Dont Starve| PC

130424055719333836.jpg

Genre: Action | Adventure | Indie | Simulation
Publisher: Klei Entertainment
Developer: Klei Entertainment
Languages: English

توضیحات:

بازی Dont Starve یک بازی کم حجم ماجرایی و استراتژیک جدید توسط کمپانی Klei Entertainment برای کامپیوتر ساخته شده است. بازی Dont Starve یک بازی Survival در دنیایی که علم و جادو با هم آمیخته شده اند می باشد. شما در نقش Wilson به عنوان یک دانشمند هستید که توسط دیو به دام افتاده و به این دنیای عجیب وارد شده اید. شما باید با استفاده از محیط و موجودات اطراف خود راه فراری برای خودتون بسازین و به خانه برگردید.در بازی Dont Starve شما به جهانی پر از موجودات عجیب و غریب ، خطرات و شگفتی های غریب و ناشناخته گام نهاده اید. شما باید با استفاده از وسایل اطراف خود راز و رمز بقای خود در این جهان رو بدست بیاورید.

ویژگی های کلیدی بازی Dont Starve:

- یک بازی در سبک جدید
- هیچ دستورالعمل و کمکی برای بازی وجود ندارد. شما خودتون باید همه چیز رو تحقیق و کشف کنید
- دارای محیطی عجیب و غریب
- دارای شخصیت های ۲D که در جهان ۳D زندگی می کنند
- گیم پلی و گرافیک خوب در عین کم حجم بودن
- قابل اجرا در تمام ویندوزها از جمله ویندوز ۷ و ۸

سیستم مورد نیاز:

Processor:1.7+ GHz or better
Memory:1+ gigs of RAM GB RAM
Graphics:Radeon HD5450 or better; 256 MB or higher
DirectX®:9.0c
Hard Drive:500 MB HD space
Sound:100% DirectX9.0c compatible sound card and drivers

وبسایت سازنده:

تصاویر بازی:

130424055724850646.jpg

130424055730538552.jpg

130424055730538552.jpg

به همه دوستان پیشنهاد میشه این بازی

سلام بر همه .
چند تا سوال داشتم :
1-غذاها رو بصورت پخته بخوریم تاثیرش بیشتره یا خام ؟
2-برای نگهداری غذا برای دراز مدت بپزیم یا خام نگه داریم ؟
3-برای بیرون اومدن از توهم چیکار کنیم ؟ هر شب بخوابیم ؟
4-من دور تا دور کمپ حصار چوبی کشیدم ولی بازم جک و جونورها از حصار رد میشن ، چی جوری کمپی بسازیم که کاملا امن باشه ؟ یعنی اگه حیوونی چیزی افتاد دنبالت بری تو کمپت با خیال راحت بگیری بخوابی ؟

سلام بر همه .
چند تا سوال داشتم :
4-من دور تا دور کمپ حصار چوبی کشیدم ولی بازم جک و جونورها از حصار رد میشن ، چی جوری کمپی بسازیم که کاملا امن باشه ؟ یعنی اگه حیوونی چیزی افتاد دنبالت بری تو کمپت با خیال راحت بگیری بخوابی ؟
1-اگه پخته بخوری جونتم زیاد میشه در غیر اینطورت فقط معدت پر میشه
2-تا جایی که میدونم در هر دو صورت بعد مدتی میپوسن...حالا شاید راه بهتری هم داشته باشه که خراب نشن...

