مسئله سختی و راحتی نیست مسئله تعداد و تنوع کمبو هست که به لطف کنسلینگ می تونی روی یه بنده خدا تا بینهایت کمبو ردیف کنی ولی توی گاو یه تعداد محدودی از کمبوهای از پیش تعیین شده و تکراری هست ! ولی خب به شدت قشنگ و سینماییه ! اون DMC رو هم البته حرفه ای و با تعداد کمبوی بالا بازی نکنی خیلی داغون و خسته کننده میشه ولی ما ورژن حرفه ایش رو در نظر میگیریم (شکلک خنده)اين حرف ازت بعيد بود احسان! DMC رو اگه به شيوه خودش (سريع-اجرای درست كمبوها) بازی كنی از GOW هم راحتر می شه.
دانته کجا و کریتوس کجا !
من هیچوقت جوک ها و چرت و پرت گویی های دانته رو با تهدید به تیکه پاره کردن های کریتوس عوض نمیکنم !
ترکیب چندین مدل سلاح که خودشون چندین مدل کمبو دارن و اسلحه های گرم و همچنین قابلیت سوییت کردن سریع بین دوتا از سلاح های سرد دانته که باعث ایجاد کمبو های جدید میشه خیلی بیشتر ادم رو تحت تاثیر قرار میده
گیم پلی دویل می کرای تندو تیز تره
من دانته رو بیشتر دوست دارم
جهت اطلاع علی دانته ی عزیزم... :-*
همین چند روز پیش داشتم GoW: CoO رو دوباره بازی میکردم. رسیدم به جایی که Kratos مجبور شد به خاطر نجات دنیا دخترش رو برای بار دوم و باز هم به دست خودش از دست بده. مجبور شد دخترش رو از خودش جدا کنه...
پیرو همون بحث زجر کشیدن و این حرفا این رو عرض کردم...
خداییش زجرآورتر از این که دخترت رو از خودت دور کنی اون هم فقط به خاطر نجات دنیا؟
لئون جان من این نسخه رو بازی نکردم برای همین نمیتونم نظر بدم
بزار DmC بیاد اون موقع گوشه ایی از زجر هایی که دانته کشیده رو میبینی ( البته امیدوارم اینطور باشه )
Dante <<<<<<< Kratos
روی هر چی می خوای هم شرط میبندم , تحت هر شرایطی هم بخوای بررسی کنی نامساوی بالا برقراره ! چون نظر سنجی DMC و GOW ـه و گیم پلی DMC بر گاو ارجحیت داره پس DMC انتخاب مناسب تری هست ! و گرنه از لحاظ داستان و گرافیک و صدا گذاری و اینا کلاً عین یه بچه ای می مونه که با شمشیر پلاستیکی جلوی یه سرباز واقعی وایساده دی
Ares , Destroy my enemies and My life yours , Areeeeeeeeeeees !احسان ما اگه تا فردا صبح هم بحث کنیم دوباره هیچکدوممون قانع بشو نیستیم کریتوس و دانته هر کدوم شخصیت های مخصوص خودشون رو دارن که باعث شده ما ازشون خوشمون بیاد ، این یه مسئله کاملا سلیقه اییه و یعید میدونم بشه به طور قطع و 100% ـی یکیشون رو برتر دونست
Ares , Destroy my enemies and My life yours , Areeeeeeeeeeees !
یعنی این کریتوس از لحاظ دیالوگ انقدر غنی هست که کمتر شخصیتی می تونه بهش برسه ! معمولاً هم از اون دیالوگ های ماندگار توی ذهن گیمر هستن ! (البته اضافه کنم تیکه انداختن دیالوگ غنی حساب نمیشه دی)
ولی آره دیگه بین ما دو تا هیچ کدوم راضی نمیشیم دی