من که خیلی از نمایشهای بازی خوشم نیومده و حس بازی های survival ای که بیشتر walking sim بودن رو بهش دارم! اما امیدوارم بازی مبازرات جذابی داشته باشه که خیلی ندیدیم.
این 505 هم ناشر خوشنامی نیست برای ما، آدم Epicئه control رو همینا انحصاری اپیک کردن، بعید نیست اینم با تاخیر برای استیم منتشر بشه
خودت چند تا 60 دلار دادی تا الان؟یعنی هیچی ب اندازه بازی کرکی و مفتی بره دوستان پی سی فن خفن نیست .
فردا روزی کسی ۶۰,دلار پول بازی بده با بیلاخ گنده این عزیزان روبرو خواهد شد
untitled hideo kojima game
..
چیزی که فعلا مشخصه ، کوجیما بعد از جدایی از کونامی مستقل شده و بصورت مستقل داشته death stranding رو میساخته ، حالا سونی میاد میگه ، بیا یه توافق کنیم ، یه چیزی ما به شما بدیم و در قبالش شما هم یه چیزی به ما عرضه میکنید .
یقینا کوجیما خودسرانه بلند نشده یه حرکت بزنه بگه بزار گند بزنم به سونی و ...
خودت چند تا 60 دلار دادی تا الان؟
منظورت کدومه از اون نابغه هوایی که حمایت و ساپورت نشدن؟Stop Stop Stop
همین جور ادامه پیدا کنه ، فکر کنم روایت قضیه به این سمت بره. که این کوجیما بوده که گفته بزار یه حالی به سونی بدیم و بازار یابی مون باشه برا سونی !!!
هنوز چند روز نگذشته از آه و ناله هاش (مصائب کوجیما) که خودم بودم و ایده هام و لپ تاپم
حالا کوجیما داشته بازی میساخته ؟ سونی هم پریده سو استفاده؟؟؟
...........
به هر حال داستان کوجیما و سونی هم برای همیشه تموم شد. و همون طور که طی این سه سال گفتم کاش بخشی از این توجه بره سمت نابغه هایی که تو مجموعه خودش هستن و هیچوقت همچین امکانات و ساپورتی نصیبشون نشد!
و امیدوارم کوجیما باز بتونه تو پروژه بعدیش هم همه رفیقاش رو جمع کنه با هم بازی بسازن ! فقط موندم تکلیف دسیما چی میشه! lol
حالا کی کیو احمق خطاب کرده؟ جو میدی چرا؟کم نه
کنسول ک داشته باشی مثل بعضی ها . بعضی هارو احمق خطاب نمیکنی ک ۶۰دلار پول بازی میدن اما پی سی فن های ایرانی اینکارو میکنن حالم میکنن یه بازی رو مفت دانلود میکنن و هرکی پول ب بازی بده ب ایران و ایرانی خیانت کرده از نظر اونا
فقط خواهشا شما ها از وضع کشور انتقاد نکنید بره پایرت خورا ک وضع خوبیه
شما با کی کار داری اینجا داری واسه خودت میبری میدوزی دو دقیقه بگرد تو تاپیک های PC کسی توهینی چیزی کرده به اورجینال باز ها ؟ بعدم کنسول همونی نیست که میشه روش ظرفیتی و هکی بازی ریخت ؟ باز حداقل ما پول مفت به دلال ها نمیدیم شما 60 دلاری میدی نوش جونت خواهشا اینجوری نرو برا ما بالا منبر دیگهیعنی هیچی ب اندازه بازی کرکی و مفتی بره دوستان پی سی فن خفن نیست .
فردا روزی کسی ۶۰,دلار پول بازی بده با بیلاخ گنده این عزیزان روبرو خواهد شد
کرک م نشه بعیده خرج بازی کنن.سرنوشت شون به دوستان روسی گره خرده
من ؟؟ اصلا با شما بحث کردم در این مورد ؟ یادم نمیاد واقعیتشاین حرفا رو من صد بار خودم تو تاپیک بازی گفتم گفتم کوجیما خرش میره اون وسط مسطا قرار دادی چیزی بستن باز حرف از شواهد این چیزا میزدید الان بله صد در صد به سونی گفته میخوام 10 روز قبل انتشتر بازی رو PS4 نسخه ی PC بازی معرفی کنم سونی هم گفت چشم هرچی شما بگی بازم از اصل ماجرا کم نمیکنه تهش نشون میده خر کوجیما تا منتشر کردن نسخه رو XBOX هم میره