی، مدت بیشتری میسوزه و امکان به آتیش کشیدن اینور و اونور رو هم کم می کنه.
من حواسم نبود گفتم بگیر بخواب وقتی بیدار شد شیکمش خالی شده بود:dدر حالی که شیکمش گرسنه بود دنبال غذا میگشد به رحمت خدا پیوست یه گیاه از زیر زمین پدیدار شد با یه اتک تموم کرد
آخ آخ آخ. آره، این نکته رو آدم از hard way یاد میگیره تا دفعه بعد موادش رو حروم چادر و اینا نکنه :d
این tent ها یا straw roll ها کجان؟‍‍!
کلا به نظرم اگه نکته های مفید بازیو بزارید تو پست اول خیلی خوب میشه...
راستی ریششو چطور باید بزنه؟!
هر وقت Science machine رو ساختی، برو بقلش وایسا تا Blueprint این 3 تا ظاهر بشه و بتونی Prototype رو بسازی.
من 100% مخالف گذاشتن نکته ها تو پست اول هستم :d ملت هنوز بازی رو دانلود نکرده میان همه چم و خم بازی رو یاد میگیرن. دونه دونه سوال بپرسید، بهتره.

پس از ده روز به علت دیوانه شدن کرکتر مردم...
دوباره شروع کردم اینبار کلی گلد پیداکردم ولی نمیدونم چرا غذا اینقدر کمه...
کلا فکر کنم هر دفعه یه چیز مهم کمه تو بازی
چند تاسوال
1-اگه بایه خوک دوست شدیم و ماه کامل شد چه کنیم؟!حتما باید کشتش؟
2-کمپ زدن کنار خوک ها خوبه؟
3-این evil flower ها به دردی میخورن؟
4-تخم این سیاه یه چشما به درد میخوره؟
5-box thing چیه؟؟؟استفاده ای داره؟

بازی بسیار جالبیه ! :دی 2،3 دست اول رو که بازی کردم ، نزدیک بود ولش کنم چون کلاً اهل بازی های این سبکی (درخت قطع کن و وسیله بساز و ...) نیستم. ولی باز رفتم سراغش و الآن معتادش شدم بدجور !
البته هنوز بیشتر از 8،9 روز نتونستم دووم بیارم و معمولاً به خاطر حرص و طمع زیاد (!) و کتک کاری با جک جونورها میمیرم ! :دی
یه چیز جالب هم دیروز برام اتفاق افتاد (اگه میخواین خودتون توی بازی سورپرایز بشین ، باز نکنین)
اومدم یه درخت بزرگ رو قطع کنم ، درخته بلند شد افتاد به جونم !!! :دی فکر اینجاش رو دیگه نکرده بودم !

با کمک ابر مه خورشید و فلک 10 روز زنده موندم :)) خیلی سخته ها وقعا اگه یجا گیر بیوفتیم فک نکنم 2 روز دووم بیاریم .....
اقا ما یه عصا پیدا کردم روش یه چشم بود بعدش که ورش داشتم یه صندوق چه افتاده دنبالم هر جا میرم اونم میاد و میتونم چیز میزام رو توش بزارم خیلی باحاله .....

پس از ده روز به علت دیوانه شدن کرکتر مردم...
دوباره شروع کردم اینبار کلی گلد پیداکردم ولی نمیدونم چرا غذا اینقدر کمه...
کلا فکر کنم هر دفعه یه چیز مهم کمه تو بازی
چند تاسوال
1-اگه بایه خوک دوست شدیم و ماه کامل شد چه کنیم؟!حتما باید کشتش؟
2-کمپ زدن کنار خوک ها خوبه؟
3-این evil flower ها به دردی میخورن؟
4-تخم این سیاه یه چشما به درد میخوره؟
5-box thing چیه؟؟؟استفاده ای داره؟

