مظلوم نشو چرا وجود داره ولی در مورد شما موضوع بی طرف حرف زدن نبود یه چیز دیگه بود که نمیگم چون پست هاش هم پاک شد و تموم شد حالا شمایی که منطقی هستی اگر منظورت منم بگو اینکه یه بازی SIE باشه انجینش برا استدیو فرست پارتی باشه و IP هم برا سونی باشه کجای حرف من بی منطقی میشه که پیش بینی کنم بازی اگر هم برا PC بیاد ناشرش سونیه ؟کلا که میدونی تو این انجمن امکان بی طرف حرف زدن وجود نداره و در هر صورت محکومت می کنن... واقعا باید یه سناریو در این ابعاد اجرا شه که بعضی ها ار خر شیطون بیان پایین و یکم منطقی تر به صحبت ها توجه کنن
بخاطر افزایش هزینه ساخت بازی و عدم افزایش قیمت بازی. مولتی پلتفرم شد افزایش پیدا میکنهاینا اغراقه جدا!
درسته گاد آف وار از لای 35 ساعت گیم پلی اش 12 ساعت کات سین داره، ولی بقیش واقعا چیز محشریه
اون چیزی که میگی the Order 1886 ـه... که خب با داوود قفس و Until Dawn و اینا، نسل شون رو سونی همین پارسال ریشه کن کرد
چیزایی که مونده یه تعادل خیلی خوبی بین این قضایا پیدا کردند که ناشی از فرمول همیشه جواب ده ناتی داگ از سال 2009 ـه
حالا این که سونی نسل بعد بیشتر به بازی های مولتی علاقه نشون بده امر کاملا طبیعی ایه
مظلوم نشو چرا وجود داره ولی در مورد شما موضوع بی طرف بودن نبود یه چیز دیگه بود که نمیگم چون پست هاش هم پاک شد و تموم شد حالا شمایی که منطقی هستی اگر منظورت منم بگو اینکه یه بازی SIE باشه انجینش برا استدیو فرست پارتی باشه و IP هم برا سونی باشه کجای حرف من بی منطقی میشه که پیش بینی کنم بازی اگر هم برا PC بیاد ناشرش سونیه ؟
چقدر بی منطق بودم
بخاطر افزایش هزینه ساخت بازی و عدم افزایش قیمت بازی. مولتی پلتفرم شد افزایش پیدا میکنه
مایکروسافت که عملا pc رو برد زیرمجموعش.
سونی 3-4 تا استودیوی اصلی رو نگه میداره. بقیه رو با فاصله زمانی مولتی با pc و احتمالا استیدیا میده.
آره دقیقا.فکر نکنم در طول تاریخ صنعت بازی سابقه داشته باشه که معرفی نسخهای از یه بازی رو انقدر عجیب انجام بدن!
Death Stranding سال ۲۰۱۶ معرفی شد. سه سال و خوردهای گذشت و هیچوقت به طور کاملاً رسمی نگفتن برای کامپیوتر هم میاد. بعد دقیقاً ۱۰ روز قبل از اومدن نسخهی PS4 خبرش رو اعلام میکنن؟! یعنی ماجرا در حدی حالت کمدی داره که انگار کوجیما با سونی قهر کرده و پیش خودش گفته چطوری گند بزنم به هیاهوی عرضهی نسخهی PS4 و به این راه حل رسیده!
نه چند سال یا چند ماه قبل از انتشار بازی و نه مثلاً ۲ ماه بعد از انتشارش، بلکه دقیقاً چند روز مونده به انتشار، اون هم بازیای که قراره تابستون ۲۰۲۰ برای کامپیوتر بیاد نه مثلاً آخر امسال! الله اکبر!
یه نکته برام جالبه . الان رفتم سراغشیعنی میگی خارج از محدوده سیستم سلرها همه رو میده رو PC؟
خب آخه نمیشه که.. یه جوریه... حالا مایکروسافت که میگی خب یه اکوسیستم داره با خود ویندوز
این همه extension رو تو هیچ بازی سونی ندیدم . اون همه اذیت کوجیما بی دلیل نبود.ندیدن لوگوی انحصاری سونی تو گیمزکامIP قطعا برای سونی هستش .
این نوع معرفی شاید نباید الان صورت می گرفت و میگذاشتن بعد از انتشار معرفی میکردن به نظر منم بهتر بود . در هر حال ما از بندهای قرارداد بین سونی و کوجیما خبر نداریم
خیلی بعیده برا سونی باشه.چون اونموقع باید اجازه میگرفت معرفی کنه.
و سونی اینقدر نادنو نیست . بیاد دم عرضه مولتی پلتفرم بودن یه انحصاری خودشو اونم تو بازه زمانی که tlou2 تاخیر خورده معرفی کنه.
خودمونم نمیدونیم.من که هنوز نفهمیدم بازی چیه که بابت اینکه رو چه پلتفورمی منتشر میشه هیجانزده بشم.