کی گفته ضرر نمیزنه ؟؟ و کی گفته رنج فروش کنسول ۱۰۰ میلیونه؟؟؟ و هر کی میخواسته تا حالا خریده ! پس ps2چطور ۱۵۵ تا فروخته که تقریبا ۵۰-۴۰ تاش مال بعد از عرضه ps3 بود
چرا این طرز فکر اشتباه رو دارین که فکر میکنین فقط اونها بازین
بازی یعنی لذت بردن. با دوتا زندگی میکن و با خیلی عناوین دیگه
اینم راجب همه صدق نمیکنه خیلی از PC گیرمر ها هستن که فقط برای فریم بیشتر و گرافیک بهتر PC انتخاب کردن کلا نمیشه این برای همه ملاک قرار داد درستش اینکه مثل شما برای بازی که دوست داره انتخاب کنه اما ... .حتی اگه گرافیک pc در حد ps1 هم نباشه .
ما بخاطر عناوینی که خود pc داره اونو دوست داریم
تو سالهایی که بازیهای مولتی پلتفرم هم براش نمیومد ما pc گیمر ماندیم.
برای ماها گرافیک مهم نیست .چه گرافیکش ps1 باشه چه ps5
ماها ،اینا رو میخوایم
خوب گروه دوم این نسل رو میبینه میگه هر چی بازیه میاد برای pc من برای چی هزینه اضافی کنم ( به هر حال اگه سونی قاطعانه شفاف سازی نکنه تو چند ماه آینده) تاثیر این اتفاقات و شایعات رو تو سال اول فروش ps5 میبینیم! میگید نه منتظر میشیم ببینیم !به شخصه باهاش موافقم یکی دوجا پست قبلیش موافق نبودم اما به صورت کلی اشتباه نمیگه .
خوبه خودت داری میگی 40-50 میلیون برای زمان بعد عرضه PS3 هستش این گروهی که داری میگی کسایی هستن که یا هدیه گرفتن کنسول از خانواده یا اینکه پول کافی برای خرید کنسول نداشتن که کنسول بخرن و تا بعد از عرضه نسل بعد منتظر شدن تا قیمت کنسول با 150 الی 100 دلار برسه بازی ها هم کلی قیمتش امده پایین به نظرت اینها کسایی هستش که برای خرید یک بازی خاص صف کشیدن یا لیستی از بازی ها عالی که براش PS2 خریدن نه برای مثال MGS اون وسط فقط همین الان هم لیست بازی های PS4 عالی هستش هیچ وقت هیچ کنسولی به PS2 نمیرسه از بازی اما به نوبه خودش عالی هستش .
شاید بعضی هاشون بخوان بعضی بازی ها رو بازی کنن پول نداشته باشن تا شکست قیمت صبر کنن بعد بخرن اما دیگه برای یک بازی خاص اون موقع کنسول نمیخرن انقدر هم منتظر نمیشه کسی که بعد 5 سال برای مثال برای MGS کنسول بخره .
دقیقا داری موضوع بد نگاه میکنی ما 4 دسته بازیکن داریم .
1. هاردکور که کنسول هرچی باشه روز اول میخره بازی ها رو اخبارش شدید از نزدیک دنبال میکنه.
2.گیمر های معمولی که صبر میکنن ببینن کدوم کنسول بهتره برن بازی بهتری داره برن طرفش .
3. کسایی که برای مثال خانواده هاشون براشون هدیه میخرن و اصلا تو باغ نیستن و فقط برای اینکه هدیه بدن کنسول میخرن برای بچه و نوه و ... .
4. کسایی که کنسول میخوان اما پول ندارن و تا قیمت ها نشکنه طرف کنسول نمیرن .
خوب بریم سر صحبت اصلی با منطق پیش بریم بد نیست گروه اول که کنسول خریده تا الان گروه دوم هم همنطور میمونه گروه سوم و چهارم گروه سوم که اصلا براش DS و... مهم نیست میرسه گروه چهارم انها هم که اگه پول داشتن که PC خوب داشته باشن خوب مشخصا پول هم دارن یک کنسول 200 دلار بخرن الان پس ندارن اگه حتی بازی بخوان بخرن با کنسول 150 دلاری یا 200 دلاری روی همین کنسول میخرن و بازی میکنن کسی هم که این همه بازی عالی امده کنسول نخریده و مشخصا جزو دسته سوم و چهارم قرار میگیره .
