Diablo III

یکی از بزرگترین سوپرایز های کنفرانس Playstation Meeting 2013 خبر انتشار Diablo III برای کنسول خانگی های Sony بود ، این عنوان در آینده ای نزدیک برای PS3 و PS4 عرضه خواهد شد .

در اواسط سال 2012 میلادی این عنوان با سر و صدای بسیار زیاد برای کامپیوتر های خانگی عرضه شد ، این عنوان خوش ساخت به علت ایراد هایی که در ابتدای عرضه بازی برای سرور هایش به وجود آمده بود ، و به لطف نیاز همیشگی بازی به آنلاین بودن ( راهکاری بسیار موفق برای جلوگیری از نشر غیر قانونی بازی ) نمرات جالبی را از سوی سایت ها و مجلات دریافت نکرد ولی این موضوع چیزی از ارزش های خود بازی کم نمی کند !

هنوز تصویری از نسخه PS4 بازی در دسترس نیست ولی Blizzard اعلام کرده که نسخه کنسولی این بازی بر پایه نسخه PC آن خواهد بود ( Lead Platform = PC ( مثل روز روشن بود ! ) ) و بازی بر روی دیسک شامل تمامی آپدیت ها خواهد بود ، تمام مراحل جدید از جمله Infernal Machine event, Monster Power, Brawling از ابتدا در دسترس خواهد بود . کنترل بازی کاملا متناسب با کنسول ها بهینه شده و دوربین بازی نیز برای هماهنگی هر چه بیشتر با کنسول ها تغییر کرده است !

نسخه PS3 بازی در نمایشگاه PAX در ماه آینده به صورت کامل نشان داده خواهد شد .

برای شناخت هر چه بیشتر بازی خواندن نقد نسخه PC این بازی رو به شما پیشنهاد میدم :

http://www.bazicenter.com/pc/diablo-iii/reviews/347/page/1

تصاویری از نسخه PS3 :

آپدیت : با توجه به این موضوع که نسخه PC بازی نیاز به اتصال دائم به اینترنت برای انجام بازی داشته و سرور های Blizzard نیز نسبت به ایران تـــحـــریـــم میباشد ، برای کسانی که منتظر بازی هستند این نگرانی به وجود آمد که برای انجام بازی روی کنسول خانگیشان با مشکل روبرو خواهند شد ! ولی Blizzard اعلام نمود که نسخه کنسولی بازی به صورت Offline نیز قابل انجام می باشد !​

آخرین ویرایش:
دیشب که فقط بونتی رفتم ببینم امشب حسش هست یه ریفت برم :)
فقط rift برو .
دیشب شانسی به 2-3 نفر خورده بودن همه paragon های 100-250 بودن D: کلا 10 دقیقه Torment III رو جمع میکردن D:
من 4 تا rift باز کردم اونا هم چندتایی بازی کردن . کلا 15-16 تا رفتم چون من Paragon 30 بودم شدم 50

خوردیم به یه rift که همه اون اسب عروسکیا و گل و عروسک خرسیه بودن D: حالا عکس گرفتم بعدا میزارم . همونجا هم 2 تا plan برای set دراپ شدن که یکی one handed درست حسابی ساختم ! واقعی حالی میکنه ادم نور سبز رو میبینه drop شده D:
روی Torment III همیشه Rift Guardian یه Forgotten souls هم دارپ میکنه .

فقط rift برو .
دیشب شانسی به 2-3 نفر خورده بودن همه paragon های 100-250 بودن D: کلا 10 دقیقه Torment III رو جمع میکردن D:
من 4 تا rift باز کردم اونا هم چندتایی بازی کردن . کلا 15-16 تا رفتم چون من Paragon 30 بودم شدم 50

خوردیم به یه rift که همه اون اسب عروسکیا و گل و عروسک خرسیه بودن D: حالا عکس گرفتم بعدا میزارم . همونجا هم 2 تا plan برای set دراپ شدن که یکی one handed درست حسابی ساختم ! واقعی حالی میکنه ادم نور سبز رو میبینه drop شده D:
روی Torment III همیشه Rift Guardian یه Forgotten souls هم دارپ میکنه .

