Dont Starve| PC

130424055719333836.jpg

Genre: Action | Adventure | Indie | Simulation
Publisher: Klei Entertainment
Developer: Klei Entertainment
Languages: English

توضیحات:

بازی Dont Starve یک بازی کم حجم ماجرایی و استراتژیک جدید توسط کمپانی Klei Entertainment برای کامپیوتر ساخته شده است. بازی Dont Starve یک بازی Survival در دنیایی که علم و جادو با هم آمیخته شده اند می باشد. شما در نقش Wilson به عنوان یک دانشمند هستید که توسط دیو به دام افتاده و به این دنیای عجیب وارد شده اید. شما باید با استفاده از محیط و موجودات اطراف خود راه فراری برای خودتون بسازین و به خانه برگردید.در بازی Dont Starve شما به جهانی پر از موجودات عجیب و غریب ، خطرات و شگفتی های غریب و ناشناخته گام نهاده اید. شما باید با استفاده از وسایل اطراف خود راز و رمز بقای خود در این جهان رو بدست بیاورید.

ویژگی های کلیدی بازی Dont Starve:

- یک بازی در سبک جدید
- هیچ دستورالعمل و کمکی برای بازی وجود ندارد. شما خودتون باید همه چیز رو تحقیق و کشف کنید
- دارای محیطی عجیب و غریب
- دارای شخصیت های ۲D که در جهان ۳D زندگی می کنند
- گیم پلی و گرافیک خوب در عین کم حجم بودن
- قابل اجرا در تمام ویندوزها از جمله ویندوز ۷ و ۸

سیستم مورد نیاز:

Processor:1.7+ GHz or better
Memory:1+ gigs of RAM GB RAM
Graphics:Radeon HD5450 or better; 256 MB or higher
DirectX®:9.0c
Hard Drive:500 MB HD space
Sound:100% DirectX9.0c compatible sound card and drivers

وبسایت سازنده:

تصاویر بازی:

130424055724850646.jpg

130424055730538552.jpg

130424055730538552.jpg

به همه دوستان پیشنهاد میشه این بازی

آقا این قابلیت شخصی سازی محیط ، تغییری توی بازی ایجاد میکنه ؟! :دی
یعنی مثلاً وقتی که تعداد درخت ها رو کم و زیاد کنیم یا جک جونورها و آیتم ها رو دستکاری کنیم ، فرقی با حالت نرمال و معمولی که خودش تعداد همه چی رو تعیین میکنه داره ؟! من یه دور برای اینکه بیشتر با بازی آشنا بشم ، همه چی رو گذاشتم روی آسون ترین درجه (یعنی اکثر جونورها رو برداشتم و محیط رو هم کوچیک کردم) و الآن 21 روز گذشته و کلاً مرگ و میری هم در کار نیست و تقریباً کل محیط رو هم گشتم. اگه بمیرم XP میگیرم و کاراکترهای بعدی باز میشه یا هیچی ؟! :دی
راستی این صندوقچه متحرک که بنده خدا مثل سگ دنبالمون راه می افته ، ضد ضربه هست یا ممکنه بعد از کلی ضربه خوردن از طرف جونورها بمیره ؟!

یعنی مثلاً وقتی که تعداد درخت ها رو کم و زیاد کنیم یا جک جونورها و آیتم ها رو دستکاری کنیم ، فرقی با حالت نرمال و معمولی که خودش تعداد همه چی رو تعیین میکنه داره ؟! من یه دور برای اینکه بیشتر با بازی آشنا بشم ، همه چی رو گذاشتم روی آسون ترین درجه (یعنی اکثر جونورها رو برداشتم و محیط رو هم کوچیک کردم) و الآن 21 روز گذشته و کلاً مرگ و میری هم در کار نیست و تقریباً کل محیط رو هم گشتم. اگه بمیرم XP میگیرم و کاراکترهای بعدی باز میشه یا هیچی ؟! :دی
راستی این صندوقچه متحرک که بنده خدا مثل سگ دنبالمون راه می افته ، ضد ضربه هست یا ممکنه بعد از کلی ضربه خوردن از طرف جونورها بمیره ؟!
نه، فرقی توی مقدار xp نمیکنه. تنها فرق ها و نتایج تغییرات:
[LTR]Note that setting many of the options that concern spawnrates to anything above the "default" value will cause those resources to spawn outside of their native biomes. Examples include Reeds and Beefalo.

