دقیقا اینجوری اینجا دیگه بازی سنتر نیست طرف یکی رو نمیشناسه میاد بهش چرت میگه و هرچی خودش هست رو بهش نسبت میده لول این دیگه نوبرش بودنگو آقا. اینطوری که بازیسنتر دیگه بازیسنتر نیست!
ولی حالا جدا از شوخی سوالی که این وسط برام پیش اومده اینه که هزینه ساخت بازیو واقعا صفر تا صد سونی داده؟ یا اینکه صرفا استودیو رو ساپورت کرده؟ (البته یه ساپورت تمام و کمال از بهترین نوع) چون با وجود این داستان ها تهیه کننده بازی همچنان خود هیدئو کوجیماست.
میشه یه آمار فروش به تفکیک پلتفرم که این حرفت رو ثابت کنه ارائه بدی؟؟؟چه ربطی داره؟پس چطور ویتچر رو پی سی بدون قفل بیشتر از اکس باکسو پی اس که DRM هستن میفروشه؟
کوجیما سراغ سونی هم نمیرفت انقدر بزرگ بود هر جا بره بهش امکانات بدنسونی تا وقتی امثال ناتی داگ و سانتا و .... داره نباید به این کوجیما اینقدر اختیار میداد .
کوجیمایی که التماس گوریلا گیمز کرد تا موتور گرافیکیو در اختیارش بذارن ، عین به موش تمام مدت تو استودیهای سونی چرخید و حالشو کرد و اخرشم اینجوری رکب زد به سونی
الان دقیقا همه چیز برعکس شده ، سونی فنا شدن ضد کوجیما ، مایکرو فنایی که تا دیروز ارزو میکردن این بازی فیل بشه الان دارن دعا دعا میکنن امتیازات خوبی بگیره
من میگم Dreams هم میپره چون از همین الان بحثش هستStop Stop Stop
همین جور ادامه پیدا کنه ، فکر کنم روایت قضیه به این سمت بره. که این کوجیما بوده که گفته بزار یه حالی به سونی بدیم و بازار یابی مون باشه برا سونی !!!
هنوز چند روز نگذشته از آه و ناله هاش (مصائب کوجیما) که خودم بودم و ایده هام و لپ تاپم
حالا کوجیما داشته بازی میساخته ؟ سونی هم پریده سو استفاده؟؟؟
...........
به هر حال داستان کوجیما و سونی هم برای همیشه تموم شد. و همون طور که طی این سه سال گفتم کاش بخشی از این توجه بره سمت نابغه هایی که تو مجموعه خودش هستن و هیچوقت همچین امکانات و ساپورتی نصیبشون نشد!
و امیدوارم کوجیما باز بتونه تو پروژه بعدیش هم همه رفیقاش رو جمع کنه با هم بازی بسازن ! فقط موندم تکلیف دسیما چی میشه! lol
همین الانش استور مایکروسافت رو اکثرا ملت فقط برای استفاده از گیم پس میرن سمتش، خدایی این فازی که راه افتاده و هرکی از راه میرسه استور میزنه تموم شه راحت شیم ما اگه یه موقعی اپیک استور فیل شه (امیدوارم که بشه، ولی بعید میدونم ) دیگه فکر کنم از شر این ترند هم خلاص شیم.من میگم Dreams هم میپره چون از همین الان بحثش هست
خب چرا سونی نمیاد یه استور واسه پی سی نمیزنه مثل مایکروسافت؟؟
چون برنامه ای نداره، برای این کار ، سونی فقط منتظر جا افتادن ، استریمه تا با ps now , بیاد روی سایر پلتفرم ها! سونی تو ۱۵ ساله گذشته +۵۰ تا انحصاری بزرگ ساخته مگه چند تاش روی پلتفرم های دیگه اومده ، همه اونایی هم که اومدن شرایط خاصی داشتن ! مثلا سونی حفظ روابط حسنه اش با کوانتیک دریم رو ترجیح داد به انحصاری نگه داشتن یه بازی (دیترویت) که فروشش رو کرده بود و تاثیرش رو روی پلتفرمش گذاشته بود! یا پول خوبی که اپیک گیم بابت جورنی نسل قبل پرداخته بود! دریمز هم من خودم یکی از کسایی بودم که قبل از خواست خود سازنده ها ، گفتم عرضه این ایده روی سایر پلتفرم ها میتونه به این ایده کمک کنه! چون سخت بشه بهش گفت بازی !!! و اینکه کسی پای کراشی که دو دهه است سونی هیچ نقش و اختیاری روش ندارن رو میکشه وسط فقط دنبال گنده کردن این قضیه است. همین که سونی تونست یه انحصاری زمانی یکساله از اکتیویژن بگیره جز معجزاته!من میگم Dreams هم میپره چون از همین الان بحثش هست
کاملا اشتباه هیچ ناشری حاضر نیست خواسته های کوجیما رو تا این حد برآورده کنه و بهش آزادی بده الانم که اکثریت دزدن که بماند نمیگم سونی از همه بهتره خود سونی همین الان سودش برده ولی درکل ناشر دیگه ای اینکار رو نمیکردکوجیما سراغ سونی هم نمیرفت انقدر بزرگ بود هر جا بره بهش امکانات بدن
چون سونی دنبال pc نیست! دریمز میاد بحثشم نیست خود استودیو این رو میخواد که حقم دارن اینجوری که مدیر mm توضیح داد دریمز با بقیه بازی های سونی فرق داره و هدفش چیز دیگه ای هست کلا بازیه که از کراس پلی شدنش همه سود میبرن چون قراره 20 سال ساپورت بشه!من میگم Dreams هم میپره چون از همین الان بحثش هست
خداییش دنبال چی هستی هی به این بنده خدا میپیچی؟ بکش بیرون دیگه!
