Devil May Cry Vs God Of War

• Thread starter Thread starter ashill
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

با کدام یکی بیشتر حال میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    263
هر دو بازی دیالوگ های خیلی خوبی ندارن ولی دیالوگ های کریتوس به خاطر جو بازی و خود شخصیت حماسی تر هست ولی من به شخصه شوخ طبعی دانته رو ترجیح می دم.ولی به نظرم مقایسه دارکسایدر با GOW و مقایسه DMC با bayonetta بهتر بود چون بیشتر به هم می خورن

دقیقاً کجای دیالوگ های کریتوس مشکل داره ؟ دی
پ.ن : من خودم به DMC رای دادم این هزار بار دی

اَه....
نترکید بابا. 2 ساعت آدم میره و میاد اینجا میشه دیالوگ بازار...
خداییش سر چی بحث میکنی علی؟ بیا وا بده دیگه!
----
حالا که دیالوگ بازاره:
If all those on Olympus would deny me my vengeance, then all of Olympus will die.
یعنی آخر جسارت به خدا...

هرگز :دی

اصلا چطور امکان داره شما از کریتوس بیشتر از دانته خوشتون بیاد من توش موندم :دی

پ.ن : من خودم به DMC رای دادم این هزار بار دی
سلام احسان! چطوری عشقم؟
تو به DMC رای دادی؟ نترکی...
:p

هرگز :دی

اصلا چطور امکان داره شما از کریتوس بیشتر از دانته خوشتون بیاد من توش موندم :دی
هرگز و 3 تا نقطه...
وروجک، تو داری ظواهر رو نگاه میکنی...
یه Danteی دختر فریبه خوش استیل...
اما Kratos چی...؟
یه مرد خسته!
:d
شونصد بار هم که شده میگم تا بترکی علی...
یه مرد خسته که از عالم و آدم خورده اما هنوز سرپاست...

سلام احسان! چطوری عشقم؟
تو به DMC رای دادی؟ نترکی...

هرگز و 3 تا نقطه...
وروجک، تو داری ظواهر رو نگاه میکنی...
یه Danteی دختر فریبه خوش استیل...
اما Kratos چی...؟
یه مرد خسته!
شونصد بار هم که شده میگم تا بترکی علی...
یه مرد خسته که از عالم و آدم خورده اما هنوز سرپاست...
کل کریتوس یه طرف ، همین یه دیالوگ دانته هم یه طرف :d

If You're Asking For A Date , Forget It . Cause I Made A Point Not To Go Out With Women Who Shoot Me In The Head =))

به قول احسان :دی
همونطوری که گفتم این موضوع سلیقه اییه و نمیشه دقیقا یکیشون رو از این نظر برتر دونست

من با شوخی های دانته حال میکنم ، شما هم با دیالوگ های کریتوس :دی :|

If You're Asking For A Date , Forget It . Cause I Made A Point Not To Go Out With Women Who Shoot Me In The Head =))

پسرک خود آزاری داشته...

همونطوری که گفتم این موضوع سلیقه اییه و نمیشه دقیقا یکیشون رو از این نظر برتر دونست

من با شوخی های دانته حال میکنم ، شما هم با دیالوگ های کریتوس :دی :|
من خودمم با شوخی های Dante خیلی حال میکنم. البته به نظرم این حرفای Dante که میگی شوخین، به هیچ وجه هم شوخی نیستن. بلکه به نوعی تیزبینی و نکته سنجین.
اما خُب، Kratos ....

تمام چیزهایی که یه مرد داره دی
علی اینو خوب اومدا...

کریتوس من رو یاد دانته DMC2 میندازه ، فقط به فکر کشتنه :دی
فرار کن بابا، خداییش Dante یه لکه ی ننگ توی کل سری داره. همین DMC 2 ... وقتی داشتم DMC: HD Collection رو بازی میکردم، فقط دلم میخواست این DMC 2 هر چه زودتر تموم شه. اصلاً با Lucia هم دیگه نرفتم...
اوق...
اما Kratos چی...؟
خارق العاده ست این جونور...

