Dont Starve| PC

130424055719333836.jpg

Genre: Action | Adventure | Indie | Simulation
Publisher: Klei Entertainment
Developer: Klei Entertainment
Languages: English

توضیحات:

بازی Dont Starve یک بازی کم حجم ماجرایی و استراتژیک جدید توسط کمپانی Klei Entertainment برای کامپیوتر ساخته شده است. بازی Dont Starve یک بازی Survival در دنیایی که علم و جادو با هم آمیخته شده اند می باشد. شما در نقش Wilson به عنوان یک دانشمند هستید که توسط دیو به دام افتاده و به این دنیای عجیب وارد شده اید. شما باید با استفاده از محیط و موجودات اطراف خود راه فراری برای خودتون بسازین و به خانه برگردید.در بازی Dont Starve شما به جهانی پر از موجودات عجیب و غریب ، خطرات و شگفتی های غریب و ناشناخته گام نهاده اید. شما باید با استفاده از وسایل اطراف خود راز و رمز بقای خود در این جهان رو بدست بیاورید.

ویژگی های کلیدی بازی Dont Starve:

- یک بازی در سبک جدید
- هیچ دستورالعمل و کمکی برای بازی وجود ندارد. شما خودتون باید همه چیز رو تحقیق و کشف کنید
- دارای محیطی عجیب و غریب
- دارای شخصیت های ۲D که در جهان ۳D زندگی می کنند
- گیم پلی و گرافیک خوب در عین کم حجم بودن
- قابل اجرا در تمام ویندوزها از جمله ویندوز ۷ و ۸

سیستم مورد نیاز:

Processor:1.7+ GHz or better
Memory:1+ gigs of RAM GB RAM
Graphics:Radeon HD5450 or better; 256 MB or higher
DirectX®:9.0c
Hard Drive:500 MB HD space
Sound:100% DirectX9.0c compatible sound card and drivers

وبسایت سازنده:

تصاویر بازی:

130424055724850646.jpg

130424055730538552.jpg

130424055730538552.jpg

به همه دوستان پیشنهاد میشه این بازی

تا روز 47 زنده موندم سپس فوووت کردم
ولی
همچنان هیچی به لولم اضافه نشد در حالی که هنوز دو تا کاراکتره باز نشده وجود داره
راهنماییی لطفا

قلق بازیه دیگه کامل دستم اومده ... :d b-)

الان روزه 59 و بیسی که ساختم کامل دیواراش سنگیه با تمام امکانات !!!
درست کردن کندو داخل بیس راحتترین راه واسه ی امن کردن بیسه ! ( نه تنها اطرافت امن میشه تازه چند وقت یه بارم میتونی عسل بگیری ازش ! :d )
وسط جنگ هم اگه اوضاع بیریخت شد , یه دونه کلاه Bee Keeper هم میگیری که وقتی سرت باشه زنبورا بهت حمله نمیکنن .

من تقریبا 90 درصد نقشه رو گشتم کامل , دروازه ی حالت Adventure رو هم خیلی وقته پیدا کردم !
اگه برم تو اون حالت تا وقتی که نمیرم نمیتونم برگردم ؟ :-/
وقتی هم که برمیگردی میری تو آخرین وضعیتت یا میری تو روز اول ؟

PS :
در ضمن دوستان به یه هیولای فوقالعاده درشت رسیدم تو زمستون !!! البته بدجوری خل وضع بود Wilson او موقع !
سرچ زدم بعدا خودم , اسم هیولا Deerclops بود ...

لامصب صب بلند شدم دیدمش 10 برابر Wilson قدش بود :( با شاخ و غیره ... قدم ور میداشت زمین میلرزید !
یکی زدم بهش هیچی به هیچی , یکی زد بهم نصف خونم کم شد ! بعد تا جای که تونستم در رفتم !!! :d
( فقط تو زمستون احتمال داره ببینینش - Sanity هم باید فجیع کم باشه ! )

اینم عکسش : ( البته خودم دررفتم سریع ! این عکسو بعدا از اینترنت گرفتم ... )
Deerclops_destruction.png

آخرین ویرایش:
اول اینکه خیلی ممنون از نکاتی که میگی، بعضی ها رو خودم هم بهشون برخورد نکردم.
اما این یکی اصلا در عمل اجرا نمیشه. Hounds دقیقا از هرجایی اراده کنن و به شما نزدیک تر باشن، شروع به حمله به دیوار میکنن. اصلا کاری به در ندارند. (شاید شانس شما بوده که یه بار path finding شون به مشکل خورده)
به غیر از اون یه tooth trap براشون کافی نیست. خیلی راحت فعال میکنند و با جون کمتر ادامه میدن به کارشون.
تازه، وقتی red hounds حمله کنن به کمپ، خدا خدا میکردین که دیوار و تله ها نزدیک کمپ اصلی نبود.

