Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

توضیحات بسیار عالی بود

دو تا بازی از gc دانلود کردم اما تصویر واید نیست

تنظیمی داره که بشه درستش کرد ؟

- - -ویرایش - - -

این عکسو ببینید
http://8pic.ir/images/11253088932696439578.png

این تنظیماتو البته روی ماریو کارت دبل دش هست اما فایل سونیک کالرز دم دستم نبود این تنظیمات فقط برای اون قسمت مورد اشاره باید تیک بخوره؟ یا بقیه قسمتها هم همینجا باید تنظیم بشه ؟

مثل قسمت مربوط به hack که شبیهش توی همین قسمت هم هست

- - -ویرایش - - -

در مورد تنظیمات قسمت arcod : اینا برای cheat هست؟

http://8pic.ir/images/66575440437399800648.png

موقع بازی بچه ها خیلی بکار میاد اعصابشون از سوختن خراب نمیشه .واقعاً کار میکنه؟ من یک موردو امتحان کردم تاثیری نداشت

برای تصویر واید تو بخش graphics و تب general گزینه aspect ratio رو بگذارید روی force 16:9

برای فعال کردن cheat در بازیها در بخش config شبیه ساز تو تب general باید تیک enable cheats رو بزنید بعد تو بخش AR CODES هر موردی رو که میخواید فعال کنید.
مثلا در بازی NEW SUPER MARIO BROSS WII میتونید گزینه 98LIVES روفعال کنید که در این صورت تو بازی 98 تا جون دارید.
تنظیمات هم بسته به بازی ممکنه متفاوت باشه تقریبا همون تنظیم سونیک رو میشه برای بقیه بازیها هم استفاده کرد مگه اینکه بازی اجرا شدنش با مشکل مواجه بشه که در این صورت نیاز به تغییر داره.

-

آخرین ویرایش:
برای تصویر واید تو بخش graphics و تب general گزینه aspect ratio رو بگذارید روی force 16:9

برای فعال کردن cheat در بازیها در بخش config شبیه ساز تو تب general باید تیک enable cheats رو بزنید بعد تو بخش AR CODES هر موردی رو که میخواید فعال کنید.
مثلا در بازی NEW SUPER MARIO BROSS WII میتونید گزینه 98LIVES روفعال کنید که در این صورت تو بازی 98 تا جون دارید.
تنظیمات هم بسته به بازی ممکنه متفاوت باشه تقریبا همون تنظیم سونیک رو میشه برای بقیه بازیها هم استفاده کرد مگه اینکه بازی اجرا شدنش با مشکل مواجه بشه که در این صورت نیاز به تغییر داره.

-

سلام توضیحاتتون عالی بود مثل همیشه

با اون تنظیم سونیک کالرز شد 60 فریم

در مورد چیت مود هم خیلی ممنون

سلام

من این بازی رو ندارم اما خودت با سعی و خطا میتونی تست بکنی

این آدرس توضیحات برای بهترین کیفیت هست :

wiki.dolphin-emu.org/index.php?title=Performance_guide

اما معمولا تغییر حالتهای گرافیکی میتونه کمک بکنه
مانند :
Backend که برای کارتهای گرافیکی Nvidia میتونه روی open gl هم قرار بگیره
EFB Copies (مخصوصاً تغییر در این قسمت و زیر مجموعه مربوط به اون مثلا تغییر بر روی حالت رم و زیر مجموعه تابعه اون )
میتونی تعداد فریم رو هم از حالت اتوماتیک روی تعداد فریمهای کمتر ثابت کنی
Skip EFB Access from CPU استفاده از این گزینه هم روی سرعتت میتونه تاثیر گذار باشه

در کنار همه اینا بنظرم یک سی پی یو خوب (حداقل چهار هسته ای) لازم داری روی رایانه و یک کارت گرافیک خوب
علاوه بر اون توضیحات خوبی که دوستان دادند تو بخش config شبیه ساز تیک( enable dual core (speed up رو هم بزن ببین درست میشه.