من همونیم که بازی رو بهت داد دیگه. پوریا. :d
ای بابا! بدون اون آواتار صورت The Master نشناختمت. شرمنده :d
ساعت های آنلاین و آفلاینت و مدت زمان آنلاین بودنت خیلی عجیبه و گرنه بیشتر در ارتباط میبودیم :d
راستی راحت ترین راه واسه ی دراومدن از خل وضعی و گرفتن Sanity چیه ؟
من نیم ساعته دارم کل مپ رو میگردم اما گلی پیدا نمیکنم! راه دیگه ای برای افزایش Sanity نیست؟
توی پست های قبلی اشاره کردم.
گل پیدا کردن آدمو پیر میکنه. بعدشم، قرار نیست هروقت sanity پایین اومد (که زیاد هم اتفاق میفته) بری دنبال گل که.
http://forum.bazicenter.com/thread76653/page2/#post2589416
سلام بر همه .
چند تا سوال داشتم :
1- پخته. به ارزش Health و Hunger و در بعضی موارد Sanity غذا اضافه می کنه. حتی اگر Seed رو بپزی، چند پوینت health میده در صورتی که خام خام،کوفتم نمیداد :d
2- درصد spoilage شون فرقی نداره، البته عواملی مثل زمستون کلا از درجه spoilage کم میکنن.
دو راه داری: یا صبر کن وقتی غذا نزدیک به فاسد شدن شد، بپزش و بعد سریع بخور. پختن به درجه سبز رنگ میرسونه غذا رو.
یه Drying rack بساز و یه گوشت خام رو وصل کن بهش. 1-2 روز بعد تبدیل به Jerky میشه که تقریبا فسادش نزدیک به صفره و ارزش غذایی بیشتری هم داره.
3- بالا جواب دادم. فقط خواب هم نیست. البته دوستان یادشون نره که Tent برخلاف Straw roll از health کم نمیکنه و صبح بعدی شما رو به کشتن نمیده. از آپدیت های جدیده Release اضافه شده این قضیه.
4- فکر خواب رو که باید از سر بیرون کرد. حتی اگر شانس بیاری بیرون بمونن، بازی اجازه خواب توی tent یا straw roll رو نمیده و اینا هم صبح پا نمیشن برن سره کارشون. (به غیر از werepig ها)
شما برو حسابی سنگ جمع کن و دیوار سنگی بساز و تا level آخر اینا رو Repair کن. اما نه همینجوری وسط نقشه. سعی کن حداقل 2 طرفت آب باشه. اینطوری نیاز به در هم نداری. وقتی سنگ ها به گوشه نقشه کشیده میشن، کاملا اون گوشه رو نمیبندند و تو میتونی از اونجا رفت و آمد کنی و همزمان جلوی کمپ رو هم بسته نگه داری.
راه دیگه هم گذاشتن تله هست. یا با tooth این hound ها و یا با bee bomb.
اما در آخر، حتی hound ها هم انقدر به دیوارها حمله می کنند تا تخریبش کنند.
چه جوری کمپ میشه ساخت من هر چی رو وسایلش راست کلیک میکنم چیزی نمیشه چه جوری میشه قسمت داستانیش رو رفت
کمپ؟ کمپ که آیتم نیست. :d منظورمون لونه، خونه، اقامتگاه دائمی و هر مترادف دیگه ای که فکر میکنی، هست :d
احتمالا شما هنوز Science machine یا Alchemy engine رو نساختی. آیتم هایی که قرمز رنگ هستند یعنی موادش رو نداری ولی آیتم هایی که قرمز رنگ هستند و یه قفل یا نوشته قرمز دارند، یعنی اون دستگاه مورد نظر برای ساخت رو نداری یا نزدیکش نیستی.
داستانی رو هم صدبار گفتیم. تمام map رو بگردید تا یک در پیدا کنید. میتونید inventory رو با خودتون ببرید توی داستانی و هروقت هم توی داستانی (adventure) بمیرید از همونجایی که sandbox رو موقتا تموم کردید، ادامه میدید.

آخرین ویرایش:
یه لینک از آپدیت آخر بازیه اگه دارین بزارین ...

کلا چه فرقی داره ؟ ( این چادرش ( Tent ) که گفتین بدجوری وسوسم کرده ... :d )
آپدیت آخر منظورم همون آپدیت Release بود. من خیلی دقیق نشده بودم که چه چیزهایی عوض شده، وقتی نگاه کردم فهمیدم tent اونطوری شده.
شما همین الان tent بسازی، این خاصیت رو داره. البته دوستان یادشون نره که هزینه ساخت یه tent یک بار مصرف خیلی هم بالاست. ولی خوب، به full کردن sanity میارزه.

