Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

من امالاتور ورژن Dolphin X64 svn r 5134 می خوام از هر جا می خوام بگیرم پولیه .کسی لینک درست و حسابی داره و یا اگه داره برام یه جا اپلود کنه و لینکشو بزاره ممنون

من امالاتور ورژن Dolphin X64 svn r 5134 می خوام از هر جا می خوام بگیرم پولیه .کسی لینک درست و حسابی داره و یا اگه داره برام یه جا اپلود کنه و لینکشو بزاره ممنون
خیلی قدیمیه که! برای اجرا الزاما نسخه خاصی نیاز نیست. با اینحال خدمت شما:

Dolphin-x64-r5134

من بازی One Chanbara Bikini Zombie Slayers رو دانلود کردم ولی به هیچ صورت دسته بازی رو شناسایی نمی کنه اگه با کیبرد هم بازی کنم شمشیر نمی زنه من از مبدل Dolphin 4.0 استفاده می کنم . لطفا راهنمایی کنید

منظورش موشن پلاس هستش.
در حال حاظر این بازی با ورژن رسمی دلفین بدون از موشن پلاس و ویموت واقعی Wii امکان پذیر نیست!!! اگر هر دو مورد رو به طور فیزیکی و واقعی داشته باشی باجرای بازی مشکلی نباید داشته باشه.
نسخه ای غیر رسمی از دلفین وجود داره که موشن پلاس رو هم شبیه سازی می کنه اما تا حال تستش نکردم و تیم رسمی این شبیه ساز هم تاییدش نکرده چون اون هم مشکلات تنظیمی فراوانی داره!
نتیجه: بدون ویموت و موشن پلاس واقعی به این بازی فکر هم نکن!
با ps move نمیشه کاریش کرد

من بازی One Chanbara Bikini Zombie Slayers رو دانلود کردم ولی به هیچ صورت دسته بازی رو شناسایی نمی کنه اگه با کیبرد هم بازی کنم شمشیر نمی زنه من از مبدل Dolphin 4.0 استفاده می کنم . لطفا راهنمایی کنید
چون شمشیر زدن این بازی با حرکت دادن ویموت هستش. تنظیمات ویموت رو در شبیه ساز باید ست کنی.

سلام دوستان
یه مشکلی واسم پیش اومده...من از دلفین 4.0.1859 استفاده میکنم تا دیروز بازی Rune factory frontier راحت و با فریم 30 اجرا میکرد ولی الان هرکاری میکنم فریمش تو outdoor به بیشتر از 23 نمیرسه و بازی لگ داره
خواهشن کمک کنید کلافه شدم...چرا یه دفعه ای اینجوری شده؟

آقایون علما من رفتم دانکی کونگ رترو رو دانلود کردم ولی فرمتش Wbfs هست که دلفی این فرمت رو نمیخونه . کسی میدونه باید چجوری فرمتش رو به iso تغییر بدم ؟

با نرم افزار \WBFSManager3.0.1 یا همون نرم افزار WiiBackupManager خواستم تغییر فرمت بدم که ارور میده و میگه نمیشه . چیکار کنم ؟

با نرم افزار wbfs to iso هم زدم ارور داد اینم عکساش . پس من چجوری تغییر فرمت بدم اینارو ؟

این اولیش
58825611262629141634.jpg

اینم بعدیش
63972197740772553160.jpg

آقایون علما من رفتم دانکی کونگ رترو رو دانلود کردم ولی فرمتش Wbfs هست که دلفی این فرمت رو نمیخونه . کسی میدونه باید چجوری فرمتش رو به iso تغییر بدم ؟

با نرم افزار \WBFSManager3.0.1 یا همون نرم افزار WiiBackupManager خواستم تغییر فرمت بدم که ارور میده و میگه نمیشه . چیکار کنم ؟

با نرم افزار wbfs to iso هم زدم ارور داد اینم عکساش . پس من چجوری تغییر فرمت بدم اینارو ؟

این اولیش
58825611262629141634.jpg

اینم بعدیش
63972197740772553160.jpg

از کدوم ورژن دلفین استفاده می کنید؟ ورژنهای 3 به بعد فرمت wbfs رو می خونه تبدیل دیگه نمی خواد.

از کدوم ورژن دلفین استفاده می کنید؟ ورژنهای 3 به بعد فرمت wbfs رو می خونه تبدیل دیگه نمی خواد.

آقا دمت گرم . حل شد ورژن قدیمی بود .

برای دانکی کونگ رترو یا هر چی یکی بیاد یه کانفیگ به ما بده .

cpu core i 5
grafic ATI 5650 کارت گرافیک یک گیگ
ram 6 gig

لپ تاپه HP
ویندوز 7

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or