هوی! چند نفر به یه نفر؟ من در جبهه قرمزا هستم (دانته)
=======================
البته زمان رو هم در نظر بگیریم!
کریتوس مال یونان باستانه ولی دانته توی دنیای مدرنه!
طبیعتا یونانیان باستان همیشه همینجوری حرف میزدن
ولی الان وضع اینجوری نیست و بیشتر با یه سری حرف ها و حقیقتا طرف رو خفت و خوار میکنن نمونه-ش دانته که اگر دقت بکنین الان کسی که دعوا رو شروع کنه و فحش بده یعنی کم اورده.زبون اصلی ترین سلاح دانته هست.منم با علی موافقم.
من با هر دوتا دیالوگا خیلی حال میکنم ولی به نظرم با زبونی طنرآلود حرف زدن و خوار کردن یه نفر از طریق گفتن واقعیات به شیوه ای طنزآلود خیلی بهتر از رسمی حرف زدن و حماسی حرف زدنه!
گرچه جمله های حماسی رو سر در میگذاریم و طنزآلود حرف میزنیم! حداقل من اینجوریم!

=======================
ولی الان وضع اینجوری نیست و بیشتر با یه سری حرف ها و حقیقتا طرف رو خفت و خوار میکنن نمونه-ش دانته که اگر دقت بکنین الان کسی که دعوا رو شروع کنه و فحش بده یعنی کم اورده.زبون اصلی ترین سلاح دانته هست.منم با علی موافقم.
من با هر دوتا دیالوگا خیلی حال میکنم ولی به نظرم با زبونی طنرآلود حرف زدن و خوار کردن یه نفر از طریق گفتن واقعیات به شیوه ای طنزآلود خیلی بهتر از رسمی حرف زدن و حماسی حرف زدنه!

بابا صلح و صفا جان کریتوس بدبخت که قدیمی حرف نمیزنه ! کجا کریتوس مثلاً میگه "و تو به من چنان امر نمودی و من چنان کردم" دی بابا داره به زبان حال حرف میزنه دیگه اتفاقاً نیش و کنایه هم خیلی داره ! یکی از نمونه هاش مثلاً وقتی پوسایدون میاد جلوش و بهش میگه :
You challenge me, mortal?! A god of Olympus?!
کریتوس در جواب میگه :
A true warrior does not hide, Poseidon. Leave the sea, and face me!
یعنی با این جمله قشنگ read به پوسایدون (شکلک خنده) اگر من جای پوسایدون بودم همونجا لخت میشدم سینه میزدم دی

=======================

نیروی کمکی رسید :دی

حرفهای علی به شدت تایید میشه ، اصلا شما باید موقعیت و زمان بازی ها رو هم در نظر بگیرید ، یکیشون توی زمان قدیم و یونان باستانه و اون یکی توی زمان حال ، معلومه که دیالوگ های اون زمان سنگین تر بودن ، بخاطر همین نباید توقع داشت که دانته بیاد و از کلمات حماسی ایی مثل کریتوس استفاده کنه ، دانته سعی میکنه با کلمات ساده و طنز حقایق رو بیان کنه

با اجازه! :d
کلا مقایسه ی شخصیت دانته و کریتوس مثل مقایسه ی دوتا رنگ قرمز و سفیده! ( من خودم موندم این جمله چطوری به ذهنم رسید! :-o)

دانته شوخ طبعه و کریتوس رسمی و خشن. دانته به هیچ چیز اهمیت نمیده اما کریتوس خیلی اهمیت می ده!
اما در مورد دیالوگ ها گوی به نظر من تو زمین دانته ست! یه نمونه:
I Love This! This Is What I Live For! And I'm Absolutely CRAZY about it!!!

حالا کریتوس هر چی میخواد داد بزنه و با کلاس حرف بزنه! :d

بابا صلح و صفا جان کریتوس بدبخت که قدیمی حرف نمیزنه ! کجا کریتوس مثلاً میگه "و تو به من چنان امر نمودی و من چنان کردم" دی بابا داره به زبان حال حرف میزنه دیگه اتفاقاً نیش و کنایه هم خیلی داره ! یکی از نمونه هاش مثلاً وقتی پوسایدون میاد جلوش و بهش میگه :
You challenge me, mortal?! A god of Olympus?!
کریتوس در جواب میگه :
A true warrior does not hide, Poseidon. Leave the sea, and face me!
یعنی با این جمله قشنگ read به پوسایدون (شکلک خنده) اگر من جای پوسایدون بودم همونجا لخت میشدم سینه میزدم دی
همین! اره همینی که گفتی! کی توی زمان حال میاد میگه:
Mortal؟
یا
فوق فوق دیگه خیلی عصبانی میشدن کریتوس همینجوری که نوشتی حرف میزد.یعنی غرورشون اجازه نمیداد که بد حرف بزنن.کجا دیدی که کریتوس بگه F**K You؟ اصلا در هر صورت یه خورده برای هم احترام قائل بودن ولی دانته هیچکس رو حتی به چی بگم حساب نمیکنه!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or