Diablo III

یکی از بزرگترین سوپرایز های کنفرانس Playstation Meeting 2013 خبر انتشار Diablo III برای کنسول خانگی های Sony بود ، این عنوان در آینده ای نزدیک برای PS3 و PS4 عرضه خواهد شد .

در اواسط سال 2012 میلادی این عنوان با سر و صدای بسیار زیاد برای کامپیوتر های خانگی عرضه شد ، این عنوان خوش ساخت به علت ایراد هایی که در ابتدای عرضه بازی برای سرور هایش به وجود آمده بود ، و به لطف نیاز همیشگی بازی به آنلاین بودن ( راهکاری بسیار موفق برای جلوگیری از نشر غیر قانونی بازی ) نمرات جالبی را از سوی سایت ها و مجلات دریافت نکرد ولی این موضوع چیزی از ارزش های خود بازی کم نمی کند !

هنوز تصویری از نسخه PS4 بازی در دسترس نیست ولی Blizzard اعلام کرده که نسخه کنسولی این بازی بر پایه نسخه PC آن خواهد بود ( Lead Platform = PC ( مثل روز روشن بود ! ) ) و بازی بر روی دیسک شامل تمامی آپدیت ها خواهد بود ، تمام مراحل جدید از جمله Infernal Machine event, Monster Power, Brawling از ابتدا در دسترس خواهد بود . کنترل بازی کاملا متناسب با کنسول ها بهینه شده و دوربین بازی نیز برای هماهنگی هر چه بیشتر با کنسول ها تغییر کرده است !

نسخه PS3 بازی در نمایشگاه PAX در ماه آینده به صورت کامل نشان داده خواهد شد .

برای شناخت هر چه بیشتر بازی خواندن نقد نسخه PC این بازی رو به شما پیشنهاد میدم :

http://www.bazicenter.com/pc/diablo-iii/reviews/347/page/1

تصاویری از نسخه PS3 :

آپدیت : با توجه به این موضوع که نسخه PC بازی نیاز به اتصال دائم به اینترنت برای انجام بازی داشته و سرور های Blizzard نیز نسبت به ایران تـــحـــریـــم میباشد ، برای کسانی که منتظر بازی هستند این نگرانی به وجود آمد که برای انجام بازی روی کنسول خانگیشان با مشکل روبرو خواهند شد ! ولی Blizzard اعلام نمود که نسخه کنسولی بازی به صورت Offline نیز قابل انجام می باشد !​

آخرین ویرایش:
وضعیت تروفی هاش چجوریه ؟
hanghead.gif

اسون و دست یافتنی با کمی تلاش

خوب شد بالاخره gold تو بازی یه ارزشی پیدا کرد منم سر همین که باید واسه بازی پول واقعی خرج میکردی بازی نمیکردم drop rate ها زیر خط فقر بود
Drop RAte ها که خیلی خوب شده . اما همیشه leg هایی که دراپ میشه و یا حتی set هایی که دراپ میشه ممکنه خیلی عالی و قابل توجه نباشن . میره برای salvage ....
عوضش plan های مختلفی drop میشه که از Salvage اینا میشه هی ساخت تا خلاصه یه ایتم درست حسابی در بیاد
PAragon هم کمک میکنه نهایتا به همه attribute ها افزوده بشه تا حدی .چون lv cap هم نداره .فک کنم توی pc هستن کسایی که Paragon 600-650 باشن.

مگه ادونچر مد بعد از لول 70 باز نمیشد؟امروز صبح رفتم لولم 62ه ادوچنر برام باز بودش!مشکلی داره؟برم نرم؟!
ولی لامصب چه حالی میده من یبار به Rift هم رسیدم ایتما و جوش خیلی حال میده!

مگه ادونچر مد بعد از لول 70 باز نمیشد؟امروز صبح رفتم لولم 62ه ادوچنر برام باز بودش!مشکلی داره؟برم نرم؟!
ولی لامصب چه حالی میده من یبار به Rift هم رسیدم ایتما و جوش خیلی حال میده!

دوست من ادونچر بعد از پایان بخش داستانی باز میشه حالا شما لولت ۴۰ باشه یه ۷۰ مهم نیس - مشکلی هم نیس بری یا نری :) / و اینکه بله خیلی حال میده :)

نفهمیدیدم بعضیها فن کنسولن یا فن PC .

فن دیابلو همه جا بازیش میکنه / ربطی به کنسول و پیسی نداره /

Last edited by a moderator:
Rift که Drop هاش وحشتناک عالیه
روی Torment 6 امروز میرفتم Rift Guardian که میزدیم 2 تا Set Legendary دراپ میکرد D:

امروز وارید rift که ماله The Last Of Us هم هست شدم . توش کلی Clicker - STalker - Bloater اینا بود . حالا عکسهاش رو میزارم . اما خیلی سخت بود به نسبت. با Resistance 1500-1600 و 1.5 ملیون armor کم میوردم خودم D: لول.

بعد از هربار که 5 تا ماموریتو میریم مگه نباید ریفت باز بشه؟
من تو یه مپ 5 تا ماموریتو رفتم ولی کلید ریفتو نداد اونجام که میشه باهاش رفت ریفت(ستون ماننده) میرم ارور میده که کلید میخواد!

بعد از هربار که 5 تا ماموریتو میریم مگه نباید ریفت باز بشه؟
من تو یه مپ 5 تا ماموریتو رفتم ولی کلید ریفتو نداد اونجام که میشه باهاش رفت ریفت(ستون ماننده) میرم ارور میده که کلید میخواد!
هر bounty کلید drop میتونه بکنه .
بعد که همه bounty رو گرفتی یه gift از Horodrium cach هم توی gift ها هست. اونم باز کنم باید توش key باشه
احتمالا تعداد لازمه نداری
حتما لازم نیست همه boutny کامل بشه . as long as به اندازه کافی key داری میتونی باز کنی rift ها رو .

Rift که Drop هاش وحشتناک عالیه
روی Torment 6 امروز میرفتم Rift Guardian که میزدیم 2 تا Set Legendary دراپ میکرد D:

امروز وارید rift که ماله The Last Of Us هم هست شدم . توش کلی Clicker - STalker - Bloater اینا بود . حالا عکسهاش رو میزارم . اما خیلی سخت بود به نسبت. با Resistance 1500-1600 و 1.5 ملیون armor کم میوردم خودم D: لول.

گزارش های لحظه ب لحظه ات منو خراب کرده ایول / ادامه بده :)

با پاراگون پوينت هام چي بگيرم؟ بربر دارم.
-

اگه ميشه يكي بم بگه اينا چيه دقيقا:
Dexterity
Vality (درست ننوشتم)
Intelligence
Strength ( ميدونم قدرته ولي دقيقا قدرت چيه؟ دفاع؟ اتك؟ ..)

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or