بعیده کنسولها به همین شکل .تو نسل بعد یعنی 6 هم باقی بمونند
نسل بعد یعنی 2027-2028
اونموقع استیدیا یه غول شده.
و دیگه نمیشه با کنسول فیزیکی باهاش جنگید . مایکروسافت و سونی احتمالا به هم نزدیک میشن تا جلوی اون گوگل کم نیارن. که الانم نزدیک شدن.
ps7 و اینا که دیگه قطعا خواب خواهد بود.
به عنوان پی سی گیمر اینو بشدت تایید میکنم اتفاقا همین چند ماه پیش سر Tlou تا دم مرز خرید رفتم چون واقعا دوس دارم این عنوانو، بعد یک دفعه یادم اومد که خب اگه بگیرم و چندتا انحصاری مورد علاقم رو تموم کنم (که نهایت یک ماه طول بکشه رو هم) بعد چه بلایی سر کنسول میاد؟ آیا میشینم مولتی پلتفورما رو روی کنسول بزنم اونم در صورتی که مشخصات پی سیم خوبه و بازیارو روی کیفیت خوب و 60 فریم اجرا میکنه؟ خیر!جامعه کنسول بازها و پی سی بازها این قدر از هم جدائن و فازشون با هم فرق داره که من به جد فکر می کنم چیزایی مثل Zelda: BotW و Tlou2 هم باعث نمیشه اینا از پای سیستم شون بلند شن و یه کنسول پلیر شن...
بخوای انحصاری های الانو بزنی بفروشی چهار ماه بعد که یکی دیگه اومد باز بخری؟ نخوای بفروشی هم فقط خاک میخوره.هیچی مثل بقیه ماها کنسول رو میفروشی کار خاصی قرار نیست بکنی PC سر جاشه همیشه
خوب گروه دوم این نسل رو میبینه میگه هر چی بازیه میاد برای pc من برای چی هزینه اضافی کنم ( به هر حال اگه سونی قاطعانه شفاف سازی نکنه تو چند ماه آینده) تاثیر این اتفاقات و شایعات رو تو سال اول فروش ps5 میبینیم! میگید نه منتظر میشیم ببینیم !
من خودم یکیشم که برند پلی استیشن رو برای انحصاری های ژاپنی پسند و بازی های کوچیک و جالب سونی انتخاب کردم ، در کنار ساپورت خوب و بازی های ناشرای دیگه !!
ولی الان اگه پولش بیاد دستم ، قطعا انتخابم اولم pc یه با این شرایط(۹۰درصد بازی هایی که به سلیقه میخوره روی pc موجوده ، اون ده درصد دیگشم دست نینتندوئه) ، میرم میشینیم سیر دل همه بازیایی که به دلم مونده رو پایرت میکنم ، گور بابای اخلاق و قانون و ساپورت و حقوق سازنده! ، دو تا بازی فرست پارتی هم که مولتی پلیر و مولتی پلتفرم نشده میشه از دوستان کنسول قرض کرد بازیشون کرد! !
به عنوان پی سی گیمر اینو بشدت تایید میکنم اتفاقا همین چند ماه پیش سر Tlou تا دم مرز خرید رفتم چون واقعا دوس دارم این عنوانو، بعد یک دفعه یادم اومد که خب اگه بگیرم و چندتا انحصاری مورد علاقم رو تموم کنم (که نهایت یک ماه طول بکشه رو هم) بعد چه بلایی سر کنسول میاد؟ آیا میشینم مولتی پلتفورمرا رو روی کنسول بزنم اونم در صورتی که مشخصات پی سیم خوبه و بازیارو روی کیفیت خوب و 60 فریم اجرا میکنه؟ خیر!
خیلی از دوستان پی سی گیمر دارم که نمیتونن از موس و کیبورد دل بکنن و دلیل اصلیشون واسه نخریدن کنسول همین هست اما من با اینکه بعضی از مواقع بازیای سینگل رو با کنترلر پای تلویزیون تموم میکنم هنوز دلیل قانع کننده ای واسه خرید یک دستگاه که دقیقا همین کارو انجام میده پیدا نکردم.
