Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

دوستان کسی هست به ما بگه چطوری میشه مشکل صدا رو حل کرد و صدا خش نده ؟ فوتبال ماریو و دانکی کونگ هردو مشکل صدا دارم کسی بلده کمک کنه بگه؟بازی دانکی کونگ رترو رو میشه با کیبرد یا دسته بازی کامپیوتر بازی کرد یا باید حتما دسته وی بخریم ؟

سلام من بازی Grudge( کینه) رو دانلود کردم فقط با موس کار می کنه . جالب اینجاست که جهت ها هم فرق می کنه موس رو سمت راست می گیرم میره سمت چت و بر عکس ولی بالا و پایین درسته کسی راه حلی داره هم جهت ها درست بشه هم بشه با کیبرد و موس با هم بازی کزد

سلام
بازی silent hill shattered memories رو میخوام بازی کنم..صداش خیلی مشکل داره...همش انگار قطع و وصل میشه....غیر قابل بازیهه...
ورژن برنامه 4.0.2
نسخه 64
core i 5 3470
gtx 760
8g ram

سلام من توی بازی فاتال فریم 4. همه دکمه ها رو با دسته ست کردم اما موقعی که توی بازی دوربین رو میارم میخوام بالا پایین کنم نمیشه فقط جلو و عقب میره و سمت راست و چپ خود دوربین بال و پایین نمیره. توی کیبرد هر دکمه بود زدم فایده نداره دشمنا که میان نمیتونم دوربینو بالا و پایین کنم خواهشنا کمک کنین

سلام
من فاتال فریم 4 رو دانلود کردم
وبا اخرین ورژنdolphin-master-4.0-3208-x64 اجراش کردم
اما صحفه سیاه میشه و نرم افزار قفل مکنه .
سیستمم بالاست پس فکر نکنم عیب از سیستم باشه
خواهشآ اگر میتونید کمکم کنید
ممنون

دسته PS3 رو بعنوان دسته X360 به کامپیوتر شناسوندم و ازش استفاده میکنم.
براحتی بازیهای Wii رو اجرا میکنم ولی نمیدونم چکار کنم که دسته رو بعنوان دسته Wii بشناسه داخل بازی ؟

ابتدا ازنویسنده این مطلب تشکر می کنم .
ولی یک سوال داشتم اونم اینکه وقتی این برنامه رو استرکت کردم و خاستم اجرا کنم با این اخطار رو به رو شدم :
The program cant’t start beacuse XINPUT1_3.dll is missing from your computer . try reinstalling the program to fix this problem .
خواهشا به من کمک کنید . بنده در زمینه گیم مبتدی هستم. متشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or