به کی میپیچه؟کاملا اشتباه هیچ ناشری حاضر نیست خواسته های کوجیما رو تا این حد برآورده کنه و بهش آزادی بده الانم که اکثریت دزدن که بماند نمیگم سونی از همه بهتره خود سونی همین الان سودش برده ولی درکل ناشر دیگه ای اینکار رو نمیکرد
چون سونی دنبال pc نیست! دریمز میاد بحثشم نیست خود استودیو این رو میخواد که حقم دارن اینجوری که مدیر mm توضیح داد دریمز با بقیه بازی های سونی فرق داره و هدفش چیز دیگه ای هست کلا بازیه که از کراس پلی شدنش همه سود میبرن چون قراره 20 سال ساپورت بشه!
خداییش دنبال چی هستی هی به این بنده خدا میپیچی؟ بکش بیرون دیگه!
دقیقا از درد پیام های پروفایلم ببین میفهمی البته بستمش یه پ.خ هم گرفتمبه کی میپیچه؟
میپیچه، ولی از درد !!
اینا (سونی و کوجیما) مدتهاست باهم رابطه داشتن، همون زمان MGS1 مگه کنسول دیگه غیر از PS1 نبود؟ برو بالا تا شماره چهار و شماره های فرعی PSPکاملا اشتباه هیچ ناشری حاضر نیست خواسته های کوجیما رو تا این حد برآورده کنه و بهش آزادی بده الانم که اکثریت دزدن که بماند نمیگم سونی از همه بهتره خود سونی همین الان سودش برده ولی درکل ناشر دیگه ای اینکار رو نمیکرد
من درباره ناشر حرف زدما! چه ربطی داشت خیانت چیه الان شما باور کن هرناشر دیگه ای باهاش همکاری میکرد دو روزه پروژه کنسل بوداینا (سونی و کوجیما) مدتهاست باهم رابطه داشتن، همون زمان MGS1 مگه کنسول دیگه غیر از PS1 نبود؟ برو بالا تا شماره چهار و شماره های فرعی PSP
پس خیانتی در کار نبوده فقط بدموقع خبرشو داد همون شماره یک و دو رو به فاصله یه سال یا چند ماه برای ویندوز منتشر کردن
پلتفروم اینا رو نمیدونه، شما چرا
این بازی از ابتدای ساختش قرار بوده برای PC هم منتشر بشه.... و مسلما سونی هم باخبر بوده یعنی قراردادی بین کوجیما و سونی وجود داشته... اینجوری که فکر میکنین نیست که مثلا کوجیما نامردی کرده در حق سونی...
بنظرم اون حرفای سونی که گفته بود بعضی از بازیها اگه شرایطشو داشته باشن برای پلتفرم PC هم منتشر میشن.... به همین انتشار DS برای PC برمیگرده...
بنظرم شرایط به این شکل بوده...
کوجیما وعضش خیلی خراب بود...طی یک قرارداد با سونی ، و حمایت توسط سونی.... بازی DS رو میسازه...
وقتی سونی با بازی کوجیما مخاطب خودشو در PS4 جذب کرد و کنسولش دوباره مطرح شد... اونوقت کوجیما اجازه داره تا بازی رو برای PC هم منتشر کنه و اونجا هم پول خوبی بدست بیاره تا دیگه دنبال وام نره!