دوستان از راهنماییتون ممنون ولی با این تنظیمات هم فریم مثلا میره رو 50 یهو باز یر میگرده رو 20-30 همش اینجوریه ثابت نیس چیکار کنم سیستم من:Cpu:cori 5 Ram:8gig windos 7 64 bit VGA: GT 610

من هر کاری کردم نتونستم MGS رو ثابت روی ۲۰ یا ۳۰ fps اجرا کنم. یدفه ۶۰ میشه بعد میره رو ۱۰. اصلا نمیشه بازی کرد... :( خیلی وقت ها هم مشکل صدا داره.
سخت افزارم اینه :i5 2.5gb quad , amd 6750m , 10GB ram
کانفیگ هم دقیقا مثل چیزی که نوشته شده بود گذاشتم.
یعنی واسه MGS remake باید gamecube گوشکوب خرید؟! :((

دوستان لیست بازی میخوام برای دانلود

بازیهائی که بچه ها باهاش بازی بکنن و سخت نباشه و البته با امولاتور هم به مشکل نخوره

دوستان یه سری بازی معرفی کردن که استفاده کردم اما اگر بازم دوستان بازیهای خوب میشناسن لطف کنن لیست بدن

دوستان لیست بازی میخوام برای دانلود

بازیهائی که بچه ها باهاش بازی بکنن و سخت نباشه و البته با امولاتور هم به مشکل نخوره

دوستان یه سری بازی معرفی کردن که استفاده کردم اما اگر بازم دوستان بازیهای خوب میشناسن لطف کنن لیست بدن
خدمت شما:
Billy Hatcher and the Giant Egg
Cocoto Kart Racer
Cocoto Platform Jumper
Crash Nitro Kart
Donkey Kong Jungle Beat
Dora the Explorer: Journey to the Purple Planet بهترین و ساده ترین و در عین حال آموزشی
Mario Kart: Double Dash‼
Naruto: Clash of Ninja
Naruto: Clash of Ninja 2
Pac-Man World Rally
Pikmin
Pikmin 2
Soulcalibur II
Super Mario Strikers
Super Mario Sunshine
Super Smash Bros. Melee
Tom and Jerry in War of the Whiskers
Wario World

این لیست کوچیکیه از بازی های خیلی خوب که خودم دارم بازی میکنم و بجز اونی که جلوش ضربدر زدم بقیه مثل آب خوردن اجرا میشه.

آخرین ویرایش:
این لیست کوچیکیه از بازی های خیلی خوب که خودم دارم بازی میکنم و بجز اونی که جلوش ضربدر زدم بقیه مثل آب خوردن اجرا میشه.

سلام

از لطف شما سپاسگزارم عکس بسیار جالبی بود
اتفاقاً دانکی کونگ رو داشتم دانلود میکردم که کنسلش کردم

بازی کیربی هم قبلا گرفتم اما کلیدها یجوری نامانوسه توی بازی با دسته راحت نیستم توی بازی
کلاً بنظرم تنظیم دسته بازی توی دلفین یکم پیچیدست .
برای ماریو کارت دبل داش بسختی دسته دوم رو آوردم
دوستان تنظیم مشخص و استانداردی برای دسته های بازی معمولی وجود داره که بتونیم ازش استفاده بکنیم؟
گاهاً تنظیمات دو تا دسته دقیقاً مثل هم هست اما توی بازی عملکردشون یکسان نمیشه و از طرفی برامون مشخص نیست آیا تمام کلیدهای قابل استفاده روز دسته ها ست شده یا خیر

دوستان این بازیه donkey kong jungle beat حتی ورژن گیم کیوبش هم بکندی اجرا میشه
مشکل از چی میتونه باشه؟

کدهای cheat هم برای این بازی خیلی مورد نیاز هست که پیداش نکردم

سلام

بالاخره بعد از بررسی کلیه جوانب به بازیهای pc رو آوردیم
مثلا بازی Sonic & All-Stars Racing Transformed میشه گفت خیلی از ماریو کارت سرتر هست و بدون افت کیفیت میشه بازی کرد
امولاتور دلفین شاید یجور وسیله تبلیغاتی باشه تا کاربرا بسمت دستگاه wii جذب بشن