آخرین ویرایش:
رفتم یه جایی کمپ ساختم دور تا دورم فقط منابع است (به جز سنگ و مخلفاتش)، چوپ و علف و خرگوش. توی زمستون هم هنوز خرگوش هست. میتونید بگیریشون. برای جلوگیری از فساد گوشت ها میتونید از خشک کردنشون استفاده کنید(با ساخت Drying Rack).
Ice Box هم میتونه به عدم فساد غذاها خیلی کمک میکنه. برعکس Drying Rack که فقط گوشت ها رو خشک میکنه. ولی پیدا کردن یه قطعه برای ساختن اش سخته. باید خوب بگردید.
سعی کنید که یه Crock Pot هم بسازید. تنوع غذاهاتون رو از این رو به اون رو میکنه. هم کامل و پرانرژی میشن هم به جونتون خیلی اضافه میکنه.
درخت ها رو آتیش بزنید بعد با تبر بهشون بزنید که زغال هم بتونید گیر بیارید. برای ساخت Drying Rack و Crock Pot بهش نیاز دارید.
هر وقت درختی رو می سوزونید سعی کنید یکی جاش بکارید. اینطوری احتمال بوجود آمدن درخت نگهبان خیلی کم میشه. برای کاشت درخت هم میتونید از Pine Cones استفاده کنید. با قطع درخت، علاوه بر چوب بهتون Pine Cones هم میده.
خواستید بزارید یه کم خل بشه بعد رنگ خرگوش ها سیاه میشه. بکشیدشون تا بتونید Nightmare Fuel بگیرید. میتونید با این سلاح های بهتر بسازید. ولی استفاده از این آیتم ها از Sanity کم میکنه.
تله بسازید و بزارید کنار سوراخ های خرگوش ها. بعد بیفتین دنبال خرگوش تا میخواد بره توی سوراخ، میفته توی تله. فقط یادتون باشه جاهایی بزارید که فقط یه سوراخ اون دور و بر باشه. صد در صد جواب میده. من تونستم با این روش نزدیک به 40 تا خرگوش اون هم توی 4 روز گیر بیارم و 2 تا زمستون رو اینطوری راحت سر کنم. گوشتاشون هم خشک کنید که راحت براتون میمونه
سعی کردم کلی بگم که کامل باشه و همه متوجه بشن. بعدا هم میام باز هم براتون مینویسم.

این جریان مزرعه چیه ؟ چه جوری میشه درست کرد ؟
من با بیل یه سری تمشکه ، توته ، هرچی که هست رو کندم اوردم اطراف کمپ دوباره کاشتم ولی دیگه میوه نمیده ؟
راهکاری نیست خودت خوراکی تولید کنی ؟

من ایندفعه با کلی آذوغه رسیدم به زمستون البته موشکل فساد غذایی دارم ! بعد این جانداران روانی وحشی دهن گشاد و راهش چیه نزدیکمون نشن تو شبای زمستون !

و گشنگیش رو هم باید تحمل کنه
فرقی بین کارکتر ها نیست که با کدوم بریم مثلا تو منطقه جدید ظاهر بشن؟
نه دیگه، tent گشنگی نمیاره، اون فقط برای straw roll شده دیگه.
نفهمیدم یعنی چی. کیا توی منطقه ظاهر میشن؟ اما کلی بگم، هر کارکتر مشخصه های خاص خودش رو داره اما نقشه و بقیه چیزهای بازی دیگه تغییر نمیکنه براشون. هر save slot و کارکتر جدید هم Generate map به دنبال داره.
من با بیل یه سری تمشکه ، توته ، هرچی که هست رو کندم اوردم اطراف کمپ دوباره کاشتم ولی دیگه میوه نمیده ؟
مهمترین آیتم ساخت farm ها، Manure هست که از Beefalo و در مواردی از pig ها میفته. 3 درجه دارن مزرعه ها که هر درجه سرعت بالاتری نسبت به درجه پایینتر داره و دیرتر نیاز به بارور کردن دوباره پیدا میکنه. توی اینها seed میکاری و چند روز بعد (بسته به سرعت مزرعه) بهت یه نوع میوه یا سبزی میده. اگر هم میخواین به صورت رندوم میوه ها انتخاب نشن، باید یه پروسه ای رو انجام بدی و از bird cage استفاده کنید.
باید fertile (بارور) بشن. شما برو از زیر beefalo ها، Manure جمع کن. twigs هم نیازی به fertile کردن نداره. بعدا هم این berry ها رو زود زود نچین. صبر کن کامل میوه بدند.
چرا، دقیقا همین 2 تا کاری که شما داری میکنی + bee box ساختن + rabbit trap + bird trap بهترین راه ها هستند.
من ایندفعه با کلی آذوغه رسیدم به زمستون البته موشکل فساد غذایی دارم ! بعد این جانداران روانی وحشی دهن گشاد و راهش چیه نزدیکمون نشن تو شبای زمستون !
یه Drying rack بساز و گوشت ها رو تبدیل به jerky کن تا فسادشون به صفر و ارزش غذاییشون به سقف بچسبه :d راه دیگه هم پختن به موقع (و نه زود هنگام) مواد هست.
Hounds هستن. راهی برای دور زدنشون نیست تقریبا. شما باید استراتژی درست رو انتخاب کنی تا بکشیشون. هر وقت هم سر و صداشون رو شنیدی (توی این مرحله)، یه نصف روز بعد ظاهر میشن.

