Dead Space

نوید چرا خالی میبندی :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
تو همین چپتر 5 من 4تا دیگه هم دیدم . یادته وقتی اولی رو قال میزاری بعد میری تو یه سالنی که بلای 20 تا از این موجودات بهت حمله میکنن تو هم باید اینقدر بدویی تا اینا همدیگه رو بخورن همینجا 3تا دیگه ازاینا بودن بقیه معمولی بودن یادت اومد :biggrin1:؟ بعد یه جا دیگه هم یه قسمتی بود تو همین چپتر 5 که تو پای اون هیولا رو تو قسمت سفیده قطع میکردی میرفتی تو اتاق اون صفحه رو اکتیو میکردی تا همین هیولا توش تیکه پاره بشه . یادت اومد :biggrin1:
راستی قضیه اینا چی بود که همدیگه رو میخوردن ؟ نکنه ملکه اینا هم ننه ی ایساک باشه:biggrin1::biggrin1:
من و خالی بندی؟
اگه منظورت از این هیولاهایی که کشته نمیشن و بعد از اینکه کشته شدن دوباره ترمیم میشن فقط همین 2 تا تو بازی هست.
شاید.
الان که معلوم نیست کی بچه کیه :biggrin1:
یهو میبینی اصلا با مارکوس همم یه جرایی فامیل باشن
الان چپتر 6 هستم این چپتر 5 لامصب خیلی سخت بود بقیه ی چپتر ها اسونتر بود :biggrin1:همش در رفتن بود لا کردار:biggrin1:
راستی نوید تو رو چه درجه ای رفتی ؟ من رو Medium میرم :biggrin1:
من رو هارد بازی را رفتم و اگه وقت کنم روی impossible میرم. چون میخوام ببینم چرا میگن غیر ممکن :biggrin1:

من و خالی بندی؟
اگه منظورت از این هیولاهایی که کشته نمیشن و بعد از اینکه کشته شدن دوباره ترمیم میشن فقط همین 2 تا تو بازی هست.
شاید.
الان که معلوم نیست کی بچه کیه :biggrin1:
یهو میبینی اصلا با مارکوس همم یه جرایی فامیل باشن
من غلط بکنم ( شوخی بود ):biggrin1::biggrin1::biggrin1:
دقیقا منظورم همین هاست که گفتی .
من با اطمینان میگم تو همین چپتر 5 حدود 5تا از این موجود ها هست :biggrin1:
شاید چون چن روزی گذشته خوب خاطرت نمونده :) ولی من همین دیروز بازی کردم دقیقا یادم هست :biggrin1:

چی رو Hard رفتی ؟:eek: من دارم مدیوم میرم خودمو برا Hard اماده کنم :biggrin1:
تو دیگه کی بیدی نوید جان :biggrin1: دوستمون راست میگفت تو تاپیک جیمز باند تو بازیها رو میخوری :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

من تا اونجا که یادمه توی این مرحله یه آسانسور هست که اینطوریه اونم باید براش باطری پیدا کنی
بهنام تو باطری گذاشتی برا آسانسور؟
اره .... قبل از اینکه بگی رد کردم ....شرمنده .:confused::biggrin1:....
به هر حال ممنون
ولی نوید خیلی فعالیا :) هم تو بازیسنتر هم تو بازیا .... ایول:)

اقا راستی بازی بالاخره 12 چپتره یا 13 چپتره من تو gamefaqs دیدم نوشته بود 12 چپتر ؟

من هنوز توی این بازی روی غلتک نیفتادم.بازی رو تازه شروع کردم!
همون اوایل بازی بعد از اینکه برای بار اول خودتو Update میکنی بعدش باید چی کار کرد؟
نمیدونم چرا بازی زیاد بهم نچسبید:-"

