بابا نامردی نکنید... خداییش DMC زمون خودش خیلی سر بود... اما چه میشه کرد، پرچم یگانه مرد خیانت شده همیشه بالاست...
God of War
خداییش یه پسر فوفول بی خیال کجا... یه مرد بالغ و خسته از غم زمونه کجا...
البته من خودم عشق Dante ــم ولی Kratos واقعاً معرکست...
اِ... بیخیال علی...دقیقا کریتوس به جز کشتن زن و بچه اش چه غمی کشیده ؟!
Dante با این کار هاش از واقعیت فرار میکنه... اما Kratos واقعیت رو پذیرفته و مثل یه مرد باهاشون مبارزه میکنه...دانته اگه شوخی میکنه دلیل داره ، دانته از لحاظ روحی شخصیت خیلی قوی ایی داره و در واقع با وجود این مشکلاتش سعی میکنه خودش رو کنترل کنه ، درواقع دانته با این شوخی ها و تیکه انداختن هاش احساساتش رو نشون میده !!!
دانته خیلی بیشتر از کریتوس زجر کشیده ولی با این وجود هیچوقت نزاشته خشمش اون رو کنترل کنه !!!
OH REALLYاز کی تا حالا یک کچل وحشی شده مرد بالغ خسته از زمونه؟
اِ... بیخیال علی...
اولاً به نظر من از دست دادن همسر یا به تعبیر دیگه، معشوقه، بی نهایت سخت تر از از دست دادن هر چیز دیگست... آما...
Dante هر اتفاقی هم براش افتاده باشه هیچوقت مجبور نشدش که مادرش رو به دست خودش بکشه...
بفهمه فرزند Zeus، خدای خدایانه و از Olypmus رانده بشه...
بارها و بارها به امید رهایی از کابوس هاش، غیر ممکن ها رو ممکن کنه ولی با بی مهری ــه خدایان روبرو شه...
توسط خود Zeus فروخته شه....
Dante با این کار هاش از واقعیت فرار میکنه... اما Kratos واقعیت رو پذیرفته و مثل یه مرد باهاشون مبارزه میکنه...
بفهمه فرزند Zeus، خدای خدایانه و از Olypmus رانده بشه...
بارها و بارها به امید رهایی از کابوس هاش، غیر ممکن ها رو ممکن کنه ولی با بی مهری ــه خدایان روبرو شه...
توسط خود Zeus فروخته شه....
Absolute silence leads to sadness. It is the image of deathyou wanna do something THEN DO IT WITH A SMILE OR DON"T DO IT AT ALL
آخه علی، مگه Dante چیکار کرده که میگی داره خودش رو کنترل میکنه؟ به غیر از خانم بازی و شیطنت و صد البته Demon Huntery که به قول خودش سرگرمیشه، چه کار دیگه ای کرده؟دانته خودش رو کنترل میکنه و مثل کریتوس تسلیم کینه و نفرتش نشده !!! شک نکن که دانته از لحاظ روحی شخصیتی بسیار قوی تر از کریتوس داره
از تو دیگه بعید بود علی...دانته به موقع اش جدی میشه و حتی برای از دست رفته هاش اشک میریزه ( پایان DMC 3 و DMC 1 ) ولی تا جایی که میتونه خودش رو کنترل میکنه
یادت نره که Kratos هم برادر دوقلوش رو به جای خودش اشتباهی بردن و اون رو به جای Kratos شکنجه کردن... این به مراتب سخت تره. وقتی میمیری، دیگه مردی (وانگهی Dante زنده ـست) اما وقتی زنده ای و درد و رنج کسی رو میبینی که باید به تو به جای اون میبودی....این که برادر دوقولوت ، کسی که از بچگی باهاش بودی بخاطر قدرت بکشتت تحملش سخت تره
کابوس به خاطر انجام دادن عملی که تمام زندگیش رو به فنا داده.... آره معلومه که سخت تره...کابوس !!! جدا !!! دیدن یه کابوس سخت تر از شکنجه شدن توی تمام دوران بچگیه ؟!