با اجازه اساتید:d
یه راه حل خیلی عالی برای کشتن این Hound اینه که دور تا دور کمپ ات رو دیوار میکشی و فقط دو راه خروجی اش رو باز میزاری. جلوی هر ورودی هم یه Tooth Trap یا یه Bee Mine میزاری. اینجوری اونا نمیان دیوار رو خراب کن، یه راست از ورودی میان تو، و اینطوری راحت میکشیشون. البته برای ساخت Bee Mine باید قبلش چند تا عنکبوت بکشی تا بتونی Silk پیدا کنی تا بتونی تور برای گرفتن زنبور پیدا کنید.
دوستا خواهشا اصلا تند و تند خوک و خرگوش و ... نکشید. زیاد حیوون بکشید سر و کله ی Krampus پیدا میشه. بزارید بین کشتن هاتون یه مقدار فاصله بیفته. از همین استراتژی هم میتونید برای کشتن Krampus استفاده کنید.(ورودی+Tooth Trap+Bee Mine)

بهترین انتخاب برای مزرعه Improved Farm هست (توی بخش غذا، وقتی کنار Alchemy Engine هستید). یه خوک پیدا کنید و بهش تمشک بدین تا بهتون کود(Manure) بده (فقط با خردن گیاه ها کود میده). وقتی دیگه نتونست بخوره بهش گوشت بدین تا دنبالتون بیاد. یکی دو روز دنبال خودتون بکشونید و تا میتونید ازش کود بگیرید. بهترین روش اینه یه Village Pig پیدا کنید بعد برید سمت یکی از خوک ها و تند و تند بهش تمشک بدین، اون هم تا جایی که بتونه بهتون کود میره. قبل از حمله بقیه خوک ها فرار کنید، بعد برگردین و کود ها رو جمع کنید.

یه راه حل خیلی عالی برای کشتن این Hound اینه که دور تا دور کمپ ات رو دیوار میکشی و فقط دو راه خروجی اش رو باز میزاری. جلوی هر ورودی هم یه Tooth Trap یا یه Bee Mine میزاری. اینجوری اونا نمیان دیوار رو خراب کن، یه راست از ورودی میان تو، و اینطوری راحت میکشیشون.
اول اینکه خیلی ممنون از نکاتی که میگی، بعضی ها رو خودم هم بهشون برخورد نکردم.
اما این یکی اصلا در عمل اجرا نمیشه. Hounds دقیقا از هرجایی اراده کنن و به شما نزدیک تر باشن، شروع به حمله به دیوار میکنن. اصلا کاری به در ندارند. (شاید شانس شما بوده که یه بار path finding شون به مشکل خورده)
به غیر از اون یه tooth trap براشون کافی نیست. خیلی راحت فعال میکنند و با جون کمتر ادامه میدن به کارشون.
تازه، وقتی red hounds حمله کنن به کمپ، خدا خدا میکردین که دیوار و تله ها نزدیک کمپ اصلی نبود.

بهترین کار اینه که اول یک محل درست و حسابی کمپ بزنید و جوری تله بچینید که رد خور نداشته باشه که hounds از روش رد بشن. دیوار کشیدن (حتی level آخر دیوار سنگی) در اولویت بعدی قرار داره.
من خودم بیشتر دوست دارم دور berry bush هام، یه hay wall بکشم تا این پرنده های عوضی berry خور رو در نطفه خفه کنم. :d
--------------
برای کود هم نمیشه از pig دیگه exploit کرد. بین هر بار تمشک خوروندن بهش باید فاصله بیفته و شما هم مگه چقدر میتونی تمشک داشته باشی؟ راحت میرین یک روز کنار گله beefalo ها میمونید و 20-30 تا میگیرید.
تا روز 47 زنده موندم سپس فوووت کردم
ولی
همچنان هیچی به لولم اضافه نشد در حالی که هنوز دو تا کاراکتره باز نشده وجود داره
راهنماییی لطفا
اولا که گفته بودم کارکتر آخر با xp باز نمیشه.
اما تازه فهمیدم همین بلا سر کارکتر یکی مونده به آخر هم اومده. این 2 کارکتر فقط با انجام دادن اعمال خاصی در Adventure mode (حالت داستانی) unlock میشن. زحمت زیادی میخواد باز کردنشون.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or