DEATHSTRANDING برای PC تایید شد

بعضی ها جوری پست میدن مثل این دوستون پایین هرکی ندونه بازی قراره برای XBOX عرضه بشه .:))
گيم اوارد ٢٠١٩
گوتي ٢٠١٩
بيگ وينر ٢٠١٩
عي بابا خراب شد همه چي كه =D>
تاخير تا مي ٢٠٢٠ هم يادم رفت :D
حاجی بازی هنوز هم انحصاری کنسول سونی هستش . :-t
بازی هم برای سونی هستش چه میکنی تو با خودت واقعا ؟

این موضوع که قرار بود برای PC بیاد یا نه به سونی بر میگشت که تا خیلی وقت پیش این اجازه ها رو نمیداد مخصوصا که بازی با متور انحصاری GG ساخته شده و از اون جالبتر متور انقدر مثل اینکه با PC مچ هستش که در بازه به این کوتاهی قراره بازی برای PC پورت بشه که مشخصا اگه از قبل بازی امده عرضه نبوده باشه و فقط به خاطر سونی تاخیر نداشته باشه.

کلا این قضیه که متور انقدر مچ باشه میتونه نشانه عرضه بازی های سونی برای PS now و PC باشه که به خودی خود خبر بدی نیست برای کسایی که اینترنت خوب دارن و میتونن در آینده بازی ها رو با PS NOW بازی کنن.
اینکه در این مدت کوتاه بازی برای pc هم پورت شده نشون میده که از شروع ساخت پروژه نسخۀ pc هم مدنظر بوده...

• Like
Reactions: vivanred
این موضوع که قرار بود برای PC بیاد یا نه به سونی بر میگشت که تا خیلی وقت پیش این اجازه ها رو نمیداد مخصوصا که بازی با متور انحصاری GG ساخته شده و از اون جالبتر متور انقدر مثل اینکه با PC مچ هستش که در بازه به این کوتاهی قراره بازی برای PC پورت بشه که مشخصا اگه از قبل بازی امده عرضه نبوده باشه و فقط به خاطر سونی تاخیر نداشته باشه.

کلا این قضیه که متور انقدر مچ باشه میتونه نشانه عرضه بازی های سونی برای PS now و PC باشه که به خودی خود خبر بدی نیست برای کسایی که اینترنت خوب دارن و میتونن در آینده بازی ها رو با PS NOW بازی کنن.
آقا سونی دنبال pc نیست واگرنه الان همین بازی رو خودش منتشر میکرد اون psnow سرویس استریم رو pc :| یه نکته ای رو هم بگم که خود گوریلا اعلام کرد که ممکنه کوجیما به سونی بپیونده! اونا که مریض نیستن این حرف رو بزنن این بازی هم با توافق خودشون عرضه شده اولین بارشونم نیست که با توافق یه ناشر دیگه رو در نظر میگیرن برا pc همین چند روز پیش ناشر غرب یکی از بازی هایی که سونی هزینش رو داده thq شد
گيم اوارد ٢٠١٩
گوتي ٢٠١٩
بيگ وينر ٢٠١٩
عي بابا خراب شد همه چي كه =D>
تاخير تا مي ٢٠٢٠ هم يادم رفت :D
هنوزم اون باور استوار ترول اعظم B-)

goty.png

اینکه در این مدت کوتاه بازی برای pc هم پورت شده نشون میده که از شروع ساخت پروژه نسخۀ pc هم مدنظر بوده...
اینم حرفیه اما اینکه متور هم انقدر آمادگی داشته هم خودش نکته ای هستش .

واقعا خیلی دوست دارم بازی انجام بدم ببینم این بشر چه آشی برای ما پخته .

من کلا جز فکر کنم سه تا ویدیو از بازی چیزی ندیدم حتی اون گیم پلی طولانی ندیدم فقط یکی دو دقیقه همین اما اون ابرایان که دیدم کلاه میده بعدش روی آب از خنده داشتم جر میخوردم شدیدتر منتظر بازیم بیاد حالش ببریم .