علی جان در یک کلام بهت بگم دانته از لحاظ پرداخت شخصیتی و داستان و زجر و ... هر چیزی که اسمش رو بذاری در برابر کریتوس هیچی نیست ! من خودم به DMC رای دادم صفحه ی اول هم پستم هست ! ولی این رای فقط و فقط به خاطر ژاپنی بودن کار و سرعت سرسام آور کمبوهای بازیه و شخصیت شوخ طبع دانته ! و گرنه بزنیم بریم تو بحث داستان دانته هیچی نیست ! تمام چیزهایی که از داستانش میگی درست ولی اپسیلونی قابل قیاس با کشته شدن همسر و فرزند کریتوس نیست ! دانته غم کشیده به قول تو درست ! ولی کریتوس به خواست خودش اونا رو کشته ؟ نخیر این توطئه ای بوده برای اینکه کریتوس از دنیا ببره و تابع خواسته های خدایان بشه ! خانواده ی تو رو یکی دیگه جلوت بکشه سخت تره یا راه رو باز کنن خودت بری تک تکشون رو بکشی ؟ مسلماً شخص دیگه ای بکشه راه برای انتقام برات بازه ولی خودت چی ؟ عذاب وجدان رو چیکار میکنی ؟ داستان کریتوس خیلی مفصل تر از اونیه که اینجا توی چند خط بخوام بگم ! ولی در کل نکته اینجاست هیچکس DMC رو در درجه ی اول برای فهمیدن ادامه ی داستانش بازی نمی کنه FACT !
لئون جان از تو دیگه توقع نداشتم !!!
خداییش دانته رو اینطوری میبینی ؟! دانته غم نکشیده ؟! توی 8 سالگی تمام اعضای خانواده اش رو از دست داده !!! جلوی روش شیطونا مادرش رو کشتن !!! هیچ اطلاعای نداره که برادر و پدرش کجان یا اینکه اصلا مردن یا زنده اند !!!
تمام دوران بچگیش رو توی یتیم خونه های مختلف گذرونده و توسط شیطونا شکنجه شده !!! توی سن 18 سالگی توسط برادر دوقولوش کشته میشه و دوباره با کمک قدرت شیطونیش میتونه به زندگی برگرده !!! مجبور میشه تنها عضو باقی مونده خانواده اش ، برادر دوقولوش رو توی دنیایی شیطونا رها بکنه تا مردم رو نجات بده ، تازه چندسال بعدش مجبور میشه با دستای خودش برادرش رو بکشه !!! دقیقا کریتوس به جز کشتن زن و بچه اش چه غمی کشیده ؟! تازه دانته مجبور شد آگاهانه برادر خودش رو بکشه در صورتی که کریتوس اصلا نمیدونست زن و بچه اش توی اون روستا هستن !!!
البته من بیشتر از این تعجب میکنم که تو خودت همه اینا رو میدونی ولی بازم یه همچین حرفی در موردش میزنی !!!!
دانته اگه شوخی میکنه دلیل داره ، دانته از لحاظ روحی شخصیت خیلی قوی ایی داره و در واقع با وجود این مشکلاتش سعی میکنه خودش رو کنترل کنه ، درواقع دانته با این شوخی ها و تیکه انداختن هاش احساساتش رو نشون میده !!!
دانته خیلی بیشتر از کریتوس زجر کشیده ولی با این وجود هیچوقت نزاشته خشمش اون رو کنترل کنه !!!
I LOVE U EHSANتمام چیزهایی که از داستانش میگی درست ولی اپسیلونی قابل قیاس با کشته شدن همسر و فرزند کریتوس نیست ! دانته غم کشیده به قول تو درست ! ولی کریتوس به خواست خودش اونا رو کشته ؟ نخیر این توطئه ای بوده برای اینکه کریتوس از دنیا ببره و تابع خواسته های خدایان بشه !