اخ اخ اون عروسکا دهن م..ن یعنی به ظاهر عروسکن ولی خیلی خفنن - امشب یه ریفت میرم اگه حال داشتم دو تا بارباریانم شد ۵۲ -

اخ اخ اون عروسکا دهن م..ن یعنی به ظاهر عروسکن ولی خیلی خفنن - امشب یه ریفت میرم اگه حال داشتم دو تا بارباریانم شد ۵۲ -
اره ظاهرشون فقط Cute کامل .
میزنن داغون میکنن قشنگ D: من کلا teleport میکردم اینور اونور همش که نمیرن ... 1.1m ارمر هم جواب نداد بعضی قسمتهاش . البته فعلا که ارمر شد 990k

بونتي هايي كه ميريد واسه شما هم سيو نميشه؟!
منكه هرچي ميرم كنسولو كه خاموش روشن كنم ميپرن!
نكنه بايد يسره همرو رفت؟ :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

بونتي هايي كه ميريد واسه شما هم سيو نميشه؟!
منكه هرچي ميرم كنسولو كه خاموش روشن كنم ميپرن!
نكنه بايد يسره همرو رفت؟ :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

شما بونتی هاروکه میری ایکس پیشو میگیری همون موقع هروقت بری بیرون بیای رفرش میشه یدفه بری ۵ تاش باهم تیک میخوره اون مشکلی نیس / شما هر پنج تا بونتی که میری یه ریفت هم میتونی بری

اقا یه سوال بعد اینکه بازی رو تموم کردیم لول ۷۰ شدیم همه رو یه اتک کردیم اون موقع چی داره بازی
همه اینکارا رو میشه در حد ده روز رفت!

اقا یه سوال بعد اینکه بازی رو تموم کردیم لول ۷۰ شدیم همه رو یه اتک کردیم اون موقع چی داره بازی
همه اینکارا رو میشه در حد ده روز رفت!

بعد از لول هفتاد تازه بازی شروع میشه / بعد از تموم کردن قسمت داستانی بخش ادونچر باز میشه که تموم شدنی نیس / حالا تموم کنی دستت میاد

بعد از لول هفتاد تازه بازی شروع میشه / بعد از تموم کردن قسمت داستانی بخش ادونچر باز میشه که تموم شدنی نیس / حالا تموم کنی دستت میاد
نه بابا میخوام بخرم
نسل قبل رفتم!
ولی انگار طرفدارای بازی خیلی زیاده دوباره میخوام بگیرم!
ادونچرش چه جوریاست؟

نه بابا میخوام بخرم
نسل قبل رفتم!
ولی انگار طرفدارای بازی خیلی زیاده دوباره میخوام بگیرم!
ادونچرش چه جوریاست؟

والا منم هم توو ۳۶۰ رفتم هم توو پیسی / ادونچرش یسری ماموریت هست توو هر اکت که با انجام دادن پنج تاش ریفت باز میشه اونجام هرچی درجه سختیش بیشتر باشه چیزای خفنتری پیدا میکنی

این جملاتو من از سایت همسایه گذاشتم اینجا در مورد بلیزارد و بازی هاشه البته اینو در مورد هارت استون که بازی رایگان هست گفتن اما جملش کلیه ، قابل توجه کسایی که به بلیزارد شک دارن

“زمانی که Blizzard به ساخت بازی اقدام می کند، اهداف آن برای ساختن عنوانی که برای یک ماه یا دو ماه یا یک سال و دو سال مورد توجه قرار بگیرد نیست بلکه ما برای یک مدت طولانی هدف گذاری می کنیم. قصد ما ساختن بازی است که برای پشتیبانی چندین ساله از آن برنامه داشته باشیم و این اتفاق قطعاً برای Hearthstone رخ می دهد.”

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or