اگه نا امید شده.چرا داره اینقدر هزینه معرفی بازی تو تورهای جهانی میکنه ؟اتفاقا من دوست دارم بازی موفق بشه! خیلیم دوست دارم واگرنه از اولم میدونستم که بازی یه روزی واسه pc میاد و تو تاپیکش انقدر ازش دفاع نمیکردم و ازش فن آرت نمیکشیدم! الانم آواتارم به دلیل دیگه ای عوض کردم واگرنه ds بود! ولی یه لحظه به پست من توجه کن ببین منطقی هست یا نه همونطور که گفتی یجای کار میلنگه سونی وقتی از این قرار دادها میبنده ورژن pc یکسال بعد معرفی و خودش انتشار میده ولی الان چند روز قبل عرضه بازی معرفی میشه اونم با یه ناشر دیگه! تازه بازی تو E3 لوگوی only on داشته! ببینید من فقط دارم یکی از هزار احتمال رو میگم و این احتمال هست که سونی از داشتن بازی پشیمون شده باشه! و شرط واقعی بودن این نظر امتیاز بازیه! اگه موفق شد که میفهمیم خواسته کوجیما بوده و منم از خدامه بازی های استاد هرجور شده ساپورت میکنم حقیقتش اگه نشد شاید همین باشه! این من نمیگم شواهد میگه! هیچوقت رو تعریف این اون مخصوصا مدیران کمپانی اعتماد نکنید
نهالان دیگه فکر کنم اکثر سونی فن ها( مثل خودم) یه جورایی زیر پوستی دوست دارن بازی فیل بشه تمام کاسه کوزه رو سر کوجیما خراب کنیم که از حماقت سونی سو استفاده کرد .ولی واقعا حرکت احمقانه ای بود که دقیقا چند روز مونده به ریلیز اونم به این صورت معلوم بشه بازی واسه PC میاد. یه جورایی مشکوکه اصلا این حرکت که داخل یه خبرایی هست. اگه واقعا مقصر این قضیه و قرارداد احمقانه شاون لیدن بود که همون بهتر رفت.
جو نده بابا منم گفتم این فقط یه احتمال مثلا حرف تو هم میتونه درست باشه و سونی مالک بخشی از بازی بوده! بعدش اینجوریایی که میگی کشکی نیست کوجیما واسه خودش چندروز قبل عرضه معرفی کنه! یک اینکه قرارداد داره و اگه خود سر اینکار رو بکنه ازش شکایت میشه! 2 اینکه خودش الان میدونه بعضیا pre order رو کنسل میکنن و این معرفی به ضررش پس یجای کار میتونه بلنگه! انقدر نگید این احتمال وجود نداره حالا خوبه طرفدارای واقعی بازی ماییم نه شما ها که دارید 24 ساعته ترول میکنید!اگه نا امید شده.چرا داره اینقدر هزینه معرفی بازی تو تورهای جهانی میکنه ؟
اگه نا امید شده بود. چرا هر دفعه که کوجیما عکس از لوگو بدون انحصار میزاشت ،بلافاصله سونی یه دونه با only on playstation میزد .
حتی بعد گیمزکام که لوگوی ps نیومد. فرداش عکس کوجیما با اون لوگو اومد . تو سایت سونی
فکر نمیکنم سونی کاره ای بوده باشه
View attachment 120888
و فکر میکنم این واقعا ،واقعیت داره. صاحب دوم همون کوجیما بعد انتشار
انتشار رو هم احتمالا گلد در نظر گرفتن یا ارسال نسخه ها که به دست منتقدها رسیده.
احتمالا سونی فکر نمیکرد قبل عرضه معرفی بشه ،که کوجیما این کار رو کرد.
آقا کل اون استودیو داری عکساش نگاه میکنی همه تجهیزاتش مال سونیه! چجوری فقط 40 درصد بازی رو داشته! مانیتورها همه سونیه انجین مال سونیه فکر نمیکنم این 40 درصد بشه! من هرجا رو میگردم منبعی واسه این شایعه پیدا نمیکنم!نه
اتفاقا بنده بشدت برای بازی هایپ هستم و این اخبار هم تاثیری در علاقه من به کوجیما نداره. حالا هر اتفاقی که افتاده برای من یکی احترام به کوجیما بیشتر شده. الا ن که گویا سونی پول ساخت بازی رو تا 40 درصد بیشتر تقبل نکرده میفهمم که بنده خدا راست میگفت میرفتم دنبال وام و پول نداشتم
اگر بتونه بازی خوبی تحویل بده. فارق از هرگونه فن و فن بازی دست مریزاد داره. فیل شدنشم به نفع هیچکسی نیست بجز کسایی که دنبال یه حس خوش لحظه ای هستن که واقعی هم نیست به هر کی هم بگی خندش میگیره.
هیچوقت آرزوی فیل شدن هیچ بازی رو دل نداشتم و نخواهم داشت. مخصوصا ایندی ها که میدونم خیلی زحمت میکشن
برادر من شما چرا اینقدر قضاوت میکنید آخه. الان تلویزیون خونه منم شارپه یعنی شارپ داره خرج خونه ی منو میده؟آقا کل اون استودیو داری عکساش نگاه میکنی همه تجهیزاتش مال سونیه! چجوری فقط 40 درصد بازی رو داشته! مانیتورها همه سونیه انجین مال سونیه فکر نمیکنم این 40 درصد بشه! من هرجا رو میگردم منبعی واسه این شایعه پیدا نمیکنم!
