هر کسی بخواد یه بازی رو پایرت کنه و یا اوریج بخره به شما و هیچکس دیگهای ارتباط نداره. کاش اینو یاد بگیریمیعنی هیچی ب اندازه بازی کرکی و مفتی بره دوستان پی سی فن خفن نیست .
فردا روزی کسی ۶۰,دلار پول بازی بده با بیلاخ گنده این عزیزان روبرو خواهد شد
کرک م نشه بعیده خرج بازی کنن.سرنوشت شون به دوستان روسی گره خرده
دوران سختی رو گذراندن ، ....خوب به سلامتی تکلیف بازی مشخص کرد بعد این همه بحث مبارک PC بازها که بازی انجام میدن فقط این وسط یک سوالی پیش میاد XBOX فن ها چرا اینجوری به در دیوار میزنن حاجی برای XBOX که نمیاد یعنی عرضه این بازی روی PC برای XBOX فن چی داره جز اینکه سونی این وسط حالش میبره از اون طرف کسایی که PC و PS4 دارن بازی انجام میدن حالش میبرن .
فقط یک بحث میمونه بهتره کسایی که میخوان بازی روی PC انجام بدن از هرچی فرم و سایت و Youtube دوری کنن که تا 2020 بازی کلا اسپویل میشه براشون وضعیتی که سر RDR هم امده بازی که با تاخیر زیاد میاد کل اینترنت راجبش صحبت میکنن .
نه نیستن دیگه خوب سونی از چی سود میبره از اینکه بازیش روی PC عرضه بشه و اینکه روی کنسول رقیب نیاد مشخصا این قضیه کلا به نفع سونی هستش و داره حالش میبره .یه سریا جوری میگن کوجیما از پشت به سونی خنجر زده انگار سونی در جریان این چیزا نبوده و الان با اون توییت تازه سونی فهمیده چه اشتباهی کرده و داشته تو آستینش مار پرورش میداده.
انصافا خودتون متوجه پلات هول های این داستان های علمی - تخیلی که میگید، نیستین؟
دوران سختی رو گذراندن ، ....
من طرف هیچ کدوم نیستمای بابا ای بابا چقدر با من بحث کردید!
ایمان بیارید دیگه
پ.ن: می شنوید؟ صدا جلز ولز میاد
من بعید میدونم خیلی بازی خفنی بشه ولی باز بعید میدونم گند هم بزنه. ولی من اگه پلی ۴ داشتم احتمالا روز اول بازی رو می گرفتم من عاشق این جور بازی ها که بخشی زیادیش به گردش تو محیط میگذره هستم (تقریبا تمام WS های مطرح این نسل رو رفتم)، حالا واقعا چیز خیلی جدیدی تو بازی ندیدم ولی طراحی محیط و اتمسفرش محشره. از نظر کارگردانی سینمایی هم که کسی رودست کوجیما نمیاد.
فقط نینتندو هست که بشدت انحصاریاشو نگه داشته که اونم بخاطر هزینه سااخت پایین ترشه.دوستان بارها تو تاپیک بازی مطرح شده بود زمانی که کوجیما از کونامی جدا شد گفت بازی بعدیم برای پلی استیشن و پی سی منتشر خواهد شد. همون زمان کوجیما گفته بود و یکسری تو تاپیک بازی قبول نمیکردند که آره انجین دسیما برای سونی هست، ای پی به اسم سونی خورده و ... اتفاقی که الان افتاده از چهارسال پیش قراردادش بسته شده بود و مشخصا خوده سونی گذاشته تا اخرین لحظه جو عمومی فکر کنه بازی انحصاری پلی استیشن 4 هست!
ولی درباره این خبر به نظرم با دید بزرگتری به قضیه نگاه کنید، اودا دیگه با سونی همکاری نمیکنه و دنبال ناشر ترد پارتی برای عرضه بازی جدیدش هست، دیوید کیج همکاری شو با سونی قطع کرد و تمام بازیهای انحصاری گذشته اش رو با اجازه خوده سونی برای پی سی منتشر کرد (دیوید کیج خنجر به قلب سونی زده؟)، میازاکی بعد از بلادبورن سه تا بازی ساخته که هر سه مولتی پلتفرم بودند و رسما اعلام میکنه اجازه ساخت BB2 دردست من نیست!
تو همین فروم خبری هست که سازنده های dreams اعلام کردند که میخوان بازی شون رو افراد بیشتری تجربه کنند! عملا عرضه رسمی درمیز برای PC و حتی کنسول های دیگه رو تایید کردند. خوده سونی با سرویس PS Now اجازه تجربه Gow 2018 و Uncharted 4 رو روی پی سی میده! (رفیقم تو مجارستان با نت 250 مگابیت خدای جنگ رو تموم کرده و میگه صرفا صحنه های خیلی شلوغ حالت لگ پیدا میکنه و مشخصا این مشکل در اینده رفع میشه)
حالا یکسری انحصاری کوچیک تر مثل جرنی و ریمیک های کرش و کرش تیم ریسینگ و ... رو وارد بحث نمیکنیم!
چیزی که میخوام بهش برسم اینکه طرز تفکر سونی فعلی در زمینه بازیهای انحصاری، اون سونی سابق نیست و مشخصا ایدیولوژی هاش فرق میکنه. پس لطفا از این حرفا که کوجیما خنجر زده به قلب سونی و پلی استیشن فن ها و .. عبور کنید
مقایس بحث خیلی گسترده تر هست.
نگو آقا. اینطوری که بازیسنتر دیگه بازیسنتر نیست!چیزی که میخوام بهش برسم اینکه طرز تفکر سونی فعلی در زمینه بازیهای انحصاری، اون سونی سابق نیست و مشخصا ایدیولوژی هاش فرق میکنه. پس لطفا از این حرفا که کوجیما خنجر زده به قلب سونی و پلی استیشن فن ها و .. عبور کنید