سلام
عجب بازی بعد ار مدتها یه بازی اینجوری بهم داره حال میده که چندبار چندبار دارم تمام میکنم اخرین بار که یه بازی اینجوری من گرفت که دو روزه تمامش کردم دارکنس بود
لیست اچیومنتاش خوندم خدارو شکر همش افلاین من 48تا 40تاش گرفتم 8تا دیگه مونده که 4تاش هنوزم secret کسی میدونه قضیش چیه؟ یکیشم که 150 امتیاز داره گفته روی درجه سخت بازی تمام کنید حالا میخواستم بدونم اگه روی درجه hard بریم این اچیومنت میده یا نه باید روی imposible ردش کنیم بعد یه اچیومنت دیگه هم که ازمون میخواد با یه اسلحه بازی بریم فکر کنم همون پلاسما کانتر همون اولین اسلحه ای که تو بازی بهمون میده میخواستم بدونم باید کل بازی با اون تمام کنم امتیاز این اچیومنت هم 40 تا هست ممنون میشم اگه کمک کنید این بازی خیلی من بخودش سرگرم کرده
راستی درمورد سختی بازی اگر سلاحا و زرهتون اپگرید کنید دیگه انقدر بازی سخت نمیشه هرچی خودتون قویتر کنید هر بارهم که بازی تا اخر میرید حساب میکنه یعنی راندیه (من الان زرهم لول7 رنگ زرهم سفید شده شبیه سربازای جنگ ستارگان شدم)

آخرین ویرایش:
سلام
عجب بازی بعد ار مدتها یه بازی اینجوری بهم داره حال میده که چندبار چندبار دارم تمام میکنم اخرین بار که یه بازی اینجوری من گرفت که دو روزه تمامش کردم دارکنس بود
لیست اچیومنتاش خوندم خدارو شکر همش افلاین من 48تا 40تاش گرفتم 8تا دیگه مونده که 4تاش هنوزم secret کسی میدونه قضیش چیه؟ یکیشم که 150 امتیاز داره گفته روی درجه سخت بازی تمام کنید حالا میخواستم بدونم اگه روی درجه hard بریم این اچیومنت میده یا نه باید روی imposible ردش کنیم بعد یه اچیومنت دیگه هم که ازمون میخواد با یه اسلحه بازی بریم فکر کنم همون پلاسما کانتر همون اولین اسلحه ای که تو بازی بهمون میده میخواستم بدونم باید کل بازی با اون تمام کنم امتیاز این اچیومنت هم 40 تا هست ممنون میشم اگه کمک کنید این بازی خیلی من بخودش سرگرم کرده

برای گرفتن 150 تای اولی باید بازی را روی سخت ترین درجه بازی کنین که میشه همون impossible
و برای گرفتن 40 تای دومی هم باید فقط و فقط با اسلحه Plasma cuter بازی را انجام بدین(همون که شکله کلته و اول بازی میده)
اینم اچیومنت های مخفی بازی
Exterminator15 Kill the Leviathan
Brute Force15 Kill a Brute
Mindless Prey
30 Kill the Hive Mind
Playing Catch
10 Catch a Brute or Leviathan Pod using Kinesis
Don't get cocky, kid10 Survive the ADS Cannon with over 50% shield strength remaining
Kickin it
10 Escape from a Lurker's grab attack 10 times
Slugger
10 Kill the Slug Boss with more than 50% shield strength remaining
Get off my ship!15 Kill the Slug Boss

برای گرفتن 150 تای اولی باید بازی را روی سخت ترین درجه بازی کنین که میشه همون impossible
و برای گرفتن 40 تای دومی هم باید فقط و فقط با اسلحه Plasma cuter بازی را انجام بدین(همون که شکله کلته و اول بازی میده)
اینم اچیومنت های مخفی بازی
Exterminator15 Kill the Leviathan
Brute Force15 Kill a Brute
Mindless Prey
30 Kill the Hive Mind
Playing Catch
10 Catch a Brute or Leviathan Pod using Kinesis
Don't get cocky, kid10 Survive the ADS Cannon with over 50% shield strength remaining
Kickin it
10 Escape from a Lurker's grab attack 10 times
Slugger
10 Kill the Slug Boss with more than 50% shield strength remaining
Get off my ship!15 Kill the Slug Boss
سلام ممنون دوست عزیز فهمیدم کدوم اچیومنتای افلاین نگرفتم 4تا 10 امتیازی نگرفتم
میشه اسم موجوداتی که نوشته بگی کدوما هستن تو بازی؟ ( مثلا اچیومنتی که گفته
Slugger10 Kill the Slug Boss with more than 50% shield strength remaining
بکشیدSlug Boss با بیش از 50 درصد سپر
این Slug Bossکدومشون شما میدونی؟(ومنظور از این سپر همون سلامتی هست یا یه چیز دیگس؟)
یا این دوتا موجود کدومند Leviathanو Brute
و این اچیومنت یخورده توضیح میدی
Kickin it10 Escape from a Lurker's grab attack 10 times