وقتی با بازیهای مختلف سر و کله زدند و دیدن برای هر بازی یک سری اما اگرها هست اونوقت که چاره رو در استفاده از خود دستگاه وی میبینن

در هر صورت وجود یک رایانه حداقل 4 هسته ای میتونه بسیاری از کم و کاستهای کنسول وی رو جبران بکنه و البته همه بازیهاش هم بسیار سازگاره

سلام

بالاخره بعد از بررسی کلیه جوانب به بازیهای pc رو آوردیم
مثلا بازی Sonic & All-Stars Racing Transformed میشه گفت خیلی از ماریو کارت سرتر هست و بدون افت کیفیت میشه بازی کرد
امولاتور دلفین شاید یجور وسیله تبلیغاتی باشه تا کاربرا بسمت دستگاه wii جذب بشن

وقتی با بازیهای مختلف سر و کله زدند و دیدن برای هر بازی یک سری اما اگرها هست اونوقت که چاره رو در استفاده از خود دستگاه وی میبینن

در هر صورت وجود یک رایانه حداقل 4 هسته ای میتونه بسیاری از کم و کاستهای کنسول وی رو جبران بکنه و البته همه بازیهاش هم بسیار سازگاره
اتفاقا من هم Wii برداشتم که دیگه هر چی از بازیهاش دستم رسید راحت اجرا کنم! دقیقا همین طوره بخاطر دلفین بود که اول گیم کیوب گرفتم و بعد Wii !!!

سلام
دوستان بازي Donkey Kong country كنداجرا ميشه يا اصلا اجرا نميشه؟
كسي رو يه سيستم قوي هم تست كرده ببينه اجرا ميشه يا نه؟

سلام

من با رایانه با سی پی یو 4 هسته ای با کلاک 3.4 گیگاهرتز و رم 4 گیگ و کارت گرافیکی gts250 مشکل فریم داشتم و بازی روان نبود
اگه تنظیمات انجام بدی شاید مشکلات کمتر بشه اما بنظرم کامل حل نمیشه .بازیهای گیم کیوب کمی روانتر هست اما گرافیک پائینتره . بازی دانکی کانگ رو هم از سری بازیهای گیم کیوب نتونستم راحت اجرا کنم

- - -ویرایش - - -

چه بازی هایی رو میشه بدون کنترلر مخصوص بازی کرد؟یه لیست از خوباش بدید دانلود کنم.

سلام

لیست بازیهائی که کمی قبلتر توی پستهای قبلی گذاشته شده میتونید امتحان کنید اما بنظرم با توجه به حجم بالا اول ژانر مورد نظرتونو انتخاب کنید .خیلی از دانلودها بعد از اتمام مورد پسند واقع نمیشه

سلام

من با رایانه با سی پی یو 4 هسته ای با کلاک 3.4 گیگاهرتز و رم 4 گیگ و کارت گرافیکی gts250 مشکل فریم داشتم و بازی روان نبود
اگه تنظیمات انجام بدی شاید مشکلات کمتر بشه اما بنظرم کامل حل نمیشه .بازیهای گیم کیوب کمی روانتر هست اما گرافیک پائینتره . بازی دانکی کانگ رو هم از سری بازیهای گیم کیوب نتونستم راحت اجرا کنم

- - -ویرایش - - -

سلام

لیست بازیهائی که کمی قبلتر توی پستهای قبلی گذاشته شده میتونید امتحان کنید اما بنظرم با توجه به حجم بالا اول ژانر مورد نظرتونو انتخاب کنید .خیلی از دانلودها بعد از اتمام مورد پسند واقع نمیشه
در کل شاید بهتر باشه برای اجرای بهتر بازیهای گیم کیوب از ورژنهای قدیمی تر و برای Wii از ورژنهای جدیدتر استفاده کنید.
بعد از ورژن رسمی 2 دلفین این گروه بیشتر کارش رو روی شبیه سازی Wii متمرکز کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or