1- خوب اونجا روش های فرار یا جنگ غیر مستقیم رو باید استفاده کنی (از خوابوندن گرفته تا تله گذاشتن و ...) ولی بهترین راه اینه که ازش دور بشی.
2- نه، هم seed ها و غذاهای روی زمین رو می لمبونن هم اگر تله گذاشته باشی، فرت فرت میرن روش. با فاصله 1-2 صفحه ازشون باشی، بهتره.
3- وقتی برشون داری، یه چیزی میدن که برای ساخت وسایل جادویی اینا لازمه. فعلا کاری باهاشون نداشته باش چون sanity رو میارن پایین. البته حیوانات دیگه (مثل زنبورها) باهاشون مثل گل عادی رفتار میکنند و محل عالی برای ساخت bee box هستند.
4- 2 تا کار میتونی باهاشون بکنی
1- باهاش یه غذای خوب توی crock pot درست کنی.
اگر کنار آتش بذاریش روی زمین، میشکنه و بچه tallbird میده. بعد دنبالت راه میفته و باید بهش غذا بدی تا رشد کنه. :d
5- یه spear و یه gnome داخلش هست. توسط clockwork knight محافظت میشه و میشه روی wooden thing گذاشتش.
البته هنوز بیشتر از 8،9 روز نتونستم دووم بیارم و معمولاً به خاطر حرص و طمع زیاد (!) و کتک کاری با جک جونورها میمیرم ! :دی
شما باید با logsuit و spear و football helmet اینور و اونور بری پس :biggrin1: همینجوری لخت لخت، زود میمیری :biggrin1:
اقا ما یه عصا پیدا کردم روش یه چشم بود بعدش که ورش داشتم یه صندوق چه افتاده دنبالم هر جا میرم اونم میاد و میتونم چیز میزام رو توش بزارم خیلی باحاله .....
فقط از Inventory درش نیار عصاهه رو. chester میزنه به چاک
biggrin1.gif

تنها چیزی میتونم بگم اینکه خیلی اعتیاد اوره اوووف به 15 روز نکشید غزل خداحافظی رو خوندم .
اقایون یه سوال : این کارکتر هایی که باز میشن تو گیم پلی هم فرقی میذارن ؟ یا فقط شکل شون عوض میشه . مثلا اون یارو وزنه برداره تو بازی قوی تر نیست ؟
یه سوال نا مربوط چیت نداره ؟ اقلا وقتی داریم با این جک و جونور ها انگولک کاری میکنیم نمیریم؟

تنها چیزی میتونم بگم اینکه خیلی اعتیاد اوره اوووف به 15 روز نکشید غزل خداحافظی رو خوندم .
اقایون یه سوال : این کارکتر هایی که باز میشن تو گیم پلی هم فرقی میذارن ؟ یا فقط شکل شون عوض میشه . مثلا اون یارو وزنه برداره تو بازی قوی تر نیست ؟
یه سوال نا مربوط چیت نداره ؟ اقلا وقتی داریم با این جک و جونور ها انگولک کاری میکنیم نمیریم؟
چرا کارکترها فرق میکنه مثلا همون وزنه برداره درصد کلییش بالاه(225) خونش(225) درصد مغزشم(225) ولی کارکترای دیگه رو 150 و 200 هستن.
اون دختر مو طلائیه یه شبه باخودش داره که شبا محافظتت میکنه یعنی اگه باکسی درگیر بشی اونم اتک میده.
در ضمن سعی کنید غذاهاتونو خام خام نخوریید.مثلا همون دانه های که از پرنده ها میوفته اونا اگه خام مصرف کنید فقط رو آیکون کلیه تاثیر داره اما اگه رو آتیشی که درست میکنید اول طبخش:d کنید هم رو آیکون قلب تاثیر + داره هم رو کلیه

یه حلقه ی طلایی بین یه سری evil flower پیدا کردم...چی کار میکنه؟
چطور میشه تو straw roll خوابید؟من یکی ساختم.حالا بعد ساختش باید چیکارش کنم؟فقط میتونم بندازمش زمین!

یه حلقه ی طلایی بین یه سری evil flower پیدا کردم...چی کار میکنه؟
چطور میشه تو straw roll خوابید؟من یکی ساختم.حالا بعد ساختش باید چیکارش کنم؟فقط میتونم بندازمش زمین!
عزیز، هرچی وسط evil flowers پیدا میشه، مربوط به the wooden thing و برای کامل کردن تلپورتر هست. انقدر جدی نگیرشون. بگیر بندازشون کنار آتیشت یا توی chest.
راست کلیک. اکثر آیتم ها با راست کلیک یه function دیگه دارن، اگر روی آیکون آیتم بری، مینویسه راست کلیک چیکار میکنه. همچنین میتونی آیکونش رو برداری و بکشی روی شخصیتت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or