Dead Space

هان ! حالا شد . خوب من چطوری خودمو لول اپ کنم ؟ من فقط اسلحمو لول اپ می کنم . قسمتی که بتونم خودمو لول اپ کنم ندیدم من !
شما بايد تو Store گزينه ي Suit level (يه همچين چيزي) كه معمولا هم گرونه بگيري. اونم خودش چند نوع داره. من تا پنجشو ديدم. شايد بيشتر هم باشه. كلا لول آپ ميشي. هم آسيب ناپذيرتر ميشي. هم تعداد خونت ميره بالا. هم جاي Inventoryت بيشتر ميشه.

شما بايد تو Store گزينه ي Suit level (يه همچين چيزي) كه معمولا هم گرونه بگيري. اونم خودش چند نوع داره. من تا پنجشو ديدم. شايد بيشتر هم باشه. كلا لول آپ ميشي. هم آسيب ناپذيرتر ميشي. هم تعداد خونت ميره بالا. هم جاي Inventoryت بيشتر ميشه.
در ادامه حرف بابک جان من بگم:
لباس تا 5 مرحله آپگرید میشه که البته تو همون مرحله اول نمیتونی باز کنی
چون توی مراحل مختلف باید از روی زمین یه سری آیتم به نام شماتیک (؟) پیدا کنی که هر کدوم مخصوص یه کاره
و حتما باید پیدا بشه تا قابلیت لباس جدید باز بشه برات
البته تعداد خونه های سلامتیت یا RIG با ارتقا لباس بالا نمیره . بلکه باید به قسمت Bench بری و RIG های لباست را ارتقا بدی
پ.ن: اگه تا چند روز رفته بودین لایو یه لباس Elite suit میتونستین رایگان دانلود کنین که کاملا آپگرید شده بود.

بچه ها من چپتر 4 گیر افتادم
اونجایی که میری تو یه فضای باز و وقتی واردش میشی بعد از چند ثانیه انگار زیر پات منفجر میشه و تیکه تیکه میشی باید چیکار کرد!!!
راستی این کارت های شماتیک به چه درد میخورن ؟

بچه ها من چپتر 4 گیر افتادم
اونجایی که میری تو یه فضای باز و وقتی واردش میشی بعد از چند ثانیه انگار زیر پات منفجر میشه و تیکه تیکه میشی باید چیکار کرد!!!
راستی این کارت های شماتیک به چه درد میخورن ؟
شما سریع میدوی و پشت این خونه های کوچیک ( که مثل پست برقه) مخفی میشی تا موج اتیش بیاد و رد شه
ا

شما سریع میدوی و پشت این خونه های کوچیک ( که مثل پست برقه) مخفی میشی تا موج اتیش بیاد و رد شه
ا
دقیقا نوید جان همین کار رو کردم رفتم پشت همون اولی که هوا رو شارز هم میکرد ولی بازم ترکیدم :confused: حالا دوباره امتحان میکنم
مرسی نوید جان:love:
یه چیز جالب این صفحه از تاپیک همش تو اسپویلر بود:biggrin1:

خوب. اين بازي هم تموم شد.:cool:
البته بايد دو سه روز پيش تموم ميشد كه بدليل رسيدن GOW2 به تعويق افتاد.:biggrin1:
راستي اين تيكه ي آخرش تو سفينه كه Isaac كلاهشو برميداره چقدر بد خوف بود.:eek: جوري از جام پريدم كه نويد هم با ده ها گالون چسب نميتونست جلومو بگيره.:biggrin1::biggrin1:

ميدونيد کجاهای بازی از همه وحشتناکتر و رعب اور تره؟؟
اونجا که
يهو يه تصوير مياد جلوت ميخواد بهت object بده ، اونجاها از همه جای بازی ترسناکتره..
بعضی وقتام يوهو با صدای برفکی ظاهر ميشه که واقعاً آدم اعصابش خورد ميشه..خيلی بدم مياد اينجوری تو بازی بترسم..
منم هميشه اين بازيرو 1 به بعد با هدفون بازی ميکنم که اوج هيجان و ترس رو بتونم تو بازی حس کنم..نميدونم شماها چجوری بازی ميکنيد اين بازيرو ولی چيزی که هست اينه که من 30 دقيقه از بازيرو صبح انجام دادم اصلاً بهم نچسبيد سريع خاموشش کردم..کلاً چراغا خاموش باشه همم خواب باشن بعد بشينی با هدفون با صدای نه چندان زياد که گوشو ازار بده ، بازی کنی.،،وای که چه حالی ميده...انصافاً که dead space اين هيجانی که دوست دارم رو خوب به من القا کرده.