یه اچیومنت هم هست که 15 تا امتیاز داره
there always peng
که میگه پنگ پیدا کن حالا این پنگ ادم؟
به هر حال از همه راهنمایات ممنون

سلام ممنون دوست عزیز فهمیدم کدوم اچیومنتای افلاین نگرفتم 4تا 10 امتیازی نگرفتم
میشه اسم موجوداتی که نوشته بگی کدوما هستن تو بازی؟ ( مثلا اچیومنتی که گفته
بکشیدSlug Boss با بیش از 50 درصد سپر
این Slug Bossکدومشون شما میدونی؟(ومنظور از این سپر همون سلامتی هست یا یه چیز دیگس؟)
یا این دوتا موجود کدومند Leviathanو Brute
و این اچیومنت یخورده توضیح میدی
Kickin it10 Escape from a Lurker's grab attack 10 times

یه اچیومنت هم هست که 15 تا امتیاز داره
there always peng
که میگه پنگ پیدا کن حالا این پنگ ادم؟
به هر حال از همه راهنمایات ممنون
من یه سریش را بلدم و یه سریش را بلد نیستم
اونایی را که بلدم کامل برات توضیح میدم

مرحله دومی که پشت توپ سفینه میشینی و با غوله مبارزه میکنی اون بهت کپسولهای مواد منفجره پخش میکنه. اگه بتونی میزان سپر سفینه ( سلامتی سفینه) را از 50 بیشتر نگه داری این آزاد میشه و اون غولی که میکشی هم میشه Slug Boss
Find the Peng Treasure = there always peng که من همچین جواهری در بازی نتونستم پیدا کنم
در ضمن این اچیومنتهایی که مربوط به کشتن غولها و دشمنان میشه به مرور در بازی باز میشه

به نظرتون وقتی Ammo و Med Pack کم میاریم چی کار میشه کرد ؟
یا مثل من باید زار و زندگیت رو بفروشی .اینارو بخری از Store یا اینکه به وسیله ی مبارزه ی تن به تن حریف رو ناک اوت کنی:biggrin1:
یا در بعضی جاها وقتی جونت در کمترین حد هست(قرمز) و اه وناله میکنه خود بازی چیزایی که بهت میده از این Small med pack هست . اکثرا بجای Ammo در این شرایط بهت med pack میده;)

این غول بی شاخو دمرو توی مرحله 5 چجوری باید بکشیم ؟؟؟ اونجا که برای بار دوم اون یارو مردرو میبنیم ! هر چی میزنمش باز بلند میشه کل تیر هام تموم میشه ولی دو باره زنده میشه ! :((

این غول بی شاخو دمرو توی مرحله 5 چجوری باید بکشیم ؟؟؟ اونجا که برای بار دوم اون یارو مردرو میبنیم ! هر چی میزنمش باز بلند میشه کل تیر هام تموم میشه ولی دو باره زنده میشه ! :((
این غول بی شاخ و دم هر چی هم که بزنین باز باید از دستش فرار کنین
پس بهتره منجمدش کنین و فرار کنین تا در باز بشه
البته بار سوم که این غول میاد شما باید توی یه قفس شیشه ای منجمدش کنین و توی اتاق کنترل که روبه روتونه کلید را بزنین و اونا نابود کنین

ممنون HL2-GF جان ، حالا یه سوال دیگه ، مبارزه تن به تن چجوریه ؟! ، بعضی وقت ها دکمه زدم انجام داده ولی یادم نمیاد چی بوده .
شما بدون اینکه Lt را بگیری Rt را بزن تا بت قنداق اسلحه بزنه و یا Rb را بزن تا با لگد بزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or