بابا والله کمپانی رو یه نفر نمیچرخونه درسته که ریاست بخش های مختلف یه کمپانی بزرگ رو افراد مختلف دارن ولی اون بابایی که بالا نشسته، صبح بلند نمیشه بگه میخوام فلان کارو بکنم چون دلم میخواد. اینا کلی سرمایه گذار دارن و بدبختی دقیقا همینجاست که باید جواب تک تک اینا رو بدن چون از نظر مالی همینا تأمینشون میکنن. سرمایه گذار رو هم همونطور که میدونیم، دنبال اینه که بیشترین سود رو به جیب بزنه و اصلا براش مهم نیست توی اون مجموعه چه اتفاقی داره میوفته و بازی هایی که ساخته میشن برای کدوم پلتفرم ساخته میشن و حتی بعضیاشون اصلا روحشون هم خبر نداره بازی سازی چیه و ذره ای علاقه به بازی ندارن چون اونی که سرمایه گذاری میکنه، لزوما گیمر نیست. اصلا شرکت ها یه وضعیت پیچیده و بغرنجی اون وسط سر همین سرمایه گذارا دارن. همینا بعضی مواقع کلا سیاست های یه کمپانی رو عوض میکنن و گند میزنن بهش.اگه واقعا مقصر این قضیه و قرارداد احمقانه شاون لیدن بود که همون بهتر رفت.
اونی که میگفت سونی راه اسپنسر میره من نبودم عزیزبرادر من شما چرا اینقدر قضاوت میکنید آخه. الان تلویزیون خونه منم شارپه یعنی شارپ داره خرج خونه ی منو میده؟
بعدم مگه خرج بازی صرفا مانیتوره؟ وقتی مالکیت بازی در اختیار سونی نیست یعنی خرجشو نداده.تنها بخشیش رو داده شبیه شنمو 3. حالا اینجا بعلل تجاری پورت پی سی رو تا الان پنهان کرده بودن. منم بشخصه ازین روش خوشم نیومد منتها این واکنشهای تند رو هم نمیفهمم. الان دارن تلو و آنچارتدم برای Xbox تایید میکنن. آرامتر لطفا
مطمئن باش اگر سونی بخواد راه اسپنسر رو بره اولین کسی که بهش انتقاد میکنه خود منم. فعلا یکم نگران میشیم ولی تا مرثیه خونی و کامیکازه راه زیاد مونده
View attachment 120892
من فک کنم اینکار کوجیما توی روحیه منتقدها هم تاثیر بذاره، مخصوصا اون منتقدهای آفلاین باز که این نسل بیشتر به طرف سونی رفتن و از مایکرو شاکی هستن بابت کم بودن انحصاریهای افلاین
بنظرم اون نمراتی که اینا میخواستن به بازی بدن، دیگه ندن و امتیازی که حق بازی باشه بدن یه نمه هم کمتر، ببینید کی گفتم
عمرا... این چیزی که میگی یعنی تیر خلاصی سونی...اتفاقا الان یه خبری میخوندم که میگفت طبق صحبت های شاون لیدن یحتمل در آینده انحصاری های بیشتری از سونی برای پلتفرم های دیگه منتشر بشه. PC که حتمیه، و اگه روزی دیدید TLoU2 برای X1 امد خیلی تعجب نکنید
البته امیدوارم سونی عقلش رو به کار بندازه و حداقل Dreams رو برای همه پلتفرهای موجود منتشر کنه. هم PC و هم X1 و Switch. این بازی چون ماهیتش ساختنه انحصار درش معنا نداره. اگه برای همه پلتفرم ها بیاد و همونطور که MM خواسته هرکیم هرچی ساخت رو بشه روی پلتفرم های دیگه بازی کرد (مثلا من یه چیزی رو PS4 بسازم و بقیه بتونن روی X1 بازی کننش) Dreams میتونه یکی از انقلابی ترین بازی های پیش رو باشه. شاید حتی ماینکرفت بعدی. اما سیاست انحصار کامل میتونه نابود کنندش باشه.
پ.ن: کلا به نظر من اگه مثلا سونی بیاد همه انحصاری های خفنش رو بعد از یه مدتی برای پلتفرهای دیگه، حداقل PC منتشر کنه، کراس پلی هم داشته باشه، عالی میشه. هم تو اون یکی دو سالی که انحصاری کنسول خودش هست به کنسول فروختنش کمک میکنه و هرکی بخواد دی وان بازی کنه باید PS داشته باشه و هم اینکه بازی رو بقیه هم میرن و علاوه بر اینکه باز فروش بازی پول در میاره، افراد بیشتری اگه خوششون بیاد به فروش کنسول های PS هم کمک میکنه. مثلا اگه الان TLoU1 برای X1 بیاد، علاوه بر اینکه کلی هم اینجا فروش میکنه، ممکنه خیلی ها انقدری جذب بازی بشن که برن PS4 بخرن که شماره دوم رو هم بازی کنن. و بلعکس.
آقا کل اون استودیو داری عکساش نگاه میکنی همه تجهیزاتش مال سونیه! چجوری فقط 40 درصد بازی رو داشته! مانیتورها همه سونیه انجین مال سونیه فکر نمیکنم این 40 درصد بشه! من هرجا رو میگردم منبعی واسه این شایعه پیدا نمیکنم!
چیو توییت کرده؟
خب حاجی از اول میگفتی من این همه چیز گفتم این همه ترول شنفتم اگه اینا گفتن پس درسته حرفشاین رو یکی از نویسنده های کوتاکو توییت کرد، درجا بلافاصله پاکش هم کرد
در نتیجه چیزی که باقیمونده شایعه شه
هر چند چون منبع کوتاکوئه یکم همه چی پیچیده تر میشه...تا وقتی جیسون شرایر اون جاست، در و پیکر نداره صنعت گیم همه خبرا درز می کنه بیرون