Dishonored | Xbox 360

من یه 2 تا گاوصندوق بود خونه رو زیر و رو کردم، تمام برگه ها و کتاب ها رو خوندم ! در و دیوار رو نگاه کردم ولی چیزی پیدا نکردم !
خیلی رو اعصابه !!

بیشتر موقع ها باید یک کسی نجات بدی تا اینکه رمز گاوصندوقو بهت بگه

آره اتفاقا یکی از Rune ها تو چپتر 3-4 بود که اصلا رمز گاوصندوقش پیدا نمی‌شد:|
کسی اگر رمز اونو داره لطف کنه!
اونو منم پيدا نكردم!
اينچ اينچ اون مرحله رو گشتم ولي باز پيدا نشد!
ولي بعضيهاشون خيلي باحال پيدا ميشد،يه گاو صندوق بود تو چپتر سوكولوف كه يه كتاب بقلش بود و نوشته بود "و با ازدحام مردم شرو ع ميشود و در سرماي زمستان هويدا ميشود و......" ، دقيقا تو طبقه ي اول اون ساختمون يه تابلو بود كه تو ازدحام مردم بود و رو ديوارش رقم اول كد نوشته شده بود،طبقه ي دوم تابلو ي بعدي بود و الي اخر،خيلي با اين تيكش حال كردم:x
احساس توده اي از فسفرو داشتم:d

برو رو هارد بازیکن خیلی حال میده :دی
فقط به دوتا مشکل بر میخوری که اگه شیوه بازیت مخفی کاری باشه بر نمیخوری :دی
یکی شمنایی به نام : tall boy ها یکی هم موش ها :دی
البته طاعون زدگان :دی هم هستند که عددی نیستن واسه نبرد :دی

می خواهم از این به بعد همه بازی روhard برم قبلا روی easy وnormal میرفتم الان خودم به خودم گفتم واقعا من حرفه ای هستم مغز گفت برو سطح بازی رو بزار بالا پس از این به بعد همه رو روی hard میرم اقا جکی شما میگید چی دوستان شما هم میگید چی؟؟؟؟؟؟؟؟

یه دور نرمال برو بعد اگه دیدی حال داد دور بعد هارد>:).

بازی واقعا فوق العادست.تازه ماموریت اولی رو رفتم ولی همین ماموریت 2روز برام طول کشید.تمام سوراخاشو پیدا کردم خیلی حال داد:xبه این میگن اسسین واقعی>:d<

اونو منم پيدا نكردم!
ولي بعضيهاشون خيلي باحال پيدا ميشد،يه گاو صندوق بود تو چپتر سوكولوف كه يه كتاب بقلش بود و نوشته بود "و با ازدحام مردم شرو ع ميشود و در سرماي زمستان هويدا ميشود و......" ، دقيقا تو طبقه ي اول اون ساختمون يه تابلو بود كه تو ازدحام مردم بود و رو ديوارش رقم اول كد نوشته شده بود،طبقه ي دوم تابلو ي بعدي بود و الي اخر،خيلي با اين تيكش حال كردم:x
احساس توده اي از فسفرو داشتم:d

یه گاوصندوق مهم بود , البته یادم نیست کدوم مرحله بود اما از 100 شروع کردم به بالا که توی شیشصد و خورده ای پیداش کردم :d

یه گاوصندوق مهم بود , البته یادم نیست کدوم مرحله بود اما از 100 شروع کردم به بالا که توی شیشصد و خورده ای پیداش کردم :d

برو رو هارد بازیکن خیلی حال میده :دی
فقط به دوتا مشکل بر میخوری که اگه شیوه بازیت مخفی کاری باشه بر نمیخوری :دی
یکی شمنایی به نام : tall boy ها یکی هم موش ها :دی
البته طاعون زدگان :دی هم هستند که عددی نیستن واسه نبرد :دی

به نظرم باید بازی از هارد شروع شه تا رو نرمال چون اختلافشون زیاده مخصوصا تو مبارزه ها .
Tallboy فقط یه روش داره کشتن بدون دردسرش اونم این که رو سرش بلینک کنی و به محض رسیدن بهش RT رو بزنی تا یه اساسینیشن فوق العاده انجام بده

آره اتفاقا یکی از Rune ها تو چپتر 3-4 بود که اصلا رمز گاوصندوقش پیدا نمی‌شد:|
کسی اگر رمز اونو داره لطف کنه!
اونو منم پيدا نكردم!
گاوصندوقی که تو دفتر لرد reagent بود؟
اونی که تو خونه ی Art Dealer بود.
توی اون Brothel که میرید یه جا میرید که Art Dealer رو صندلی نشسته و باید شکنجه ش بدید تا رمز رو بهتون بگه.
البته قبلش باید از یکی از اراذل ماموریتش رو گرفته باشید.

ميگم خوبه كداش ٤ رقمي نبود مگرنه مدت زمان بازيت ركورد skyrimو ميزد!:d
من يدونه rune كه تو اطراف اتاق lord regrent بودو نتونستم پيدا كنم،اخرش هم نفهميدم كجا بود:-/

ميگم خوبه كداش ٤ رقمي نبود مگرنه مدت زمان بازيت ركورد skyrimو ميزد!:d
من يدونه rune كه تو اطراف اتاق lord regrent بودو نتونستم پيدا كنم،اخرش هم نفهميدم كجا بود:-/

اتفاقا کلا 10 دقیقه بیشتر نشد . چون لازم نیست بعد از زدن شماره دستگیره رو بچرخونی , اگه درست باشه خودش باز میشه
فقطط تند تند از 0 تا 9 میرفتم . البته مهم هم نبود گرفتنش اما گیر داده بودم دیگه

بازي رو گذاشتم رو وري هارد چپتر 3بازيم تا الان خيلي سخت نيست اگه مخفي کار حرفه اي باشي اصلا سخت نيست يکي از اچيومنت هاي بازي اينه که بدون کشتن هيچ کس بازي رو تموم کني پس ميشه حرفه اي تمومش کرد

بعد از اتمام بازی اچیو clean hands رو نداد بهم :-/:-/
فهمیدم که اون اول اول نباید اون دو تا عمله رو که میخواستن ملکه رو بکشن ، بکشم ....:|
ینی دیگه میخوام بترکم الان ... :wallbash::wallbash:

فهمیدم که اون اول اول نباید اون دو تا عمله رو که میخواستن ملکه رو بکشن ، بکشم ....:|

چی :-o من فکر میکردم اونجا چاره ای نداریم و کلا حساب نمیشه واسه اچیو یا کلا :|

فکر کنم مرحله اول و مرحله در رفتن از زندان رو نمیشه Non Lethal یا Ghost رفت چون من چندین و چند بار امتحان کردم نشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or