Diablo III

یکی از بزرگترین سوپرایز های کنفرانس Playstation Meeting 2013 خبر انتشار Diablo III برای کنسول خانگی های Sony بود ، این عنوان در آینده ای نزدیک برای PS3 و PS4 عرضه خواهد شد .

در اواسط سال 2012 میلادی این عنوان با سر و صدای بسیار زیاد برای کامپیوتر های خانگی عرضه شد ، این عنوان خوش ساخت به علت ایراد هایی که در ابتدای عرضه بازی برای سرور هایش به وجود آمده بود ، و به لطف نیاز همیشگی بازی به آنلاین بودن ( راهکاری بسیار موفق برای جلوگیری از نشر غیر قانونی بازی ) نمرات جالبی را از سوی سایت ها و مجلات دریافت نکرد ولی این موضوع چیزی از ارزش های خود بازی کم نمی کند !

هنوز تصویری از نسخه PS4 بازی در دسترس نیست ولی Blizzard اعلام کرده که نسخه کنسولی این بازی بر پایه نسخه PC آن خواهد بود ( Lead Platform = PC ( مثل روز روشن بود ! ) ) و بازی بر روی دیسک شامل تمامی آپدیت ها خواهد بود ، تمام مراحل جدید از جمله Infernal Machine event, Monster Power, Brawling از ابتدا در دسترس خواهد بود . کنترل بازی کاملا متناسب با کنسول ها بهینه شده و دوربین بازی نیز برای هماهنگی هر چه بیشتر با کنسول ها تغییر کرده است !

نسخه PS3 بازی در نمایشگاه PAX در ماه آینده به صورت کامل نشان داده خواهد شد .

برای شناخت هر چه بیشتر بازی خواندن نقد نسخه PC این بازی رو به شما پیشنهاد میدم :

http://www.bazicenter.com/pc/diablo-iii/reviews/347/page/1

تصاویری از نسخه PS3 :

آپدیت : با توجه به این موضوع که نسخه PC بازی نیاز به اتصال دائم به اینترنت برای انجام بازی داشته و سرور های Blizzard نیز نسبت به ایران تـــحـــریـــم میباشد ، برای کسانی که منتظر بازی هستند این نگرانی به وجود آمد که برای انجام بازی روی کنسول خانگیشان با مشکل روبرو خواهند شد ! ولی Blizzard اعلام نمود که نسخه کنسولی بازی به صورت Offline نیز قابل انجام می باشد !​

آخرین ویرایش:
اقا یه سوال بعد اینکه بازی رو تموم کردیم لول ۷۰ شدیم همه رو یه اتک کردیم اون موقع چی داره بازی
همه اینکارا رو میشه در حد ده روز رفت!
بازی رو اصلا یه جوری طراجی کردن که بشه Speed run هم رفت . کله بازی رو توی 2-3 روز میشه تموم کرد دفعه اول چه برسه به 10 روز
بعد lv 70 دوباره lv up شروع میشه . هر paragon level که میگیری بهت skill point میده میتونی assign کنی.

الان شما دوستانی که بازی رو خریدید بیشتر بازی رو به صورت مولتی پلیر میرید یا سینگل؟اصلا بخش داستانی و سینگل داره؟کدوم بخشش بهتره و قویتر هست؟میخوام بازی رو بخرم هیچ اطلاعاتی ندارم ازش.
از اینکه از سبک بازیش خوشم میاد شکی نیست چون قبلا استارکرفت و وارکرفت و بازی های استراتژیک زیادی بازی کردم.ولی میخوام اصلاعات کافی قبل از خرید از بازی داشته باشم.

الان شما دوستانی که بازی رو خریدید بیشتر بازی رو به صورت مولتی پلیر میرید یا سینگل؟اصلا بخش داستانی و سینگل داره؟کدوم بخشش بهتره و قویتر هست؟میخوام بازی رو بخرم هیچ اطلاعاتی ندارم ازش.
از اینکه از سبک بازیش خوشم میاد شکی نیست چون قبلا استارکرفت و وارکرفت و بازی های استراتژیک زیادی بازی کردم.ولی میخوام اصلاعات کافی قبل از خرید از بازی داشته باشم.

