به نظر من که فرق میکنه! مثل اینه بگی کی برای TLOU دیگه کنسول میخره مولتیش کنند بره ده روز قبل از عرضهامیر اصلا مهم نیست امروز اعلام میکرد یا چند ماه بعد یا روز اول .
بازی به هر حال فروشش روی PS4 میکنه 100 میلیون دستگاه فروش رفته دیگه مگه چقدر میخواد کمک کنه کنسول بفروشه میخواست کمک کنه 3 میلیون بیشتر بفروشه دیگه بیشتر از این که نیست که اون هم مشخصا اگه تا الان کسی میخواسته کنسول بخره تا الان خریده بود کسی هم که تا الان نخریده برای اون همه بازی مشخصا کسی نیست که بخواد برای این بازی هم کنسول بخره .
این صحبت برای زمانی بود که مثل نسل پیش سونی رفت MGS4 انحصاری کرد سونی فروش خوبی از کنسول نداشت و نیاز داشت به یک بازی که بیاد کنسول سلر بشه با اون امتیاز ها و بازی خوب MGS4 که واقعا الان دوست داشتم روی PC هم بود که حداقل میتونستم بازم بازی کنم. اصلا اینجا براش مهم نبوده سونی کنسول سلر هستش کسی هم که منتظر بازی بوده مشخصا تا تابستان صبر نمیکنه که بازی روی PC بزنه پس بازم فروشش میکنه .
تازه این موضوع برای سونی همه جوره سود هستش سونی سودش میکنه براش دیگه فرقی نداره کجا هر جا بازی خریدن برای سونی الان سود میمونه کل کل بچه گانه بعضی ها که از در دیوار زدنشون دارم حال میکنم من یکی .
نکته عجیب دیگه اینه بعد این تایید یهویی نزدیک انتشار و ناشر نسخه PC برام جالب شد دوباره برم چک کنم بازی دقیقا صاحبش کیه یعنی با وجود کوجیما به همه چی باید شک کرد , سایت اصلی kojima productions رفتم همون اول قبل از اینکه صفحه اصلی لود بشه این اومدبه هر حال به نظر من گه خیلی عجیبه... و به بقیه کارهای کوجیما و کارهای عجیب و غیر قابل درکش میاد
فقط اینو خوب میدونم که کوجیما حسابی از سونی سواری گرفته سر ساخت این بازی یعنی فکر نمیکنم حتی Bend یا تیم های استودیو ژاپن هم انقدر که کوجیما امکانات در اختیارش بوده، امکاناتی داشته باشن...
به نظر من که فرق میکنه! مثل اینه بگی کی برای TLOU دیگه کنسول میخره مولتیش کنند بره ده روز قبل از عرضه
عمر کنسول ها هم با اومدن کنسول های جدید تموم نمیشه درجه و تا چندسال هنوز ادامه داره، همه مثل من و خودت و بقیه بچه هایی که هر روز به سایت ها سر میزنیم که نیستن!
و خیر...مطمئنا مقدار سودی که از فروش خود بازی سونی روی هر کنسول میبره با مقدار سودی(امر ببره اصلا!) روی PC که پای یک ناشر دیگه هم در میونه فرق میکنه! قاعدتاً چندماه بعد از عرضه این خبر اعلام میشد، سود سونی هم بیشتر میشد...
به هر حال به نظر من گه خیلی عجیبه... و به بقیه کارهای کوجیما و کارهای عجیب و غیر قابل درکش میاد
فقط اینو خوب میدونم که کوجیما حسابی از سونی سواری گرفته سر ساخت این بازی یعنی فکر نمیکنم حتی Bend یا تیم های استودیو ژاپن هم انقدر که کوجیما امکانات در اختیارش بوده، امکاناتی داشته باشن...
منبع ؟یک شایعه هست که سونی فقط بخشی از هزینه ساخت بازی رو داده (40%) و باقی رو خوده کوجیما توسط قرارداد با AMC! و وام گرفتن از بانک و کمپانی مانتسر جور کرده!
منم اینو دیدم مطرح کردن ولی هرچه گشتم تو اینترنت ندیدم راجع بهش کسی حرفی زده باشه. بنظرم منطقی نیست زیاد.یک شایعه هست که سونی فقط بخشی از هزینه ساخت بازی رو داده (40%) و باقی رو خوده کوجیما توسط قرارداد با AMC! و وام گرفتن از بانک و کمپانی مانتسر جور کرده!
جدای از اینکه خبر واقعیت داره یا نه ولی بنظر منطقی میاد.یک شایعه هست که سونی فقط بخشی از هزینه ساخت بازی رو داده (40%) و باقی رو خوده کوجیما توسط قرارداد با AMC! و وام گرفتن از بانک و کمپانی مانتسر جور کرده!
منبع ؟
و اینکه چطوری پس صاحب IP و trademark متعلق به سونیه ؟ (پست قبلیم)
مگه نمیدونی متال گیر ۴ روی pcهم هست ، باور نداری برو از علی ونوم بپرس !امیر اصلا مهم نیست امروز اعلام میکرد یا چند ماه بعد یا روز اول .
بازی به هر حال فروشش روی PS4 میکنه 100 میلیون دستگاه فروش رفته دیگه مگه چقدر میخواد کمک کنه کنسول بفروشه میخواست کمک کنه 3 میلیون بیشتر بفروشه دیگه بیشتر از این که نیست که اون هم مشخصا اگه تا الان کسی میخواسته کنسول بخره تا الان خریده بود کسی هم که تا الان نخریده برای اون همه بازی مشخصا کسی نیست که بخواد برای این بازی هم کنسول بخره .
این صحبت برای زمانی بود که مثل نسل پیش سونی رفت MGS4 انحصاری کرد سونی فروش خوبی از کنسول نداشت و نیاز داشت به یک بازی که بیاد کنسول سلر بشه با اون امتیاز ها و بازی خوب MGS4 که واقعا الان دوست داشتم روی PC هم بود که حداقل میتونستم بازم بازی کنم. اصلا اینجا براش مهم نبوده سونی کنسول سلر هستش کسی هم که منتظر بازی بوده مشخصا تا تابستان صبر نمیکنه که بازی روی PC بزنه پس بازم فروشش میکنه .
تازه این موضوع برای سونی همه جوره سود هستش سونی سودش میکنه براش دیگه فرقی نداره کجا هر جا بازی خریدن برای سونی الان سود میمونه کل کل بچه گانه بعضی ها که از در دیوار زدنشون دارم حال میکنم من یکی .
معلوم نیست چند تا ترکمن چای دیگه هم امضا کردن ، بعد ها بوش در بیاد !خاک تو سره اون اندرو هاوس با شان لیدن
که زیره باره همچین قرار دادی رفتن.
همون بهتر رفتن از سونی
بازی ip ش کامل دست سونی نبود .معلوم نیست چند تا ترکمن چای دیگه هم امضا کردن ، بعد ها بوش در بیاد !
هر جوری بخوایم بهش نگاه کنیم ، ده. روز قبل انتشار بازی بیای بگی بازی انحصاری نیست (یه وقت خر نشید روی ps4 بتاش رو بخرید lol) نه عقلانیه، نه جالب، یکی بیاد به من بگه سونی باید برای چی راضی باشه ده روز مونده به عرضه بزرگترین بازی ۲۰۱۹ ش که این همه براش هزینه کرده ، همچین داستانی درست بشه و بازی بره تو یه کانال دیگه ، بخشی از خریدار هاش ریزش کنن !!! اصلا متوجه نمیشم چطوری میآید این قضیه رو عادی جلوه میدید !