Dead Space

تويه store اين قسمت safe چيه؟ چرا هميشه قفله؟
این قسمت کار همون گاو صندوق توی بازیهای Resident evil را انجام میده و شما میتونین وسایلتون را اونجا قرار بدین
برای این کار توی قسمت Inventory گزینه move را میزنین

بچه ها چه جوری میشه Nod بدست اورد ؟( از همین هایی که باهاش میشه اپ گرید کرد )
فقط رو زمین ریخته ؟ یا راه های دیگه ای هم داره ؟
Nood مه توی یه سری از کمد ها میتونی پیدا کنی
و میتونی از فروشگاه به قیمت 10000 چوق بخری

سلام

2 تا سوال :

اولا بازی کلا چند تا چپتر هست ؟ من الان چپتر 6 هستم . چقدر دیگه باید بترسم ؟ :biggrin1:
دوما چرا توی قسمت store حتی با اینکه پول کافی هم دارم . نمی ذاره هر چی دلم می خواد بخرم ؟ یعنی اگه 5 تا جون بخرم . پول برای خشاب دارم ولی نمی ذاره بخرم . یعنی سهمیه بندیه ؟ :biggrin1: الان من دهنم سرویس می شه که :biggrin1: تیر از کجا بیارم !؟ اشتباه من اینه که دارم روی هارد بازی می کنم !

سلام

2 تا سوال :

اولا بازی کلا چند تا چپتر هست ؟ من الان چپتر 6 هستم . چقدر دیگه باید بترسم ؟ :biggrin1:
دوما چرا توی قسمت store حتی با اینکه پول کافی هم دارم . نمی ذاره هر چی دلم می خواد بخرم ؟ یعنی اگه 5 تا جون بخرم . پول برای خشاب دارم ولی نمی ذاره بخرم . یعنی سهمیه بندیه ؟ :biggrin1: الان من دهنم سرویس می شه که :biggrin1: تیر از کجا بیارم !؟ اشتباه من اینه که دارم روی هارد بازی می کنم !
2 تا جواب :
اولا بازی 12 چپتره و تو باید 6 چپتر دیگه بترسی :biggrin1:
دوما احتمالا جا دیگه نداری خشاب بذاری
y را بزن بببین چند تا خونه جا داری برای ذخیره ایتم هات. اگه همشون پره تو Safe نگهشون دار

دوما احتمالا جا دیگه نداری خشاب بذاری
y را بزن بببین چند تا خونه جا داری برای ذخیره ایتم هات. اگه همشون پره تو Safe نگهشون دار
بدبختی اینه که جای خالی هم دارم . منتهی بازم نمی ذاره ! برای مثال یه جورایی انگار سهمیه بندیه :biggrin1: مثلا 6 تا ایتم می تونی بخری و بعدش دیگه نمی ذاره . هم پول دارم و هم جای خالی :biggrin1: یا شایدم روی هارد اینطوری هست !

Nood مه توی یه سری از کمد ها میتونی پیدا کنی
و میتونی از فروشگاه به قیمت 10000 چوق بخری
بابا نوید اینایی که گفتی رو که میدونم همشون میشه اونایی که رو زمین ریختن :biggrin1:
منظورم اینه میشه مثلا با کشتن 10 تا از یه موجود Nood گرفت تو راهنمایی بازی راه زیر سبیلی برا گرفتنش هست ؟:biggrin1:

بابا نوید اینایی که گفتی رو که میدونم همشون میشه اونایی که رو زمین ریختن :biggrin1:
منظورم اینه میشه مثلا با کشتن 10 تا از یه موجود Nood گرفت تو راهنمایی بازی راه زیر سبیلی برا گرفتنش هست ؟:biggrin1:
نیما جان نمیشه :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

واقعا حیف شد :(
فکر کن اگه شونصدتا از اینا میگرفتیم چه حالی میداد :biggrin1:
ولی چیز جالب برا من Line gun هست عجب چیزیه ؟:confused:
برا شما هم وقتی اخرین شلیک رو میکنه پرت میشین خودتون ؟البته شلیک اصلیه نه اون Second shoot رو میگم

واقعا حالی اساسی به ادم میده

ممنون از دوستانی که جواب دادن.

Gorgi

بدبختی اینه که جای خالی هم دارم . منتهی بازم نمی ذاره ! برای مثال یه جورایی انگار سهمیه بندیه :biggrin1: مثلا 6 تا ایتم می تونی بخری و بعدش دیگه نمی ذاره . هم پول دارم و هم جای خالی :biggrin1: یا شایدم روی هارد اینطوری هست !

جای خالی که وقتی ميری تو منوت هست..ولی همش که فعال نيست..شما بايد level up کنی خودتو تا case بيشتری در دسترست بزاره.

جای خالی که وقتی ميری تو منوت هست..ولی همش که فعال نيست..شما بايد level up کنی خودتو تا case بيشتری در دسترست بزاره.
هان ! حالا شد . خوب من چطوری خودمو لول اپ کنم ؟ من فقط اسلحمو لول اپ می کنم . قسمتی که بتونم خودمو لول اپ کنم ندیدم من !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or