• A long season lasts ~50 days.
  • A short season lasts ~10 days.
  • A long day is 14 daylight hours, 1 dusk hour and 1 night hour of the clock.
  • A long dusk is 7 daylight hours, 6 dusk hours and 3 night hours of the clock.
  • A long night is 5 daylight hours, 2 dusk hours and 9 night hours of the clock.
  • Resources, animals, and foods set to lots will spawn in every biome, with the exception of plants in Rockyland.
  • Rains set to lots is infinite.
[/LTR]

آقا من رکورد زدم 1 روزم نتونستم زنده بمونم .:))
وقتی شب شد یه چیزی اومد نیشش زد و مرد
چاره چیه ؟:|
بدجوری کلی سوال میکنی. انتظار چه جوابی رو از ما داری الان؟
شما روزای اول باید مشغول چوب و سنگ و علف و twigs و غذا جمع کردن باشی.
سلام .
من مشکل کمبود جا دارم ؟! چه کنم ؟
سلام. خوش اومدی.
شما اول science machine بساز (باید طلا پیدا کنی براش) بعد برو backpack یا یکی دوتا chest تو camp خودت بساز. (تو لیست اضافه میشن وقتی کنار Science machine می ایستی)
یه راه جالب دیگه هم پیدا کردن یه چوبه که سرش چشم وصل شده. بچه ها صفحه های قبلی اشاره کرده بودن

بدجوری کلی سوال میکنی. انتظار چه جوابی رو از ما داری الان؟
شما روزای اول باید مشغول چوب و سنگ و علف و twigs و غذا جمع کردن باشی.
آخه زیاد استراتژی باز نیستم اما از این یه کم خوشم اومد و دوست دارم یه کم باهاش سروکله بزنم

صندوقچه هم بعد چند ضربه میپوکه...همین امشب برای خودم اتفاق افتاد...

سلام
من این بازی رو دانلود کردم ولی ظاهرا نسخه ی بتا هستش
اگه میشه لطف کنید لینک دانلود نسخه ی کامل (کرک شده) رو برام پ.خ کنید
خیلی ممنون

سلام
من این بازی رو دانلود کردم ولی ظاهرا نسخه ی بتا هستش
اگه میشه لطف کنید لینک دانلود نسخه ی کامل (کرک شده) رو برام پ.خ کنید
خیلی ممنون
همونه دیگه . نسخه دیگه ای فعلا درکار نیست
چی چیو همونه؟ :d
بازی قبل از اینکه عرضه بشه، 2-3 ماهی توی beta بوده و هر 2 هفته یه بار آپدیت میدادن. اکثر قابلیت های نسخه نهایی به مرور توی این آپدیت ها اضافه شدند.

اگر ورژنی که ایشون دانلود کردند مال 23 م آپریل بشه، نسخه نهاییه. هرچند وقتی بازی رو بالا میاری میگه 20-30 روز دیگه (توی May) یه آپدیت جدید میاد که بیشتر باید مربوط به bug fixing باشه.
اگرم نسخه قبل 23 م آپریله، مربوط به beta میشه.
بهرحال، قرار دادن لینک دانلود توی سایت ممنوع است
. شما سرچ بزنی، راحت پیداش میکنی. (حال پ.خ اینا رو هم کسی نداره :d)

چی چیو همونه؟ :d
بازی قبل از اینکه عرضه بشه، 2-3 ماهی توی beta بوده و هر 2 هفته یه بار آپدیت میدادن. اکثر قابلیت های نسخه نهایی به مرور توی این آپدیت ها اضافه شدند.

اگر ورژنی که ایشون دانلود کردند مال 23 م آپریل بشه، نسخه نهاییه. هرچند وقتی بازی رو بالا میاری میگه 20-30 روز دیگه (توی May) یه آپدیت جدید میاد که بیشتر باید مربوط به bug fixing باشه.
اگرم نسخه قبل 23 م آپریله، مربوط به beta میشه.
بهرحال، قرار دادن لینک دانلود توی سایت ممنوع است
. شما سرچ بزنی، راحت پیداش میکنی. (حال پ.خ اینا رو هم کسی نداره :d)
داداش من تو سایتای ایرانی تنها یه نسخه گذاشته شده که همه پایرت خورا همونا دارن بازی میکنن و یحتمل نسخه نهایی هستش . ( اون پایین نوشته Next Update 19 days و موس رو روش ببری مینویسه last build 15 days ago )

اگه میشه یه اسکرین شات از بازیتون (HUD) بزارید اگه نسخه ی نهایی رو دارید
من بازیم play رو که میزنم دیگه این گزینه ی مرحله ای و survival رو که میگید نداره

اگه میشه یه اسکرین شات از بازیتون (HUD) بزارید اگه نسخه ی نهایی رو دارید
من بازیم play رو که میزنم دیگه این گزینه ی مرحله ای و survival رو که میگید نداره
من بازیم اوریجیناله. برای همینه که لینک دانلود ندارم و حتی نمیدونم چند mb هست. چون Steam خودش درجا آپدیت ها رو (چه کوچک و چه بزرگ) اعمال می کنه.
اون Adventure mode رو صفحه پیش بحث کردیم. توی همین مود (معروف به sandbox) یه در هست. باید خوب نقشه رو بگردی تا پیداش کنی. به محض Activate وارد Second stage مد Adventure میشی و وقتی هم بمیری به همین Sandbox خودت برمی گردی.

عکس از صفحه اصلی بازی در حال حاضر:
پس از انتخاب Save slot برای بازی جدید، این پنجره باز می شود:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or