Diablo III

یکی از بزرگترین سوپرایز های کنفرانس Playstation Meeting 2013 خبر انتشار Diablo III برای کنسول خانگی های Sony بود ، این عنوان در آینده ای نزدیک برای PS3 و PS4 عرضه خواهد شد .

در اواسط سال 2012 میلادی این عنوان با سر و صدای بسیار زیاد برای کامپیوتر های خانگی عرضه شد ، این عنوان خوش ساخت به علت ایراد هایی که در ابتدای عرضه بازی برای سرور هایش به وجود آمده بود ، و به لطف نیاز همیشگی بازی به آنلاین بودن ( راهکاری بسیار موفق برای جلوگیری از نشر غیر قانونی بازی ) نمرات جالبی را از سوی سایت ها و مجلات دریافت نکرد ولی این موضوع چیزی از ارزش های خود بازی کم نمی کند !

هنوز تصویری از نسخه PS4 بازی در دسترس نیست ولی Blizzard اعلام کرده که نسخه کنسولی این بازی بر پایه نسخه PC آن خواهد بود ( Lead Platform = PC ( مثل روز روشن بود ! ) ) و بازی بر روی دیسک شامل تمامی آپدیت ها خواهد بود ، تمام مراحل جدید از جمله Infernal Machine event, Monster Power, Brawling از ابتدا در دسترس خواهد بود . کنترل بازی کاملا متناسب با کنسول ها بهینه شده و دوربین بازی نیز برای هماهنگی هر چه بیشتر با کنسول ها تغییر کرده است !

نسخه PS3 بازی در نمایشگاه PAX در ماه آینده به صورت کامل نشان داده خواهد شد .

برای شناخت هر چه بیشتر بازی خواندن نقد نسخه PC این بازی رو به شما پیشنهاد میدم :

http://www.bazicenter.com/pc/diablo-iii/reviews/347/page/1

تصاویری از نسخه PS3 :

آپدیت : با توجه به این موضوع که نسخه PC بازی نیاز به اتصال دائم به اینترنت برای انجام بازی داشته و سرور های Blizzard نیز نسبت به ایران تـــحـــریـــم میباشد ، برای کسانی که منتظر بازی هستند این نگرانی به وجود آمد که برای انجام بازی روی کنسول خانگیشان با مشکل روبرو خواهند شد ! ولی Blizzard اعلام نمود که نسخه کنسولی بازی به صورت Offline نیز قابل انجام می باشد !​

آخرین ویرایش:
تازه ميفهمم معتاد شدن يعني چي!
لامصب نميزاره كاري كنم اين بازي!!
هر كجا كه باشم فقط ميخوام سريع تموم كنم بيام بازي كنم
خونواده شاكي شدن :دى

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adventure mode چیه؟بعد از لول 70 میشه ماموریت فرعی رفت یا چیز دیگه ایه؟
بعد دوتا سوال دیگه.
ros بعد مراحل اصلی باز میشه دیگه؟
این کلیکرها کجان؟بلیزارد گفته بود تو نسخه ps4 گذاشتتشون!:دی

بعد دوتا سوال دیگه.

بعد از پایان بخش داستانی بازی گزینه ادونچر باز میشه که تازه بازی شروع میشه که از اون بعد اسم لول هایی که میگیری میشه پاراگون با هز امتیاز پاراگون میتونی قابلیت هاتو دستی اپگرید کنی
دی ال سی ros هم همون توو استوری هست که میشه act 5 کلیکرها هم توو همون ادونچر توو اکت ۵ هستن اگه اشتباه نکنم

آقا ما رم ادد کنید emadgh98
بازی رو گرفتم هر چند تقریبا همه ی بازی های بلیزاردو (جز دیابلو) بازی کردم اینو زیاد حالیم نیست

الان اددت کردم رفتی توو بازی جوینت میشم :)

Last edited by a moderator:
امروز شدم paragon 35 ... احتمالا تا امشب 40 ×+× اگه وقت بده
واقعا Wizard چیزه خوبیه ×_×
solo من Glass Canon نمیزارم اما multi که جوین شدم Torment II-III گذاشتم . خوشبختانه تا 650K رفته بود Damage . با Archon حدودا 25ملیون critical میده D: یعنی خورش اینکه Cool Down Reduction درست حسابی ادم داشته باشه !
منم ویازارد برداشتم میتونی بگی کدوم قسمت رو باید بالاتر ببرم خودم فکر کنم INTELLIGENCE برای این کلاس بهتره درسته ؟

منم ویازارد برداشتم میتونی بگی کدوم قسمت رو باید بالاتر ببرم خودم فکر کنم INTELLIGENCE برای این کلاس بهتره درسته ؟
اصلی ترین attribute باری wizard همین Int هست. یادت باشه بالا ببری. اما بعدی در کنار سلاح دستی بهتره one handed باشه با یه source درست حسابی ( البته دو دستی های leg خیلی خیلی عالی هم هست ) اما به هر حال جای socket داشته باشه خوبه .روی سلاحها الماس سبر بنداز.
بعد دیگه به جز int بقیه چیزهای مثل armor و همچنین Resistance خیلی مهمه . در کنارش برای افزایشه damage بیشتر نیازه Critical Hit Chance بالا باشه ! یعنی ایتمهایی که CHC دارن به علاوه Int و All REsistance که دیگه عالین !!!
lv 70 رسیدی هم میتونی build های مختلف رو امتحان کنی اما یادت باشه اصلا از Glass Canon روی solo استفاده نکنی اما روی multi خیلی ok هست ! البته تاز مانی که حداقال 7k رو armor داشته باشی ! دیگه بعدا میتونی armor رو به million هم برسونی . البته بعد 400-500 ساعت farm کردن و paragon مثلا 80-90 شدن

بعد دوتا سوال دیگه.
توی rift های adventure mode هستن . خیلی کمیابنه . شاید هر 100 تا rift باز شه یه دونش برای the last of us باشه !