• Like
Reactions: Coma BlacK
کوجیما سراغ سونی هم نمیرفت انقدر بزرگ بود هر جا بره بهش امکانات بدن
همین گوریلا گیمز کارنامه ش رو با کوجیما مقایسه کن
و ضمنا استدیوهای دیگه غیر سونیم رفت هر جام رفت گذاشتنش رو چشماشون
در کل به کوجیما توهین نکنید یکی از بزرگترین بازیسازهاست حتی اگه این DS متای قرمز بگیره
من نمیدونم اصلا جز MGS4 کدوم بازیش انحصاری بوده!!! مثلا MGS2: Sons of Liberty رو موقعی که بازیای PC رو سی دی میومدن یادمه بازی کردم رو PC! یه سری فوقش زمانی انحصاری PS2 و PSP بودن
از اول برای من و خیلیا مشخص بود این بازیم مولتی میشه
بر منکرش لعنت من خودم عاشق بازی های کوجیما هستم ولی این بحث اخیر واقعا مسخره بازی بود ، باید از روز اول مشخص میکردن انحصاری نیست تا این جو مزخرف به وجود نیاد

این صحبت های خیانت و نمی دونم خنجر رو از کجا به ذهنتون میرسه؟
چیزی که واضح بود از اول هم قرار بود اتفاق بیوفته این بود که دث به زودی برای PC هم منتشر میشد.
فقط این که یهویی یک هفته قبل انتشار بازی بیان بگن کمی دور از ذهن بود.

کوجیما اگه میدونست با اعلام این خبر چه موجی از شادی رو بین یسری از دوستان تو همین بازیسنتر ایجاد میکنه زودتر این کار رو میکرد.
جا داره منم به نوبه خودم این خوشحالی و دیده شده و دست به نوشته شدن یسری از دوستان که این نسل رو کلن در غیبت بسر میبردن و حالا ظهور کردند و تبریک بگم.

#کوجیما_مچکریم \m/:D

به عنوان کسی که هم Ps4 داره ( هک شده) هم یک PC خوب و کسی که واقعا با متال 5 زندگی کرده بزرگترین مشکل سر جوانیم حل شد یعنی این تایید نشدنش برای کامپیوتر خیلی درد اور بود برام، اینو گفتم بدونید در این حد هم واقعا زورم میاد پول زور بدم( تحریم و تورم!) و رو PS4 اروجینال بخرمش وگرنه من با خرید بازی اروجینال مشکلی ندارم و تو اینده هم بعیده دیگه بازی اروجینال بخرم مگر این که بازی های که بشدت دوستشون دارم مثل بلادبورن 2

نمی‌دونم کسی اشاره کرده یا نه ولی احتمال این هست که با انتشار نسخه PC خواسته باشه مخاطب های بیشتری جذب کنه که بعداً که نسخه دوم رو ساخت (کوجیما بعیده فقط یه نسخه از بازی بسازه) مخاطب های بیشتری بخوان به خاطرش کنسول بخرن، اینجوری به نفع سونی هم هست

البته اینا در صورتی هست که بازیش بتونه در حد متال گیر مطرح بشه

به هر صورت چه انحصاری باشه و چه نباشه من فقط دوست دارم بازیش بترکونه، متال گیر رو که دوست داشتم

این بازی از ابتدای ساختش قرار بوده برای PC هم منتشر بشه.... و مسلما سونی هم باخبر بوده یعنی قراردادی بین کوجیما و سونی وجود داشته... اینجوری که فکر میکنین نیست که مثلا کوجیما نامردی کرده در حق سونی...

بنظرم اون حرفای سونی که گفته بود بعضی از بازیها اگه شرایطشو داشته باشن برای پلتفرم PC هم منتشر میشن.... به همین انتشار DS برای PC برمیگرده...