حاجی انحصاری های تاپ سونی بترکونن 20 میلیون بفروشنانحصاری مهم ترین بخش کنسول همین PS4 بعید میدونم بدون انحصاری فروشش از ۵۰ میلیون واحد عبور میکرد
اولا انحصاری به قول کاز هیرای پرستیژ کنسوله دوما یدونه انحصاری مثل U4 بله در عدد 20 میلیون میفروشه اما محسابه شود چندتا دیسک دست دوم چند تا اکانت هکی چندنفر با هک کنسول بازیش کردن اونوقت میبینی مثلا بالا 50 میلیون نفر بازیش کردنrahyarpaul
بزرگوار کی هی میگی بازی مال سونی نیست! الان اینجا زده بازی ترید مارک سونیه حالا بگذریم که هیچ کدوم تایید شده نیست نه سهم 40 درصدی و نه این صبر کیند بعد بیاید منطقی درموردش صحبت کنیم!.............قبلا هم گفتم ممکنه خرج و هزینه این بازی فقط رو پلتفرم سونی درنیاد که به سبکشم میخوره! یا در نهایت درخواست کوجیما بوده و سونی این اجازه رو بهش داده not a big deal چیزی نیست که واسش بزنیم تو ملاج هم اگه ترول دوست دارید مسئله چیز دیگس حالا یا آینده سری دست سونیه و میخواد باهاش رو pc طرفدار جذب کنه یا...........
DEATH STRANDING Trademark Application of Sony Interactive Entertainment America LLC - Serial Number 87107685 :: Justia Trademarks
حاجی انحصاری های تاپ سونی بترکونن 20 میلیون بفروشن
من گفتم سلایق آدمها متفاوتهحرفت کاملا درسته با یک اشکال کوچیک .
خیلی ها هم هستن مثل من که هم برای مثال یک زمانی با بازی های که نام بردی حال کردن هم با بازی های که نیست روی PC اینجاست که نبود اون بازی ها روی PC میشه مشکل مجبور میشه ادم کنسول بخره یک وقتی هستش مجبور میشی حتی دوتا کنسول متفاوت بخری البته دیگه زمان این کارها دیگه گذشته زمان هیچ کدوم از این کارها ندارم خیلی وقت کنم دو دست بازی کنم یا کلاس هام جلو عقب کنم بازی سریع تمام کنم داستانی شاهکار کردم.
برای مثال یک زمانی من dota 2 حدود 945.02 hours played بازی کردم تازه بماند WOW چقدر بازی کردم یا حتی anno یا Rise of Nation یا ... بازی دیگه .
اینم راجب همه صدق نمیکنه خیلی از PC گیرمر ها هستن که فقط برای فریم بیشتر و گرافیک بهتر PC انتخاب کردن کلا نمیشه این برای همه ملاک قرار داد درستش اینکه مثل شما برای بازی که دوست داره انتخاب کنه اما ... .
تفاوت این ماجرا تو اینه که آینده گیمینگ همینه.اخرین حوزه تکنولوژی و سرگرمی که گوگل با ورودش همه کمپانی ثابت شده رو کنفیکون کرده کی بوده؟ گوگل هنوز که هنوزه داره نون تبلیغات موتور جستجو و یوتیوب رو میخوره + سهم فروش گوگل پلی که باز مقابل اپ استور خیلی ضعیف تر هست
در این سالهای اخیر گوگل تقریبا به هر حوزه جدیدی که وارد شده یا نابود شده و یا نهایتا عملکرد متوسطی داشته و پشت سر باقی بزرگان قرار گرفته! همین چند روز پیش هم خبر امد که پروژه واقعیت افزوده daydream رو تخته کردند و بیخیالش شدند (مثل باقی پروژه های اخیر گوگل)
همین ورود محتاطانه استدایا تا اخرش نشون میده گوگل چیکارست! گوگل دیده اینجا یک سفره ای پهن هست و یک هزینه بدون ریسک داره انجام میده و هیچ وقت اونقدر گنده نمیشه که بخواد جلوی مایکروسافت و سونی و ... در زمینه گیمینگ قد علم کنه! اره از لحاظ مالی خیلی شاخ هست ولی میگم درسالهای اخیر حداقل در حوزه هایی که مشتریهاش مردم بودند موفق عمل نکرده!
خیلی ساده تر بگم گوگل استارت قضیه رو میزنه ولی تا تهش تخت گاز نمیره! (برعکس مایکروسافت دقیقا)
یکم اسکرول کن همون صفحه رو بیا پایین.rahyarpaul
بزرگوار کی هی میگی بازی مال سونی نیست! الان اینجا زده بازی ترید مارک سونیه حالا بگذریم که هیچ کدوم تایید شده نیست نه سهم 40 درصدی و نه این صبر کیند بعد بیاید منطقی درموردش صحبت کنیم!.............قبلا هم گفتم ممکنه خرج و هزینه این بازی فقط رو پلتفرم سونی درنیاد که به سبکشم میخوره! یا در نهایت درخواست کوجیما بوده و سونی این اجازه رو بهش داده not a big deal چیزی نیست که واسش بزنیم تو ملاج هم اگه ترول دوست دارید مسئله چیز دیگس حالا یا آینده سری دست سونیه و میخواد باهاش رو pc طرفدار جذب کنه یا...........