در مورد رجین بله رجین یک کم هست - اگه قصدت خرید دی ال سی بر فرض اینکه هروقت بیاد هست پیشنهادم اینه مثه اکانتت یک بگیری اما اگه میخوای فقط بازی کنی مهم نیس- شایدم اصن دی ال سی نده اما با سابقه بلیزارد من فکر میکنم دیر میده اما مطمئناً یه چیزی واسش میاد باز خوادت میدونی

دوستان عزیز Region ALL این بازی من پیدا کردم ! آیا این ریجن ALL همون ریجن 1 هست ؟
ممنون میشم دقیق جواب بدین چون میخوام این بازی رو تهیه کنم که با اومدن DLC به مشکل نخورم ...

دوستان عزیز Region ALL این بازی من پیدا کردم ! آیا این ریجن ALL همون ریجن 1 هست ؟
ممنون میشم دقیق جواب بدین چون میخوام این بازی رو تهیه کنم که با اومدن DLC به مشکل نخورم ...

بله رجین آل همون یک هست

دوستان ببخشيد يكي rift رو واسم توضيح ميده؟ ادونچر مود رو باز كردم.

شما توو مود ادونچر توو هر اکت که میری توو نقشه پنج تا علامت تعجب هست با کامل کردن هر کدوم شما یه بونتیو کامل کردی / اگه هر پنج تا رو کامل کنی میتونی بری ریفت / ریفت هم بغل اون یاروئه orek هستش که یک شبحه توو شهر بغل مجسمه وایساده

Last edited by a moderator:
دوستان ریموت پلی بازی چطوری؟ خیلی از دکمه های ار۲ ال۲ استفاده میشه در بازی؟
دوست دارم بازی رو بگیرم ولی خب اگه بخام بازی رو برم خسته میشم با تلویزیون باسه همین میخام بدونم اگه ریموتش ازیت نمیکنه بگیرم با ویتا برم

دوست دارم بازی رو بگیرم ولی خب اگه بخام بازی رو برم خسته میشم با تلویزیون باسه همین میخام بدونم اگه ریموتش ازیت نمیکنه بگیرم با ویتا برم

توو یوووووتیوووووب که من دیدم طرف بازی میکرد تعریف میکرد

دوستان ببخشيد يكي rift رو واسم توضيح ميده؟ ادونچر مود رو باز كردم.

هر موقع rift key گرفتی میتونی بری . برو multi برو .
اگر damage ات 450-500 برو Torment I-II بازی کن مولتی اگر 550-650 برو Torment III-IV البته armor حداقل 1 ملیون و resistance برای همه 1200 باشه . اگر damage ات از اینا بالاتر شد برو Torment V-VI لول D:

Remote play بازی عالی هست ! خودم تست کردم حرف نداشت. 30 فریمش تو ذوق میزنه اما بعد 10 دقیقه عادت میکنه حله !
توی قسمتهای سخت امتحان نکردم اما نمیدونم جوابگو هست اونطوری یا نه ....

من Torment III بازی میکنم فعلا paragon 50 دیشب plan drop های set عالی داشتم ! تونستم damage رو به 580-680 برسونم اما ارمر همچنان روی 990K و 1.1m گیره ... هنوز shoulder اینا درست حسابی ندارم . ادم باید rift فار کنه برای forgotten souls که نیازه set crafting هاست ...

دیروز یکی source ام رو گیر داده بود 300 ملیون میخواست بخره ×_× نمیدونستم انقد خوبه لوووووووووووووووووول

اين Reaper of Souls قشنگ 2 برابر بازي اصلي سخت تر بود ، واقعا لذت برديم
باس فايت ها بسيار Epic بوودن
خيلي اضافات نسبت به نسخه نسل قبلش داشت كلا ، يه بازي كامل و بي نقصي بود

به نظر منم فراتر از یک DLC بود، واقعا حال کردم. تنوع مراحل و محیط و دشمن خیلی زیاد بود.

به نظر منم فراتر از یک DLC بود، واقعا حال کردم. تنوع مراحل و محیط و دشمن خیلی زیاد بود.
DLC نبود اصلا ... یعنی بیشتر تو فرمه Expansion Pack بود !!!

دقیقا ! واقعا تنوع هر قسمتش بی نظیر بود ! کلی side mission ها event ها فوق القعاده بودن !

امیدوارم حداقل یه ACT 6 هم بدن که دیگه عالی میشه D:
خیلی دوست دارم Mephisto اینا رو برگردونن !! اونم عالی بود توی Diablo II .

دقیقا. من دیروز Torment III رفتم ACT V خیلی سخت بود . مخصوصا Uzreal

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or