بهترین کار اینه که اول یک محل درست و حسابی کمپ بزنید و جوری تله بچینید که رد خور نداشته باشه که hounds از روش رد بشن. دیوار کشیدن (حتی level آخر دیوار سنگی) در اولویت بعدی قرار داره.
من خودم بیشتر دوست دارم دور berry bush هام، یه hay wall بکشم تا این پرنده های عوضی berry خور رو در نطفه خفه کنم. :d
--------------
برای کود هم نمیشه از pig دیگه exploit کرد. بین هر بار تمشک خوروندن بهش باید فاصله بیفته و شما هم مگه چقدر میتونی تمشک داشته باشی؟ راحت میرین یک روز کنار گله beefalo ها میمونید و 20-30 تا میگیرید.

مرسی دوست عزیز، با اینکه شما واردتری ولی یه نکته ای بهت میگم. من نگفتم Hound ها رو فقط با Tooth Trap میشه کشت. علاوه بر این باید از Bee Mine هم استفاده کنید. ولی در مورد ورودی بهش اطمینان دارم. الان توی کمپ من همه جاش دیوار سنگیه به غیر از دو قسمت که ورودی ها هستن. تا حالا دو بار Hound ها حمله کردن هر دو بار هم از همون جا اومدن تو. یا من خیلی خوش شانس ام یا بازی همچین باگی داره:d. تا میبینن که یه جایی رو دیوار نزاشتم از همونجا میان تو.
در مورد Exploit کود،نباید به خوک معمولی تمشک داد. خوکهایی که داخل Village هستن. دور سرشون یه پارچه بستن و مواظبن آتیش خاموش نشه. میشه راحت 4-5 تا پشت سر هم گرفت. کافیه امتحان کنی. فقط باید پشت سر هم دکمه دادن تمشک رو بزنی.

سه تا نکته ی هم میگم.
1. سعی کنید یه BirdCage بسازید. با کشت عنکبوت ها میتونین Silk بگیرید. بعد باهاش یه Bird Trap بسازید. بزاریدش توی قفس و بهش غذا بدین. اگه به پرنده گوشت بدین میتونید ازش تخم بگیرین و باهاش غذای کامل درست کنید. اگه گیاه بدین بهتون Crop Seeds یا Seeds معمولی میده. میشه Crop Seeds رو توی مزرعه تون بکارید و محصول خوبی دربیارین.

2. تقریبا نزدیک روز 50 که میشید Krampos ظاهر میشه.(البته به تعداد کشتن حیوانات هم برمیگرده). این موجود تمام وسایلتون رو میدزده و مثل بوقلمون سریع فرار میکنه.(مسلما تا اینجاش رو میدونید) یه راه خیلی باحال برای کشتن این موجود خوابوندنش هست. برای این کار باید تیر خواب آور بسازین.
دو تا نیش زنبور+ یه پر کلاغ (نمیدونم این چه تاثیری داره) + Cut Reeds میشه تیر خواب آور. به راحتی میتونین با یه تیر ایم موجود عوضی رو خواب کنید. یه راه دیگه اش اینه که جعبه لکی بسازین و بزارین بیرون کمپ. توش رو پر از خرت و پرت کنید و اطرافش رو Bee Mine و Tooth Trap بزارین. راحت میمیره

3. یکی از بهترین اسلحه های جادویی(توی قسمت Magic میشه ساخت) اسلحه Ice Staff هست. که میتونه دشمن هاتون رو یخ کنه و خیلی کار آمده. باید قبش یه Spear بسازین( 1xFlint،1xRope،2xTwigs) و یه الماس ابی هم داشته باشین. این اسلحه از دمای بدن و Sanity کم میکنه. توی زمستون اصلا توصیه نمیشه. توی تابستون بهترین اسلحه تون میشه.

اینا تمام تجربیات خودم از این بازیه. امیدوارم براتون مفید و کامل باشه. از امیر عزیز هم ممنونم.

آخرین ویرایش:
درست کردن کندو داخل بیس راحتترین راه واسه ی امن کردن بیسه ! ( نه تنها اطرافت امن میشه تازه چند وقت یه بارم میتونی عسل بگیری ازش ! :d )
وسط جنگ هم اگه اوضاع بیریخت شد , یه دونه کلاه Bee Keeper هم میگیری که وقتی سرت باشه زنبورا بهت حمله نمیکنن .

