Diablo III

یکی از بزرگترین سوپرایز های کنفرانس Playstation Meeting 2013 خبر انتشار Diablo III برای کنسول خانگی های Sony بود ، این عنوان در آینده ای نزدیک برای PS3 و PS4 عرضه خواهد شد .

در اواسط سال 2012 میلادی این عنوان با سر و صدای بسیار زیاد برای کامپیوتر های خانگی عرضه شد ، این عنوان خوش ساخت به علت ایراد هایی که در ابتدای عرضه بازی برای سرور هایش به وجود آمده بود ، و به لطف نیاز همیشگی بازی به آنلاین بودن ( راهکاری بسیار موفق برای جلوگیری از نشر غیر قانونی بازی ) نمرات جالبی را از سوی سایت ها و مجلات دریافت نکرد ولی این موضوع چیزی از ارزش های خود بازی کم نمی کند !

هنوز تصویری از نسخه PS4 بازی در دسترس نیست ولی Blizzard اعلام کرده که نسخه کنسولی این بازی بر پایه نسخه PC آن خواهد بود ( Lead Platform = PC ( مثل روز روشن بود ! ) ) و بازی بر روی دیسک شامل تمامی آپدیت ها خواهد بود ، تمام مراحل جدید از جمله Infernal Machine event, Monster Power, Brawling از ابتدا در دسترس خواهد بود . کنترل بازی کاملا متناسب با کنسول ها بهینه شده و دوربین بازی نیز برای هماهنگی هر چه بیشتر با کنسول ها تغییر کرده است !

نسخه PS3 بازی در نمایشگاه PAX در ماه آینده به صورت کامل نشان داده خواهد شد .

برای شناخت هر چه بیشتر بازی خواندن نقد نسخه PC این بازی رو به شما پیشنهاد میدم :

http://www.bazicenter.com/pc/diablo-iii/reviews/347/page/1

تصاویری از نسخه PS3 :

آپدیت : با توجه به این موضوع که نسخه PC بازی نیاز به اتصال دائم به اینترنت برای انجام بازی داشته و سرور های Blizzard نیز نسبت به ایران تـــحـــریـــم میباشد ، برای کسانی که منتظر بازی هستند این نگرانی به وجود آمد که برای انجام بازی روی کنسول خانگیشان با مشکل روبرو خواهند شد ! ولی Blizzard اعلام نمود که نسخه کنسولی بازی به صورت Offline نیز قابل انجام می باشد !​

آخرین ویرایش:
با پاراگون پوينت هام چي بگيرم؟ بربر دارم.
-

اگه ميشه يكي بم بگه اينا چيه دقيقا:
Dexterity
Vality (درست ننوشتم)
Intelligence
Strength ( ميدونم قدرته ولي دقيقا قدرت چيه؟ دفاع؟ اتك؟ ..)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Paragon point ها رو هرچی خواستی میتونی بگیری . چون همشون reset میشن میتونی دوباره بچینی . من خودم Armor - Resource Cost Reduction - CH C - CH D اینا رو بیشتر میگیرم.

Vitality برای مقداره جون هست ... یعنی هرچقدر بره بالاتر مقداره health بالاتر میره
Dex- Int - St هم هرکدوم برای هر کلاس نیازه اصلی هست که Base Damage بره بالا .
مثلا ایتمی که 300 تا int داره برای Barb نیست چون Int نیازه اصلی Wizard - WD هست برای بالا بردن Damage .
برای Barb شما بایستی روی ایتمهای فکوس کنی که ST دارن . به علاوه دارا بودن دیگر Stat ها مثل Critical HIT Damage و Critical Hit Chance و Attack Speed خیلی به damage بهتر کمک میکنه. Chance باعث میشه مقداره Critical hit بالا بره شانسش . Critical HIt damage کلا damage رو بالا میبره و Attack Speed هم سرعت زدن رو بالا میبره. بستگی به Build هم داره اما داشتن attack speed بالا خیلی damage رو بالا میبره اما بالا بردنه زیادش خیلی ممکن نیست برای همین خوده Critical Hit damage زیاد داشته باشی مخصوصا اینکه اسلحه ها Socket داشته باشن بتونی الماس سبر بندازی.

==========================

دوستان این تروفی همه slotها رو که باید enchant کنیم رو کسی گرفته؟ همه ش رو من enchant کردم ولی باز نکرده.