خوب. اين بازي هم تموم شد.:cool:
البته بايد دو سه روز پيش تموم ميشد كه بدليل رسيدن GOW2 به تعويق افتاد.:biggrin1:
راستي اين تيكه ي آخرش تو سفينه كه Isaac كلاهشو برميداره چقدر بد خوف بود.:eek: جوري از جام پريدم كه نويد هم با ده ها گالون چسب نميتونست جلومو بگيره.:biggrin1::biggrin1:
وای وای بابک گفتی.
اون آخرش که اون ضعیفه :biggrin1: اومد گفت ایزاک . بعدش یوهاهاها
2متر از جام پریدم.
البته با زبون بی زبونی گفتن Dead space 2 ساخته میشود :biggrin1::love:

اقا این تعریف هایی که تو اسپویلر میزارین ادم کنجکاو میشه حتما داخلش رو بخونه :biggrin1:
اقا از این هیولا ها که تو چپتر 5 از شیشه پرید بیرون و باید از دستش در بریم چنتا تو بازی هست ؟یعنی زیاده یا همین 1 دونه بود ؟

اقا این تعریف هایی که تو اسپویلر میزارین ادم کنجکاو میشه حتما داخلش رو بخونه :biggrin1:
اقا از این هیولا ها که تو چپتر 5 از شیشه پرید بیرون و باید از دستش در بریم چنتا تو بازی هست ؟یعنی زیاده یا همین 1 دونه بود ؟
نیما یه کم صبر کن :biggrin1:
2 تا هست یکی توی همین چپتر 5 و یکی دیگه توی چپتر 11 ( شایدم 10)

اون موجودا که دستشون نارنجی هست وقتی میزنی میترکن خیلی حال میده :)
من یکی از تفنگامو به اخرین قدرت (damage ) رسوندم :twisted:

الان یه جا گیر کردم تو چپتر 7 یه اسانسور خاموشه تو نقشه باید از همون اسانسور برم پایین و یه علامت خطر هم کنار اون اسانسور هست چیکار باید بکنم که اسانسور روشن بشه و بتونم برم پایین ؟

اون موجودا که دستشون نارنجی هست وقتی میزنی میترکن خیلی حال میده :)
من یکی از تفنگامو به اخرین قدرت (damage ) رسوندم :twisted:

الان یه جا گیر کردم تو چپتر 7 یه اسانسور خاموشه تو نقشه باید از همون اسانسور برم پایین و یه علامت خطر هم کنار اون اسانسور هست چیکار باید بکنم که اسانسور روشن بشه و بتونم برم پایین ؟
اون موجودا رو هستم.:biggrin1:
لطف كن اينجور پستها رو تو اسپويلر بزار.;)

من تا اونجا که یادمه توی این مرحله یه آسانسور هست که اینطوریه اونم باید براش باطری پیدا کنی
بهنام تو باطری گذاشتی برا آسانسور؟
من در چپتر 3 گیر کردم اونجایی که سوار یه چیزی شبیه اسانسور می شم و میرم اونور سفینه
لطفا کمکم کنید:(
فکر کنم اینجا را انجام باید بدی
help1.jpg
باید این اهرم ها را بکشی پایین ( 3 تا دونه هستن) برای این کار از اون قابلیت استفاده کن که اجسام را حرکت میدی​
اقا نوید سلام من تو SILENT HILLگیر کردم اونجایی که از دختره جدا می شه و پلیسه می میره
بعد میره یه جایی که یه پازل دوتایی رو باید مرتب کرد خودمو کشتم امانشد لطفا کمکم کن:blushing:
عزیزم من سوالتو تو تاپیک خودشجواب میدم. شما لطف کن و پستت را ویرایش کن تا نظم این تاپیک به هم نریزه

اندر احوالات Dead Space

نیما یه کم صبر کن :biggrin1:
2 تا هست یکی توی همین چپتر 5 و یکی دیگه توی چپتر 11 ( شایدم 10)
نوید چرا خالی میبندی :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
تو همین چپتر 5 من 4تا دیگه هم دیدم . یادته وقتی اولی رو قال میزاری بعد میری تو یه سالنی که بلای 20 تا از این موجودات بهت حمله میکنن تو هم باید اینقدر بدویی تا اینا همدیگه رو بخورن همینجا 3تا دیگه ازاینا بودن بقیه معمولی بودن یادت اومد :biggrin1:؟ بعد یه جا دیگه هم یه قسمتی بود تو همین چپتر 5 که تو پای اون هیولا رو تو قسمت سفیده قطع میکردی میرفتی تو اتاق اون صفحه رو اکتیو میکردی تا همین هیولا توش تیکه پاره بشه . یادت اومد :biggrin1:
راستی قضیه اینا چی بود که همدیگه رو میخوردن ؟ نکنه ملکه اینا هم ننه ی ایساک باشه:biggrin1::biggrin1:
الان چپتر 6 هستم این چپتر 5 لامصب خیلی سخت بود بقیه ی چپتر ها اسونتر بود :biggrin1:همش در رفتن بود لا کردار:biggrin1:
راستی نوید تو رو چه درجه ای رفتی ؟ من رو Medium میرم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or