دقیقا مثل روز روشنه الان که از انحصار خارج شده داری بازی ترول میکنی شک ندارم . TLOU 2 بیاد رو PC اولین نفری که نقدش کنی خودتینیاین بگید حالا که از انحصار خارج شده این حرفو میزنی . بخاطر همین روی pc هم منتشر میکنن تا فروش بیشتری رو شاهد باشن
پي سي براي ما مردهدقیقا مثل روز روشنه الان که از انحصار خارج شده داری بازی ترول میکنی شک ندارم . TLOU 2 بیاد رو PC اولین نفری که نقدش کنی خودتی
نمیدونم این only on playstation چه خاصیتی داره که از خود بازی لذت نمیبرین فقط عاشق انحصاری بودنشین
یادمه سالها پیش میگفتی پلتفرم PC مرده پایرت باعث فروپاشی ... چی شد پس؟
ترکمنچای ! شیب ! بام! سونی بهترین حرکت زد هم از اسم کوجیما استفاده کردن هم جای خالی شون برای نداشتن بازی بزرگ تو اواخر ۲۰۱۹ پر کردن همین حرکت فیلتر ماکرو با تامل رایتر انجام داد و یکسال انحصاریش کرد اتفاقا بازاریابی خوبی هم برای ،ps4 کردن تو نفس های آخر کنسول فقط زمان معرفیش بد بودمعلوم نیست چند تا ترکمن چای دیگه هم امضا کردن ، بعد ها بوش در بیاد !
هر جوری بخوایم بهش نگاه کنیم ، ده. روز قبل انتشار بازی بیای بگی بازی انحصاری نیست (یه وقت خر نشید روی ps4 بتاش رو بخرید lol) نه عقلانیه، نه جالب، یکی بیاد به من بگه سونی باید برای چی راضی باشه ده روز مونده به عرضه بزرگترین بازی ۲۰۱۹ ش که این همه براش هزینه کرده ، همچین داستانی درست بشه و بازی بره تو یه کانال دیگه ، بخشی از خریدار هاش ریزش کنن !!! اصلا متوجه نمیشم چطوری میآید این قضیه رو عادی جلوه میدید !
گلم کمتر چرت بگو من کلا هیتر این بازی بودمو هستم، اون حرفم من نزدمدقیقا مثل روز روشنه الان که از انحصار خارج شده داری بازی ترول میکنی شک ندارم . TLOU 2 بیاد رو PC اولین نفری که نقدش کنی خودتی
نمیدونم این only on playstation چه خاصیتی داره که از خود بازی لذت نمیبرین فقط عاشق انحصاری بودنشین
یادمه سالها پیش میگفتی پلتفرم PC مرده پایرت باعث فروپاشی ... چی شد پس؟
داداش خدا نکشتت یه ساعته دارم میخندمپي سي براي ما مرده
چون واقعا خيلي گرونه
نمیدونم کسی اشاره کرده یا نه ولی احتمال این هست که با انتشار نسخه PC خواسته باشه مخاطب های بیشتری جذب کنه که بعداً که نسخه دوم رو ساخت (کوجیما بعیده فقط یه نسخه از بازی بسازه) مخاطب های بیشتری بخوان به خاطرش کنسول بخرن، اینجوری به نفع سونی هم هست
البته اینا در صورتی هست که بازیش بتونه در حد متال گیر مطرح بشه
به هر صورت چه انحصاری باشه و چه نباشه من فقط دوست دارم بازیش بترکونه، متال گیر رو که دوست داشتم
شرمنده اینا دیگه شدنی نیست ، اگه سونی اینکارو کنه رسما اسم کاربریمو به only xbox تغییر میدم
قراردادهای ناشرها با ترد پارتی ها به همین شکله! بعید میدونم هیچ قرارداد ترد پارتی ای وجود داشته باشه که ناشر 100% یا حتی بخش اعظم هزینه ساخت بازی رو تامین کنه و تیم سازنده فقط بازی رو بسازه! تو این قراردادها همه چیز مشترک هست و حتی کفه ترازو از نظر هزینه به سمت تیم سازنده سنگینی کنه!یک شایعه هست که سونی فقط بخشی از هزینه ساخت بازی رو داده (40%) و باقی رو خوده کوجیما توسط قرارداد با AMC! و وام گرفتن از بانک و کمپانی مانتسر جور کرده!
قرار بوده بازي براي PC هم منتشر بشه...بحث سر این نیست که بازی برای PC از اول قرار بوده بیاد یا نه! مطمئنا این تصمیم یهو گرفته نشده!
بحث اینه اعلام این خبر اونم چند روز قبل از عرضه خیبی حرکت عجیبیه، این حرکت رو بچه ها میگن نامردی و از پشت خنجر زدن حداقل یکی دو ماه بعد از عرضه اعلام میشد تا فروش اصلیش رو کامل روی کنسول میکرد بعد...
البته این تصمیم هم مطمئنا کوجیما تنهایی نگرفته که الان اعلام کنه...به شخصه دوست دارم بدونم فاز سونی و کوجیما چی بوده که الان و تو این موقعیت تصمیم گرفتن اعلامش کنند! مریضن آیا؟