دوستان بازی Resident Evil 0 رو دانلود کردم و با شبیه ساز دلفین اجراش کردم..موقع پخش فیلمها هیچ افت فریمی نداره..ولی موقع بازی 10 فریم به زور میده...اعصابمو خرد کرده... صداشم میزون نیست..کشیدگی داره..
سلام دوستان من امولاتور دلفین رو دان کردم ولی وقتی بازش میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ینی باز نمیشه لطفا راهنماایی کنید!!!!!:neutral::confused::cry: بازی hrvest moon رو میخام بازی کنم
سلام دوستان من امولاتور دلفین رو دان کردم ولی وقتی بازش میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ینی باز نمیشه لطفا راهنماایی کنید!!!!!:neutral::confused::cry: بازی hrvest moon رو میخام بازی کنم
به به مبارک باشه. به سلامتی. حالشو ببر.دلت بسوزه قراره یه wii u اگه بشه بگیرم تا 2 سه روز آینده :d املاتور فقط بدرد اجرا بازیا نسل 1 تا حداکثر نسل 6 میخوره نه بالاتر
سلام دوست گرامیبا درود فراوان. این دلفین ما در هنگام اجرای بازی WWE 13 صداش لگ داره و قطع و وصل میشه یکمی هم کند عمل میکنه. سیستمم بالاس و سخت افزاری مشکلی ندارم . فکر میکنم تنظیماتش رو باید دست بزنم. لطف کنید بگید چکارش کنم.
منظورش موشن پلاس هستش.من بازی The Legend of Zelda Skyward Sword رو دانلود کردم الان که اجرا میکنم میگه یه گیره چیه وصل کن به ته ریموت wii هر کاری کردم از این صحفه نتونستم رد بشم یه راهنمایی کنین اینجانب را