من تقریبا 90 درصد نقشه رو گشتم کامل , دروازه ی حالت Adventure رو هم خیلی وقته پیدا کردم !
اگه برم تو اون حالت تا وقتی که نمیرم نمیتونم برگردم ؟ :-/
وقتی هم که برمیگردی میری تو آخرین وضعیتت یا میری تو روز اول ؟
راحت ترین راه برای امن بودن (مخصوصا از دست hounds) نزدیک beefalo ها بودنه :d هر وقت hounds حمله کردن، انقدر دور beefalo ها میچرخی تا بهشون ضربه بزنند. از اونجا دیگه میتونید popcorn بگیرید و دعوا رو تماشا کنید :d
bee keeper زنبور ها رو از حمله به شما مصون نگه نمی داره (برعکس کارکرد beefalo hat) فقط مقاومتر میشی در مقابل ضربه اونها. حدود 90% مقاومت داره.

نه، برگشتی به غیر از مرگ نیست. اگرم برگردی از همونجایی که sandbox رو ول کردی، ادامه میدی.
مرسی دوست عزیز، با اینکه شما واردتری ولی یه نکته ای بهت میگم.
من نگفتم Hound ها رو فقط با Tooth Trap میشه کشت. علاوه بر این باید از Bee Mine هم استفاده کنید. ولی در مورد ورودی بهش اطمینان دارم. الان توی کمپ من همه جاش دیوار سنگیه به غیر از دو قسمت که ورودی ها هستن. تا حالا دو بار Hound ها حمله کردن هر دو بار هم از همون جا اومدن تو. یا من خیلی خوش شانس ام یا بازی همچین باگی داره:d. تا میبینن که یه جایی رو دیوار نزاشتم از همونجا میان تو.
در مورد Exploit کود،نباید به خوک معمولی تمشک داد. خوکهایی که داخل Village هستن. دور سرشون یه پارچه بستن و مواظبن آتیش خاموش نشه. میشه راحت 4-5 تا پشت سر هم گرفت. کافیه امتحان کنی. فقط باید پشت سر هم دکمه دادن تمشک رو بزنی.

اینا تمام تجربیات خودم از این بازیه. امیدوارم براتون مفید و کامل باشه. از امیر عزیز هم ممنونم.
گفتم که، عزیزان باید جای مناسبی برای کمپ و در این مورد درب کمپ پیدا کنن. منم خودم تونستم 2-3 بار hounds رو از در رد کنم، اما فقط به خاطر اینکه جلوی در وایستادم و یه جورایی هدایتشون کردم اینوری.
یادمه یه بار گیر کردن بودن توی دیوار و منم پشت دیوار یه 1-2 دقیقه وایستادم. بعد گفتم برم غذا درست کنم و از در دور شدم، که اینها هم یکم جابجا شدن و به جای وارد شدن از در، دیوار سنگیو کامل خراب کردن.
آها، نمیدونستم. توی چند تا مپی که من رفتم هنوز Village pigs ندیدم.

منم از شما ممنونم :) راستی اسمتون رو نگفتین.

راحت ترین راه برای امن بودن (مخصوصا از دست hounds) نزدیک beefalo ها بودنه :d هر وقت hounds حمله کردن، انقدر دور beefalo ها میچرخی تا بهشون ضربه بزنند. از اونجا دیگه میتونید popcorn بگیرید و دعوا رو تماشا کنید :d
bee keeper زنبور ها رو از حمله به شما مصون نگه نمی داره (برعکس کارکرد beefalo hat) فقط مقاومتر میشی در مقابل ضربه اونها. حدود 90% مقاومت داره.

نه، برگشتی به غیر از مرگ نیست. اگرم برگردی از همونجایی که sandbox رو ول کردی، ادامه میدی.

گفتم که، عزیزان باید جای مناسبی برای کمپ و در این مورد درب کمپ پیدا کنن. منم خودم تونستم 2-3 بار hounds رو از در رد کنم، اما فقط به خاطر اینکه جلوی در وایستادم و یه جورایی هدایتشون کردم اینوری.
یادمه یه بار گیر کردن بودن توی دیوار و منم پشت دیوار یه 1-2 دقیقه وایستادم. بعد گفتم برم غذا درست کنم و از در دور شدم، که اینها هم یکم جابجا شدن و به جای وارد شدن از در، دیوار سنگیو کامل خراب کردن.
آها، نمیدونستم. توی چند تا مپی که من رفتم هنوز Village pigs ندیدم.

منم از شما ممنونم :) راستی اسمتون رو نگفتین.

کوچیکت پوریا هستم. آره بهترین گزینه همون بوفالو میتونه باشه ولی اگه کمپ ات خیلی از بوفالو دور باشه، باید دنبال راه دیگه بود. البته از اول سعی کنید کنار بوفالو کمپ بزنید.

