kami666666
کاربر سایت
من امالاتور ورژن Dolphin X64 svn r 5134 می خوام از هر جا می خوام بگیرم پولیه .کسی لینک درست و حسابی داره و یا اگه داره برام یه جا اپلود کنه و لینکشو بزاره ممنون
خیلی قدیمیه که! برای اجرا الزاما نسخه خاصی نیاز نیست. با اینحال خدمت شما:من امالاتور ورژن Dolphin X64 svn r 5134 می خوام از هر جا می خوام بگیرم پولیه .کسی لینک درست و حسابی داره و یا اگه داره برام یه جا اپلود کنه و لینکشو بزاره ممنون
با ps move نمیشه کاریش کردمنظورش موشن پلاس هستش.
در حال حاظر این بازی با ورژن رسمی دلفین بدون از موشن پلاس و ویموت واقعی Wii امکان پذیر نیست!!! اگر هر دو مورد رو به طور فیزیکی و واقعی داشته باشی باجرای بازی مشکلی نباید داشته باشه.
نسخه ای غیر رسمی از دلفین وجود داره که موشن پلاس رو هم شبیه سازی می کنه اما تا حال تستش نکردم و تیم رسمی این شبیه ساز هم تاییدش نکرده چون اون هم مشکلات تنظیمی فراوانی داره!
نتیجه: بدون ویموت و موشن پلاس واقعی به این بازی فکر هم نکن!
چون شمشیر زدن این بازی با حرکت دادن ویموت هستش. تنظیمات ویموت رو در شبیه ساز باید ست کنی.من بازی One Chanbara Bikini Zombie Slayers رو دانلود کردم ولی به هیچ صورت دسته بازی رو شناسایی نمی کنه اگه با کیبرد هم بازی کنم شمشیر نمی زنه من از مبدل Dolphin 4.0 استفاده می کنم . لطفا راهنمایی کنید
آقایون علما من رفتم دانکی کونگ رترو رو دانلود کردم ولی فرمتش Wbfs هست که دلفی این فرمت رو نمیخونه . کسی میدونه باید چجوری فرمتش رو به iso تغییر بدم ؟
با نرم افزار \WBFSManager3.0.1 یا همون نرم افزار WiiBackupManager خواستم تغییر فرمت بدم که ارور میده و میگه نمیشه . چیکار کنم ؟
با نرم افزار wbfs to iso هم زدم ارور داد اینم عکساش . پس من چجوری تغییر فرمت بدم اینارو ؟
این اولیش
اینم بعدیش
خیلی قدیمیه! نسخه های فعلی رو دانلود کن.اونی که من دانلود کرده بودم ورژنش این بود Dolphin-x64-r5134
از کدوم ورژن دلفین استفاده می کنید؟ ورژنهای 3 به بعد فرمت wbfs رو می خونه تبدیل دیگه نمی خواد.