DEATH STRANDING Trademark Application of Sony Interactive Entertainment America LLC - Serial Number 87107685 :: Justia Trademarks
حاجی انحصاری های تاپ سونی بترکونن 20 میلیون بفروشن
هیچی مثل بقیه ماها کنسول رو میفروشی کار خاصی قرار نیست بکنی PC سر جاشه همیشهبعد یک دفعه یادم اومد که خب اگه بگیرم و چندتا انحصاری مورد علاقم رو تموم کنم (که نهایت یک ماه طول بکشه رو هم) بعد چه بلایی سر کنسول میاد؟
کدوم شایعات ؟ اینکه قرار هستش یک سری بازی های TP به صورت انحصاری اول روی PS بیاد بعد روی PC این که از قدیم بوده و هستش چیز عجیبی نیست (الان هم که با PS now میتونی روی PC همون بازی های انحصاری رو انجام بدی ) کوجیما شرکت TP هستش نه FP همون جوری که استدیو QD استدیو TP بود نه FP ... بازی هم بودن از زمان PS2 وPS1 همین جوری عرضه میشدن.
این ها همش حرف الکی هستش شما یا داری کنسول برای این میخری که قیمتش به نسبط PC بهتر هستش شرکتی مثل سونی میاد TLOU یا HZD یا ... به صورت انحصاری عرضه میکنه از این سبک بازی ها خوشت میاد و میخوای جلو TV لم بدی بازی کنی یا میخوای بازی با کیفیت بیشتر بازی کنی و پایرت و دور اون بازی ها رو خط میکشی یک صحبت ساده هستش اینکه یکی مثل کوجیما قراداد انحصاری داشته باشه که بازیش بعد چند ماه روی PC بیاد هیچ کدوم از خصوصیات اینکه میخوای روی TV بازی کنی و لم بدی با قیمت کمتر کنسول بگیری برابری نمیکنه.
خوب این حق انتخاب شماست که چی میخوای بگیری مشخصا من خودم انتخاب اولم همیشه PC بوده چون کارم با PC هستش و هم اینکه همیشه PC خوب داشتم در کنارش کنسول هم دارم . مگه کسی برای اخلاقیات و حق قانون و... کنسول میخره .
اینکه شما بازی مورد علاقت بخری که شرکت سازنده ساپورت کنی اصلا بد نیست اما کسی کسی مجبور نکرده حتما این کار انجام بدی تازه بماند با این اکانت های چند کاربر و ... هم دیگه ملت مثل فر فره میخرن دیگه کسی ساپورت نمیکنه از اون طرف هم اگه حتی دیسک بخری بعدم میفروشی و پولش بر میگرده .
همین الان XBOX داره همون چندتا بازی های انحصاریش روز اول روی PC هم میده درسته من که PC خوب دارم دیگه XBOX نمیخرم اما خیلی ها با این وجود بازم XBOX میخرن با وجود اینکه به شخصه هیچ دلیلی برای خریدش نمیبینم اما دلیل نمیشه بگم آقا چرا دارین میخرین یا با این رویه ماکروسافت داره میره تو دیوار من برای کم بودن بازی های انحصاریش و نرسیدن کیفیت جز چندتاش به انتظارم میگم کنسولش ارزش خرید برای من نداره اما دلیل نمیشه کس دیگه ای نخواد XBOX بخره .
میگی نمیدونم چیه بعد برا خودت تجزیه تحلیل میکنی ! اونم وقتی برا خیلی بازی ها همچین تایپی داره مثلا برا بلادبورن اینطوری زده , چه ربطی داره به صاحب ipبر میخوری به این.
دقیقا نمیدونم چیه.
مگه سونی مخش تاب داره. بیاد دم عرضه بازی ای که این همه داره روش مانور میده . pc رو کنه.
اگه کوجیما حقی نداشته باشه تو این بازی. حتی بخاطر نشون دادن کاور بازی بدون لوگو . سونی میتونه دادگاهیش کنه. چچه برسه به معرفی بازی و اونم انتشار با ناشر جدید