راحت ترین راه برای امن بودن (مخصوصا از دست hounds) نزدیک beefalo ها بودنه
yahoo_4.gif
هر وقت hounds حمله کردن، انقدر دور beefalo ها میچرخی تا بهشون ضربه بزنند. از اونجا دیگه میتونید popcorn بگیرید و دعوا رو تماشا کنید
yahoo_4.gif

آره بهترین گزینه همون بوفالو میتونه باشه ولی اگه کمپ ات خیلی از بوفالو دور باشه، باید دنبال راه دیگه بود. البته از اول سعی کنید کنار بوفالو کمپ بزنید.

راه بدی نیس اما کلا هر کسی به یه سبکی بازی میکنه ...
من خودم رو قدرت زنبورا حساب میکنم ! به علاوه ی قدرت عنکبوت ها که ماجراش کامل جداست ( و البته طولانی ! ) :d

الان 101 روزه که زنده موندم - کمپم هم کاملا قدرتمند و مجهزه !!!

PS :
هرچی بیشتر زنده بمونی , بازیه راجتتر میشه b-)

محل Save بازی کجاست ؟
یه کپی ازش بگیریم که اگه یه موقع مشکلی پیش اومد سیو نپره !!!

یکه بگه چه جوری این دیوه رو میشه گیر اورد می خوام قدرتاشو ازش بگیریم پرتش کنم همونجا که مارو میندازه ببینم چند روز زنده میمونه:d

یکه بگه چه جوری این دیوه رو میشه گیر اورد می خوام قدرتاشو ازش بگیریم پرتش کنم همونجا که مارو میندازه ببینم چند روز زنده میمونه:d

منظورت یارو مردست که اول بازی قبل از بلند شدن کاراکتر اصلیه غیب میشه ؟ :d

یه هفته هم دووم نمیاره ...

دوستان اگه ممکنه یه چند تا عکس از کمپی که ساختن بزارن ببینیم چی جوریاس ؟
یه سوال دیگه این دروازه ادونچر رو چه جوری باید پیدا کرد ؟ اگه قبل از شروع بازی تغییراتی تو نقشه اعمال کنیم (مثل زیاد کردن هویجها) بازم تو نقشه وجود داره ؟ یا فقط تو حالت دیفالت ظاهر میشه ؟

یه باگ خیلی بدی این بازی داره. نمیدونم شاید از نسخه ی من باشه. مثلا یه Ice Box (یخچال) میسازم میخوام بزارمش توی کمپ، ولی نمیشه. انگار جای کافی نداره. در صورتی که اطرافش کاملا خالیه. این جور باگها برای بقیه وسایل هم کم و بیش هست. باعث میشه کمپ رو الکی بزرگ بسازیم.

من به Silk خیلی نیاز دارم. چه راه هایی برای بدست آوردنش هست؟ اگر Spider Den ها رو نابود کنم که تموم میشن /:)
فقط باید Spider ها رو بکشم؟
-----
توی Crock Pot چند تا چیز رو با هم قاطی کردم به اندازه یک Seed پخته نشده هم سیرم نکرد! ترسیدم از جونم هم کم کنه.
نمیدونم چی درست کرده بودم :|

دوستان اینم از کمپ داغوونه ما .. :))
راستی من اون غوله رو پیدا کردم ولی کاری باحام نداشت ولی اگه اتک میکردی تیکه بزرگه گوشت بود.... :)

محل Save بازی کجاست ؟
یه کپی ازش بگیریم که اگه یه موقع مشکلی پیش اومد سیو نپره !!!
C:\Users\[your user name]\AppData\Local\FLT\Steam\211670\remote
کل فولدر 211670 رو کپی بگیر ازش.
این بازی برای استیم هم امده ؟ چند دلار هست ؟
بله که اومده، 5-6 تا از بچه های ایرانی (از جمله خودم) هم خریدنش.
Don't Starve on Steam
15$ برای 2x copy.
یه سوال دیگه این دروازه ادونچر رو چه جوری باید پیدا کرد ؟ اگه قبل از شروع بازی تغییراتی تو نقشه اعمال کنیم (مثل زیاد کردن هویجها) بازم تو نقشه وجود داره ؟ یا فقط تو حالت دیفالت ظاهر میشه ؟
نه، ربطی به Custom کردن مپ نداره. همیشه هست. فقط یادتون نره که مپ خیلی بزرگتر از اون چیزیه که فکر میکنید :d
یه باگ خیلی بدی این بازی داره. نمیدونم شاید از نسخه ی من باشه. مثلا یه Ice Box (یخچال) میسازم میخوام بزارمش توی کمپ، ولی نمیشه. انگار جای کافی نداره. در صورتی که اطرافش کاملا خالیه. این جور باگها برای بقیه وسایل هم کم و بیش هست. باعث میشه کمپ رو الکی بزرگ بسازیم.
آره، دقیقا باگه. یادمه توی آپدیت های آخر، این مشکل رو برای chest حل کردن.
آها، راستی دوستان. بازی 3 تا hotfix هم بعد از عرضه داده که برای اوریجینال دارها درجا نصب شد. اگر خواستین بگیرین. اینم لیست تغییرات و bugfix ها:[LTR]