بنظرم شرایط به این شکل بوده...
کوجیما وعضش خیلی خراب بود...طی یک قرارداد با سونی ، و حمایت توسط سونی.... بازی DS رو میسازه...
وقتی سونی با بازی کوجیما مخاطب خودشو در PS4 جذب کرد و کنسولش دوباره مطرح شد... اونوقت کوجیما اجازه داره تا بازی رو برای PC هم منتشر کنه و اونجا هم پول خوبی بدست بیاره تا دیگه دنبال وام نره!
این یعنی یک بُرد دوطرفه

بحث سر این نیست که بازی برای PC از اول قرار بوده بیاد یا نه! مطمئنا این تصمیم یهو گرفته نشده!
بحث اینه اعلام این خبر اونم چند روز قبل از عرضه خیبی حرکت عجیبیه، این حرکت رو بچه ها میگن نامردی و از پشت خنجر زدن:-" حداقل یکی دو ماه بعد از عرضه اعلام میشد تا فروش اصلیش رو کامل روی کنسول میکرد بعد...

البته این تصمیم هم مطمئنا کوجیما تنهایی نگرفته که الان اعلام کنه...به شخصه دوست دارم بدونم فاز سونی و کوجیما چی بوده که الان و تو این موقعیت تصمیم گرفتن اعلامش کنند! :| مریضن آیا؟ :-"

بحث سر این نیست که بازی برای PC از اول قرار بوده بیاد یا نه! مطمئنا این تصمیم یهو گرفته نشده!
بحث اینه اعلام این خبر اونم چند روز قبل از عرضه خیبی حرکت عجیبیه، این حرکت رو بچه ها میگن نامردی و از پشت خنجر زدن:-" حداقل یکی دو ماه بعد از عرضه اعلام میشد تا فروش اصلیش رو کامل روی کنسول میکرد بعد...

البته این تصمیم هم مطمئنا کوجیما تنهایی نگرفته که الان اعلام کنه...به شخصه دوست دارم بدونم فاز سونی و کوجیما چی بوده که الان و تو این موقعیت تصمیم گرفتن اعلامش کنند! :| مریضن آیا؟ :-"
از خونريزي تو تاپيك امتيازات گريختي :D

از خونريزي تو تاپيك امتيازات گريختي :D
الان انقدر پرونده هر دو طرف سیاهه که فرقی نمیکنه!

ولی به طور کلی خیلی دوست داشتم برم تو یک دنیای موازی که این خبر، قبل از نمایش گیمزکام و TGS اعلام میشد...اون موقع واکنش ها رو میدیدم:-"

امیر اصلا مهم نیست امروز اعلام میکرد یا چند ماه بعد یا روز اول .
بازی به هر حال فروشش روی PS4 میکنه 100 میلیون دستگاه فروش رفته دیگه مگه چقدر میخواد کمک کنه کنسول بفروشه میخواست کمک کنه 3 میلیون بیشتر بفروشه دیگه بیشتر از این که نیست که اون هم مشخصا اگه تا الان کسی میخواسته کنسول بخره تا الان خریده بود کسی هم که تا الان نخریده برای اون همه بازی مشخصا کسی نیست که بخواد برای این بازی هم کنسول بخره .

این صحبت برای زمانی بود که مثل نسل پیش سونی رفت MGS4 انحصاری کرد سونی فروش خوبی از کنسول نداشت و نیاز داشت به یک بازی که بیاد کنسول سلر بشه با اون امتیاز ها و بازی خوب MGS4 که واقعا الان دوست داشتم روی PC هم بود که حداقل میتونستم بازم بازی کنم. اصلا اینجا براش مهم نبوده سونی کنسول سلر هستش کسی هم که منتظر بازی بوده مشخصا تا تابستان صبر نمیکنه که بازی روی PC بزنه پس بازم فروشش میکنه .

تازه این موضوع برای سونی همه جوره سود هستش سونی سودش میکنه براش دیگه فرقی نداره کجا هر جا بازی خریدن برای سونی الان سود میمونه کل کل بچه گانه بعضی ها که از در دیوار زدنشون دارم حال میکنم من یکی .:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2 and jetalpha
یجوری دوستان از خیانت و خنجر و این حرفا میگن انگار سونی یه گوشه خوابیده میگه قیصر کجایی کنسولتو کشتن کوجیما و برادران آق منگل هم اون بغل دارن میخندن به حال سونی.
بابا به جا این تئوری توطعه ها به فکر درس و مشقتون باشید :D:D:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or