حالا مال تو ک خوبه مال من باگه دو تا هیرو هفتاد دارم تروفی لول هفتاد بهم نداده / همچنین تروفی لول ۱۲ کردن اون اسکولا هم بهم نداده همشون تا اخر لول اپ کردم / سینک هم کردم نشد نمیدونم چشه

/:) آیتمهای مد شده خیلی زیاد شده
دیگه امرزو صبحی یکی اومد تو بازی من رسما 87m تا damage داشت. اخرشم 3 تا از ایتمهای هک شده برا من انداخت رفت ... 30 هزار damage و attack speed و 3 socket و 2000%+ damage . لووووول خیلی خندس

دیگه امرزو صبحی یکی اومد تو بازی من رسما 87m تا damage داشت. اخرشم 3 تا از ایتمهای هک شده برا من انداخت رفت ... 30 هزار damage و attack speed و 3 socket و 2000%+ damage . لووووول خیلی خندس

خوش بحالت
بيا يكيشو به ما بده!

داداش از اینا واسه ما هم بده دیگه صواب میکنی :دی

احتمالا از سیو های سینک شده از ایکس باکس ایتم مود شده وارد نسخه ps4 میکنن!
بازی با این ایتم ها ضد حاله! مخصوصا برا بقیه.

خوش بحالت
بيا يكيشو به ما بده!

اخه به درد نمیخوره D: یعنی دیگه fun نیست
من الان تا paragon 102 رفتم کلی ایتم خوب فارم کردم کلی plan اینا . نگران نباش D:ایتم خوب زیاد هست.

احتمالا از سیو های سینک شده از ایکس باکس ایتم مود شده وارد نسخه ps4 میکنن!
بازی با این ایتم ها ضد حاله! مخصوصا برا بقیه.
اره داشتم باهاش صحبت میکردم گفتش از نسخه 3 میگیرن edit میکنن درست میکنن .
گفتش بیکار باشه سته کلی برام میفرسه damage میره روی 100 ملیون ÷_× گفتم بیخیال حالا همچین نیازم نیست D: لول ×_×

منم موافقم بنظرم گند میزنه توو بازی /
والا
خودم استفاده نکردم ازشون . اصلا salvage هم نمیشه ...
همینطوری یه دست رفتم توی Torment 6 برای خنده D:
لول
Attack Speed انقد بالاست انگاری machine gun.

Last edited by a moderator:
سلام دوستان انلاین اینو چجوری باید رفت؟ میشه یه اموزش کلی یکی بگه لطفا
گزینه Quick MAtch رو که بزنی هرکدوم رو انتخاب کنی وارد بخشه Online میشه
اکثرا adventure mode زیاد هستن که بایستی یه دور بازی رو کلا تموم کنی تا این mode باز بشه .
اونجا میتونی وارده بازی بقیه بشی راحت .

این عکس از اون ایتمها مد شده for fun ! البته یه Azuwrath هم هست اما این دوتا جالباشن D:
یعنی ring اینام هک شدن دارن که بندازی کلا انگاری trainer زدی ×_×

در مقایسه با ایتم خودم ×_× خیلی خنده دار مثلا ×_× item lv1 .

اینم عکسه rift مربوط به the Last of us

اینم عکسه مربوط به Rift که اسب و خرس عروسکی توشه

سلام دوستان عزیز
من اکانت psn ام آمریکاست دیروز واسه ps4 ام diabo ریجن دو رو خریدم گیم مشخصه که واسه ترکیه هستش توش یدونه کد داره که به ترکیه ای نوشته اگه زره جهنمی رو میخوای این کد رو بزن من هم اون کد 12 رقمی رو هرجا میزنم عمل نمیکنه میگه این کد اشتباهه
اون کد چیه؟ واسه plat کردن لازم میشه یا نه؟ کجا و چطوری میتونم اون کد رو بزنم؟ درضمن بازی رو آکبند خریدم
با تشکر از همتون عزیزانم

تا همین دودقیقه پیش داشتم فوحشتون میدادم که اخه این expend ! چه کوفتیه دهنمونو سرویس کرده من wizard پیک کردم و همین طور هم توش موندم :l :dجمعا 9 بار موندیم. مشکلی پیش میاد ؟
ادد کنین تورو خدا کمرم خم شد :l
mamalatishi

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or