April 29 - Hotfix

• Divining Rod is craftable in survival mode, and can help find the adventure portal
  • Fixed resolution problems when windows is set to use large icons and text
  • OSX and Linux versions save fullscreen property in settings.ini
  • Walls that have been destroyed and then repaired have proper collision
  • Fix crash when instantiating blueprints when you have already unlocked all crafting recipes
  • Fix linux save folder filename case issues
  • Triggered but still empty Traps do not play full animation
  • Berry Bushes play the right animation when Gobblers enter them at dusk
  • Updated credits list
  • Fix for crash when putting food into sick wormhole
  • Fix for crash when attempting to blow up the nightmare throne
  • Removed "beta" from chrome footer
  • Fixed external website buttons on credits page on chrome
May 1 - Hotfix

• Added "Default Plus" preset
  • Fixed issue where death menu buttons could become unresponsive
  • Gold-vein rocks always drop at least one gold
  • Increased Nitre drop rate on nitre rocks
May 2 - Hotfix

• User-overrides take precedence over preset overrides (so you can play default plus with fewer spiders if you like)
  • You can back out of the customization screen and go back into it and it won't forget your changes
[/LTR]
[LTR]
[/LTR]
من به Silk خیلی نیاز دارم. چه راه هایی برای بدست آوردنش هست؟ اگر Spider Den ها رو نابود کنم که تموم میشن /:)
-----
توی Crock Pot چند تا چیز رو با هم قاطی کردم به اندازه یک Seed پخته نشده هم سیرم نکرد! ترسیدم از جونم هم کم کنه.
همون باید spider den ها رو از بین ببری. البته درصد کمتری احتمال داره که از هر spider هم بیفته. یعنی میتونی هرچند وقت یه بار بری spider ها رو بکشی ولی den رو نابود نکنی. هرچقدر level این den بیشتر باشه، silk بیشتری هم میده. اگرم به level آخر برسه، احتمالش هست Spider queen زنده بشه. در اون صورت، کشتنش (که سخت هم هست) علاوه بر silk بالا، تخم spider هم میندازه تا دوباره بتونی یه جای دیگه spider den بکاری.
نگران تعدادشون نباش. یه گوشه ای دورتر باز پیداشون می کنی.

احتمالا wet goop ساختی. توی بعضی از Recipe ها نباید از تعداد بیشتری از یک ماده استفاده کنی و گرنه تبدیل به آشغال (همون wet goop) میشه. لیست کامل غذاها اینجاست (روی تک تک اسم ها کلیک کنی نوشته از چه موادی استفاده نکنی یا چه چیزهایی میتونه filler باشه)
Crock Pot - Don't Starve game Wiki
(با قیلتر شکن باز کن که عکس ها رو ببینی)

-----

Silk یکی از بهترین آیتم ها برای ساختن تله های پرنده و حشره هاست. مواظب باش توی روز های کم بری سمت منطقه ی عنکبوت ها. من توی روز 46 با چهار تا خوک رفتم سراغش. سر دو دقیقه تمام Spider Den ها به ملکه تبدیل شد. خوک ها رو گذاشتم و در رفتم:))

دوستان اینم از کمپ داغوونه ما .. :))
راستی من اون غوله رو پیدا کردم ولی کاری باحام نداشت ولی اگه اتک میکردی تیکه بزرگه گوشت بود.... :)

یه خوبی که این بازی داره اینه که شما هر دفعه که ببازی و از اول شروع کنی، تجربه ات رفته بالا و بهتر بازی میکنی. مطمئنم دفعه بعدی که بازی رو شروع میکنی، کمپ ات فوق العاده عالی میشه. من هم همین بلای کمپ الان سرم اومده.

الان دیگه دارم خودم رو خودکفا میکنم و کل مپ رو میگردم. یه 60 تا خرگوش با 35 تا پرنده ی زنده دارم. کلا بازی اش غوغاست. نسبت به حجمش واقعا می ارزه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or