new super mario bros wii اجرا نمیشه.لطفا کمک کنید.
یه بنده خدایی یه سایت خوب معرفی کنه برای دانلود بازی ها WII
هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم یا اگه هم هستند لینک هاشون همه مشکل دارند !
این سایت هم که لینک دانلود نداره!
EMUParadise
من بعد از 5 سال يه سايت درست و حسابي و كامل برا دانلود پيدا كردم
اين سايت از همشون بهتره
همه platform ها رو هم داره
سرعت دانلود از سرورهاش هم عاليه
بله دوست عزیز سیستم مناسب داشته باشید (اکثر سیستم های از 4 سال پیش تا کنون) بازیهای وی به راحتی قابل اجرا هستند.سلام
چند روز بود میخواستم برای بچه ها نینتندو وی بگیرم
بعد مطالعه این انجمن دیدم با pc میشه تست گرفتم و ok شد .خیلی از زحماتتون تشکر میکنم
چند تا سوال دارم
من بخاطر کوچیک بودن بچه ها و اینکه حدود 6 سال سن دارن با کیبرد نمیتونم بدم بازی کنن از طرفی چون دو نفر هستن کار سخت میشه
میخواستم کنترل وی بگیرم و با بلوتوث وصل کنم به pc اما نمیدونم نانچاک کارش چیه؟
من دنبال بازیهای تفنگی و شمشیری برای بچه ها هستم که بتونن بدون دردسر با ریموت بازی بکنن آیا لازم هست نانچاک هم بگیرم؟
اصلا اینکار منطقیه که با امولاتور دلفین برم ویموت بگیرم که با pc بشه بازی کرد ؟
یک سری دسته هائی شکل تفنگ هست که ریموت داخلش قرار میگیره میخوام از اونها استفاده کنم نظر شما چیه؟
لطفاً راهنمائی کنید
برای گرفتن بازیها از تورنت هم من مشکل ندارم دوستانی که نزدیک باشن میتونم براشون دانلود کنم
در حالت کلی و تجربی به نظر میاد نسخه های Ntsc بهتر اجرا میشن (با اینکه ntsc در 60 فریم و pal در 50 فریم اجرا میشه و بنابراین ورژن پال باید راحت تر اجرا بشه).برای دانلود فایلهای بازی کدوم نسخه بدرد میخوره ؟
pal یا ntsc
منظورم موقع استفاده از امولاتور دلفین هست
آیا همه فرمتها قابل استفاده هست؟
بعنوان مثال لینکهای تورنت شبیه موارد زیر هستن کدوماشون بعد از دانلود با دلفین درست کار خواهند کرد
Smash Bros Brawl USA Wii English
Super Mario Galaxy 2 WII PAL MULTI5 iso SPTeam
Inazuma Eleven Go Strikers 2013 JPN Wii Caravan
Super Mario Bros 3 Wii Ntsc and Scrubbed
Just Dance 2014 PAL Wii WiiERD AreaFiles
Super Smash Bros Brawl NTSC Wii Ingles
Zumba Kids The Ultimate Zumba Dance Party MULTI5 WII Scrubber PAL iCON
New Super Mario Bros Wii MULTI5
Disney Infinity MULTI WII Scrubber PAL ABSTRAKT
Mario and Sonic at the London 2012 Olympic Games PAL Wii GLoBAL
در حالت کلی و تجربی به نظر میاد نسخه های Ntsc بهتر اجرا میشن (با اینکه ntsc در 60 فریم و pal در 50 فریم اجرا میشه و بنابراین ورژن پال باید راحت تر اجرا بشه).
در هر حال مثلا در مقایسه دو نسخه پال و آمریکایی بازی Zelda Wind Waker نسخه پال باید روی حالت EFB Copies to RAM گذاشته بشه نه روی Texture تا بازی به روانی نسخه ntsc اجرا بشه.
در مورد موشن پلاس هم یه نسخه قدیمی تر غیر رسمی از دلفین هستش که موشن پلاس رو هم به طور مجازی شبیه سازی میکنه (یعنی احتیاج به موشن پلاس واقعی نیست). در نسخه های جدید فعلا فکر می کنم موشن پلاس رو باید وصل کنید تا ساپورت بشه. یه تست کنید.
سلام !
بچه ها میگم کسی لینک دانلود این بازی ها رو داره ؟! ممنون میشم.
Super Mario Galaxy 2
سلام !
بچه ها میگم کسی لینک دانلود این بازی ها رو داره ؟! ممنون میشم.
Super Mario Galaxy 2