بخش افلاين و انلاينش همونه !
يعني همون سينگل يا Adventure mode رو ميتوني تنها بري يا ميتوني انلاين بري
بازي همونه فقط تعداد بازيكنا بيشتر ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

وقتی میمیری میگه 10% durability ایتم هات کم شد دقیقا یعنی چی؟یه بار مردم این 10 درصد رفته رو اعصابم (یه ننه قمری بود ما رو freez میکرد دورو برمون هم پر undead بود نمیشد dodge کرد ازون hp هم نداشتم کاش یه skill noclip هم داشت بازی!)

یه سوال دیگه من چن جا خوندم میگن بازی رو با سخت ترین درجه ی ممکن که میتونین برین واسه چی؟

وقتی میمیری میگه 10% durability ایتم هات کم شد دقیقا یعنی چی؟یه بار مردم این 10 درصد رفته رو اعصابم (یه ننه قمری بود ما رو freez میکرد دورو برمون هم پر undead بود نمیشد dodge کرد ازون hp هم نداشتم کاش یه skill noclip هم داشت بازی!)

یه سوال دیگه من چن جا خوندم میگن بازی رو با سخت ترین درجه ی ممکن که میتونین برین واسه چی؟

هرچي سختتر بري exp بيشتر ميده سريعتر لول ميزني
-
اون 10% durability منم نميدونم چيه تا الان كلي مردم همش اين كم ميشه!

یه سوال دیگه من دستم خورد از merchant یه سپر (دستی) گرفتم ازش نمیتونم استفاده کنم پس زمینه طلایی داره علامت خاصی هم روش نیست اصلا گزینه equip نداره

من با بربریان میرم merchant ها آیتمای ranged هم میفروختن دقیقا واسه چی؟(من که نمیتونم ازش استفاده کنم)

بخش افلاين و انلاينش همونه !
يعني همون سينگل يا Adventure mode رو ميتوني تنها بري يا ميتوني انلاين بري
بازي همونه فقط تعداد بازيكنا بيشتر ميشه

الان بهتر اینه به صورت تکی بریم یا با چند نفر دیگه؟کدوم باحالتر و بهتره؟

دوست من durability وقتی مینویسه یعنی تجهیزاتت داغون شده باید بری تعمیر/ هرچی درجه سختی بالاتر میره مسلماً دشمنا خفنتر میشن هر چی اونا خفنتر بشن ایتمهای خفنتر میده بت

هرچي سختتر بري exp بيشتر ميده سريعتر لول ميزني
-
اون 10% durability منم نميدونم چيه تا الان كلي مردم همش اين كم ميشه!

blacksmith گزینه repair رو بزنین تا تعمییر کنه . دیگه بیش از انداره durability از دست بده ایتمها میشکنه و حتما دیگه قوی نیست باید کلی تعمییرشون کنید ...

یه سوال دیگه من دستم خورد از merchant یه سپر (دستی) گرفتم ازش نمیتونم استفاده کنم پس زمینه طلایی داره علامت خاصی هم روش نیست اصلا گزینه equip نداره

من با بربریان میرم merchant ها آیتمای ranged هم میفروختن دقیقا واسه چی؟(من که نمیتونم ازش استفاده کنم)
بعضی ایتمها مربطو به یه کلاس هست
در ضمن level ات باید یکی باشه
دکمه equip فک کنم مربع بود پایینش lv میزنه .

Ranged برای barb نیست. تیرکمان اینا برای Demon Hunter هست - Staff - wand برای wizard - مابقی برای withc doctor.

الان بهتر اینه به صورت تکی بریم یا با چند نفر دیگه؟کدوم باحالتر و بهتره؟
هر جور راحتی ... مولتیش هم خیلی خوش میگزره . drop rate ها هم بهتره . البته تا 70 نشی مهم نیست مولتی بری یا تکی D:

وضعیت تروفی هاش چجوریه ؟
hanghead.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or