Devil May Cry Vs God Of War

• Thread starter Thread starter ashill
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

با کدام یکی بیشتر حال میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    263
جفتشون باحالن. ولی حالی که یه زمانی با DMC 3 رو PS2 میکردیمو هیچوقت یادم نمیره. تیکه های دانته محشر بود! چهارش خوب نبود ولی پنجش امیدوارم خوب باشه. :)

جک نگو برادر :دی ! من دو تا جمله میگم ، تو اینا رو برام به انگلیسی ترجمه کن ، راحتم هستن :الف)تو بِم دستور دادی که این کارو بکنم .ب)تو مرا امر نمودی که چنین کنم .===اتفاقا اگر دیالوگ های کریتوس رو بخوای نقد ادبی کنیم (هرچند اصلا به این راحتیا نیست که من و تو بیایم در موردش حرف بزنیم)به هر حال چون من یکم تو این زمینه مطالعه داشتم خدمتت عرض کنم دقیقا دیالوگ هاش از نوع واضح و تابلوی "ب" هست .وقتی کریتوس فریاد میزنه به ایریس توی GOW و میگه : Destroy my enemies, and my life be yours .بخوایم ترجمش کنیم باید بگیم : ایریس ! دشمنان مرا نابود کن ، آنگاه زندگی (جان) من ازآن توست .نه که بگیم : "دادا ، این دک و دوشمنای دورورو رو نفله کـــــون ، جونم مال تووو اونخ . جیم جمالتو عشقه ..."===دیالوگ های رد و بدل شونده در سری GOW ، از نمونه های واضح و آشکار "حماسی" هست ، و ما در ترجمه ناگزیر هستیم اون ها رو بصورت حماسی[چیزی نزدیک به شاهنامه] ادا کنیم .
کیوان خدایی هروقت این پستو میبینم خندم میگیره!دمت گرم خیلی باحاله خدایی

سلام دوستان
خوب هر دو داستات و شخصیت های متفاوتی دارن نمیشه گفت این از اون یکی بهتره
ولی طبق امار فروش بازی اینا معلومه که طرفدار GOW و کریتوس بیشتره البته بسته به سلیقه داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or