amirgolo
کاربر سایت
من یه 2 تا گاوصندوق بود خونه رو زیر و رو کردم، تمام برگه ها و کتاب ها رو خوندم ! در و دیوار رو نگاه کردم ولی چیزی پیدا نکردم !
خیلی رو اعصابه !!
بیشتر موقع ها باید یک کسی نجات بدی تا اینکه رمز گاوصندوقو بهت بگه
من یه 2 تا گاوصندوق بود خونه رو زیر و رو کردم، تمام برگه ها و کتاب ها رو خوندم ! در و دیوار رو نگاه کردم ولی چیزی پیدا نکردم !
خیلی رو اعصابه !!
اونو منم پيدا نكردم!آره اتفاقا یکی از Rune ها تو چپتر 3-4 بود که اصلا رمز گاوصندوقش پیدا نمیشد
کسی اگر رمز اونو داره لطف کنه!

می خواهم از این به بعد همه بازی روhard برم قبلا روی easy وnormal میرفتم الان خودم به خودم گفتم واقعا من حرفه ای هستم مغز گفت برو سطح بازی رو بزار بالا پس از این به بعد همه رو روی hard میرم اقا جکی شما میگید چی دوستان شما هم میگید چی؟؟؟؟؟؟؟؟
.
به این میگن اسسین واقعی>:d<اونو منم پيدا نكردم!
اينچ اينچ اون مرحله رو گشتم ولي باز پيدا نشد!
ولي بعضيهاشون خيلي باحال پيدا ميشد،يه گاو صندوق بود تو چپتر سوكولوف كه يه كتاب بقلش بود و نوشته بود "و با ازدحام مردم شرو ع ميشود و در سرماي زمستان هويدا ميشود و......" ، دقيقا تو طبقه ي اول اون ساختمون يه تابلو بود كه تو ازدحام مردم بود و رو ديوارش رقم اول كد نوشته شده بود،طبقه ي دوم تابلو ي بعدي بود و الي اخر،خيلي با اين تيكش حال كردم
احساس توده اي از فسفرو داشتم:d
گاوصندوقی که تو دفتر لرد reagent بود؟یه گاوصندوق مهم بود , البته یادم نیست کدوم مرحله بود اما از 100 شروع کردم به بالا که توی شیشصد و خورده ای پیداش کردم :d
یکی شمنایی به نام : tall boy ها یکی هم موش ها
البته طاعون زدگانهم هستند که عددی نیستن واسه نبرد
![]()
آره اتفاقا یکی از Rune ها تو چپتر 3-4 بود که اصلا رمز گاوصندوقش پیدا نمیشد
کسی اگر رمز اونو داره لطف کنه!
اونو منم پيدا نكردم!
اينچ اينچ اون مرحله رو گشتم ولي باز پيدا نشد!
اونی که تو خونه ی Art Dealer بود.گاوصندوقی که تو دفتر لرد reagent بود؟
یه گاوصندوق مهم بود , البته یادم نیست کدوم مرحله بود اما از 100 شروع کردم به بالا که توی شیشصد و خورده ای پیداش کردم :d

ميگم خوبه كداش ٤ رقمي نبود مگرنه مدت زمان بازيت ركورد skyrimو ميزد!:d
من يدونه rune كه تو اطراف اتاق lord regrent بودو نتونستم پيدا كنم،اخرش هم نفهميدم كجا بود![]()

بعد از اتمام بازی اچیو clean hands رو نداد بهم
فهمیدم که اون اول اول نباید اون دو تا عمله رو که میخواستن ملکه رو بکشن ، بکشم ....
ینی دیگه میخوام بترکم الان ... :wallbash::wallbash:

بعد از اتمام بازی اچیو clean hands رو نداد بهم
فهمیدم که اون اول اول نباید اون دو تا عمله رو که میخواستن ملکه رو بکشن ، بکشم ....
ینی دیگه میخوام بترکم الان ... :wallbash::wallbash: