حاجی بازی هنوز هم انحصاری کنسول سونی هستش .گيم اوارد ٢٠١٩
گوتي ٢٠١٩
بيگ وينر ٢٠١٩
عي بابا خراب شد همه چي كه
تاخير تا مي ٢٠٢٠ هم يادم رفت![]()
اینکه در این مدت کوتاه بازی برای pc هم پورت شده نشون میده که از شروع ساخت پروژه نسخۀ pc هم مدنظر بوده...این موضوع که قرار بود برای PC بیاد یا نه به سونی بر میگشت که تا خیلی وقت پیش این اجازه ها رو نمیداد مخصوصا که بازی با متور انحصاری GG ساخته شده و از اون جالبتر متور انقدر مثل اینکه با PC مچ هستش که در بازه به این کوتاهی قراره بازی برای PC پورت بشه که مشخصا اگه از قبل بازی امده عرضه نبوده باشه و فقط به خاطر سونی تاخیر نداشته باشه.
کلا این قضیه که متور انقدر مچ باشه میتونه نشانه عرضه بازی های سونی برای PS now و PC باشه که به خودی خود خبر بدی نیست برای کسایی که اینترنت خوب دارن و میتونن در آینده بازی ها رو با PS NOW بازی کنن.
آقا سونی دنبال pc نیست واگرنه الان همین بازی رو خودش منتشر میکرد اون psnow سرویس استریم رو pcاین موضوع که قرار بود برای PC بیاد یا نه به سونی بر میگشت که تا خیلی وقت پیش این اجازه ها رو نمیداد مخصوصا که بازی با متور انحصاری GG ساخته شده و از اون جالبتر متور انقدر مثل اینکه با PC مچ هستش که در بازه به این کوتاهی قراره بازی برای PC پورت بشه که مشخصا اگه از قبل بازی امده عرضه نبوده باشه و فقط به خاطر سونی تاخیر نداشته باشه.
کلا این قضیه که متور انقدر مچ باشه میتونه نشانه عرضه بازی های سونی برای PS now و PC باشه که به خودی خود خبر بدی نیست برای کسایی که اینترنت خوب دارن و میتونن در آینده بازی ها رو با PS NOW بازی کنن.
هنوزم اون باور استوار ترول اعظمگيم اوارد ٢٠١٩
گوتي ٢٠١٩
بيگ وينر ٢٠١٩
عي بابا خراب شد همه چي كه
تاخير تا مي ٢٠٢٠ هم يادم رفت![]()
اینم حرفیه اما اینکه متور هم انقدر آمادگی داشته هم خودش نکته ای هستش .اینکه در این مدت کوتاه بازی برای pc هم پورت شده نشون میده که از شروع ساخت پروژه نسخۀ pc هم مدنظر بوده...
بر منکرش لعنت من خودم عاشق بازی های کوجیما هستم ولی این بحث اخیر واقعا مسخره بازی بود ، باید از روز اول مشخص میکردن انحصاری نیست تا این جو مزخرف به وجود نیادکوجیما سراغ سونی هم نمیرفت انقدر بزرگ بود هر جا بره بهش امکانات بدن
همین گوریلا گیمز کارنامه ش رو با کوجیما مقایسه کن
و ضمنا استدیوهای دیگه غیر سونیم رفت هر جام رفت گذاشتنش رو چشماشون
در کل به کوجیما توهین نکنید یکی از بزرگترین بازیسازهاست حتی اگه این DS متای قرمز بگیره
من نمیدونم اصلا جز MGS4 کدوم بازیش انحصاری بوده!!! مثلا MGS2: Sons of Liberty رو موقعی که بازیای PC رو سی دی میومدن یادمه بازی کردم رو PC! یه سری فوقش زمانی انحصاری PS2 و PSP بودن
از اول برای من و خیلیا مشخص بود این بازیم مولتی میشه
این بازی از ابتدای ساختش قرار بوده برای PC هم منتشر بشه.... و مسلما سونی هم باخبر بوده یعنی قراردادی بین کوجیما و سونی وجود داشته... اینجوری که فکر میکنین نیست که مثلا کوجیما نامردی کرده در حق سونی...
بنظرم اون حرفای سونی که گفته بود بعضی از بازیها اگه شرایطشو داشته باشن برای پلتفرم PC هم منتشر میشن.... به همین انتشار DS برای PC برمیگرده...
بنظرم شرایط به این شکل بوده...
کوجیما وعضش خیلی خراب بود...طی یک قرارداد با سونی ، و حمایت توسط سونی.... بازی DS رو میسازه...
وقتی سونی با بازی کوجیما مخاطب خودشو در PS4 جذب کرد و کنسولش دوباره مطرح شد... اونوقت کوجیما اجازه داره تا بازی رو برای PC هم منتشر کنه و اونجا هم پول خوبی بدست بیاره تا دیگه دنبال وام نره!
این یعنی یک بُرد دوطرفه
از خونريزي تو تاپيك امتيازات گريختيبحث سر این نیست که بازی برای PC از اول قرار بوده بیاد یا نه! مطمئنا این تصمیم یهو گرفته نشده!
بحث اینه اعلام این خبر اونم چند روز قبل از عرضه خیبی حرکت عجیبیه، این حرکت رو بچه ها میگن نامردی و از پشت خنجر زدنحداقل یکی دو ماه بعد از عرضه اعلام میشد تا فروش اصلیش رو کامل روی کنسول میکرد بعد...
البته این تصمیم هم مطمئنا کوجیما تنهایی نگرفته که الان اعلام کنه...به شخصه دوست دارم بدونم فاز سونی و کوجیما چی بوده که الان و تو این موقعیت تصمیم گرفتن اعلامش کنند!مریضن آیا؟
![]()
الان انقدر پرونده هر دو طرف سیاهه که فرقی نمیکنه!از خونريزي تو تاپيك امتيازات گريختي![]()
بحث سر این نیست که بازی برای PC از اول قرار بوده بیاد یا نه! مطمئنا این تصمیم یهو گرفته نشده!
بحث اینه اعلام این خبر اونم چند روز قبل از عرضه خیبی حرکت عجیبیه، این حرکت رو بچه ها میگن نامردی و از پشت خنجر زدنحداقل یکی دو ماه بعد از عرضه اعلام میشد تا فروش اصلیش رو کامل روی کنسول میکرد بعد...
البته این تصمیم هم مطمئنا کوجیما تنهایی نگرفته که الان اعلام کنه...به شخصه دوست دارم بدونم فاز سونی و کوجیما چی بوده که الان و تو این موقعیت تصمیم گرفتن اعلامش کنند!مریضن آیا؟
![]()