سلام
دوستان یک سری بازی میخوام برای سنین پائین از 3 تا 7 سال
منظور اینه که زیاد گیر و گرفتاری نداشته باشه .این چاله های سوپر ماریو اعصاب بچه ها رو بهم میریزه یا این قارچهائی که میان کاراکترها رو گاز میگیرن
چیزی باشه که با دسته بازی معمولی هم قابل اجرا باشه
سلام دوستان کسی هست به من بگه چطور بازی wwe 13 یا wwe 12 رو توی PCبا سرعت خوب انجام بدم اگه بگه ممنونش میشم
دوستان چی شد هیچکس نمیدونه باید چی کارکرد؟
علاوه بر اون توضیحات خوبی که دوستان دادند تو بخش config شبیه ساز تیک( enable dual core (speed up رو هم بزن ببین درست میشه.سلام دوستان کسی هست به من بگه چطور بازی wwe 13 یا wwe 12 رو توی PCبا سرعت خوب انجام بدم اگه بگه ممنونش میشم
کسی تونسته MGS Twin Snakes رو خوب اجرا کنه؟ توی youtube که دیدم طرف تازه با گرافیک 680gtx و 32gb رم و cpu i7 و ... تونسته بود نزدیک 60fps اجرا کنه!
سلام
با وجود بالابردن کلاک cpu تا 3.4 گیگاهرتز و وجود 4 هسته cpu همچنان فریم ریت بعضی بازیها پائین هست
مگه سخت افزار wii چه امکاناتی داره ؟
حالا چرا Wii؟ بازیهای گیم کیوب هم در همون حد هستند. بازی زیبای ماریو کارت و یا فوتبال ماریو رو اجرا کنید که با اجرای روان و بازی لذت بخش کاملا راضی کننده خواهند بود. یه سر اینجا بزنید:
World of Emulators & Games
[WII]Chicken Blaster [NTSC][ESPALWII.com]
[WII]Wii Sports Resort [NTSC][ESPALWII.com]
Ben 10 Omniverse 2 PAL WII-iCON
LEGO Batman 2 DC Super Heroes [MULTI3][WII-Scrubber][USA][PROTON][WwW.GamesTorrents.CoM]
toy story mania
Cars 2 [Wii][NTSC][Scrubbed] - TLS
RMCE01 Mario Kart Wii
[Wii]Sonic_Colors[NTSC][WiiSOS.com]
اینا از نظر فریم با مشکل اجرا میشن بشکلی که قیدشونو زدم
البته چون من بازیها رو برای بچه های کوچیک میخوام نمیتونم هر بازی رو استفاده بکنم
یه لیست از بازیهای روان و ساده برای بچه ها میخوام
جالبه توی سایت دلفین Sonic Colors رو با 5 ستاره نشون میده اما توی بازی بالاتر از 30 فریم نمیشه بازی کرد اما بازی Super Smash Bros. Brawl رو با 4 ستاره نشون داده در حالی که براحتی قابل بازی هست