Dead Space

دستت درد نکنه آقا ، ممنون ، راستی یه چیز جالب دیگه ، نمی دونم گفته شده یا نه ، اول اسم همه ی مراحل رو که بزارید کنار هم کلمه ی Nicole is dead تشکیل میشه ، Nicole همون قول آخر بازی هست که در حین بعضی مراحل هم یه کرم هایی می ریخت !

دستت درد نکنه آقا ، ممنون ، راستی یه چیز جالب دیگه ، نمی دونم گفته شده یا نه ، اول اسم همه ی مراحل رو که بزارید کنار هم کلمه ی Nicole is dead تشکیل میشه ، Nicole همون قول آخر بازی هست که در حین بعضی مراحل هم یه کرم هایی می ریخت !
چه جالب. دقت نكرده بودم.:cheesygri
غول آخرش (:biggrin1:) كه نيكول نبود. اون هيولاهه بود ديگه.
من الان قاطي كردم.:biggrin1: نيكول اون زنه بود كه عاشق Isaac بود يا اون منفيه بود؟:confused: (يادم رفته:biggrin1:)

چه جالب. دقت نكرده بودم.:cheesygri
غول آخرش (:biggrin1:) كه نيكول نبود. اون هيولاهه بود ديگه.
من الان قاطي كردم.:biggrin1: نيكول اون زنه بود كه عاشق Isaac بود يا اون منفيه بود؟:confused: (يادم رفته:biggrin1:)
غول آخر بازی که روی عرشه سفینه میکشیمش اسمش Hive Mind هستش.
اون زنه که نقش منفی داشت اسمش Kendra بود ( همون که اینHive Mind تکه تکش کرد:love:)
و اسمه نامزد ایزاک(خدا رحمت کرده) هم Nicole بود

قرار بود از ea فقط همین edge mirror بگیرم ولی انقدر طریف این بازیو می کنید که اینم 100 در 100 اضافه کردم بگرم ببینم چیه.می خوام دست از سر ea بردارم ولی انگار اون دست بر نیم داره :cheesygri

نوید جان :biggrin1:
چی شد نوید جان دیدی تو همون مرحله 5 از همون هیولای ترمیم شو 3 تا دیگه هست میگفتی نیست :p:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
( ناراحت نشی عزیز شوخیه):love:

چرا دختره تو مرحله 12 خودکشی کرد با امپول؟ اون وسيله چی بود که ما هی کابين به کابين بايد با نيروی جاذبه به بيرون از سفينه هدايتش ميکرديم؟
اين غول اخرش چه حالی داد انصافاً..خيلی هيجانی و پر التهاب بود..به نظر شما داستان بازی جا واسه نسخه 2 گذاشت؟

dead space به قلم طنز

سلام امروز که بازیو تموم کردم گفتم یسری عکسای جالب از بازی بزارم که خیلی جالبه:
24q05y0.jpg

برو بچ بعد پایان یافتن بازی یه عکس دسته جمعی انداختن:laughing: (اشکم دراومد تا اینجوریشون کردم)
............
n1e9e0.jpg

این بازی حتی بسکتبال بازارم فراموش نکرده!!!! خیلی راحت میشه با 5 بار بازی کردن اچیومنت هم بگیرید:cheesygri
...................
15nkns1.jpg

چقدر بده اینقدر ترسناک باشی اما اینقدر گنده باشی که اون تو گیر کنی و نتونی رد شی:laughing:
تازه اینا به کنار به این نکته میشه اشاره کرد که آدمیزار حتی این نوع کریچرها رم تو قفس میکنه و به عنوان حیوان خانگی ازش استفاده میکنه:cheesygri ما هم از این جونور تو باغمون استفاده میکنیم:laughing:
...................................
اینم یه باگ جالب که بدبخت آیزک تو فضا معلق میمونه و با اینکه نفسشم تموم میشه نمیمیره:laughing: مجبور میشم بازیو quit کنم دوباره load کنم:cheesygri
..........................................................
چرا دختره تو مرحله 12 خودکشی کرد با امپول
در اصل ایشون قبل از اینکه بازی شروع شه مرده بودن!
ولی اون نیکلی که میدید آیزک تو رویاش بود! یه جورایی مالیخولیایی بود:)
نیکول اون اول خودکشی کرده بود!
ولی من موندم شما چرا اینقدر گیر دادین به ادامه بازی؟
بازی تموم شد چیزیم نشون نداد که دلیل باشه بازی ادامه پیدا کنه!
نکنه تریلری چیزی دادن من خبر ندارم؟

آخرین ویرایش:
ولی من موندم شما چرا اینقدر گیر دادین به ادامه بازی؟
بازی تموم شد چیزیم نشون نداد که دلیل باشه بازی ادامه پیدا کنه
آخرش که تو سفینه اس یه جوری تموم کردن که احتمالا اگه خوب فروخت می تونه ادامه داشته باشه.
این Marker چی شد آخرش؟ با خودش برد؟

خوب سرانجام بازي رو تموم كردم بسيار زيبا و عالي بود و بعد از مدتها با يه بازيه خوب كلي حال كردم .
از نكات مثبت بازي ميشه به كارگرداني و همينطور صدا گذاري و از نكات منفي بازي به عدم پرداختن درست به كاراكترها و داستان پردازي اشاره كرد البته فضا سازي بازي هم مقداري يكنواخت و اندكي خسته كنندست.
به دوستاني كه تازه مي خوان بازي كنند توصيه مي كنم كه حتما روي درجه هارد شروع كنن تا از هيجان واقعي لذت ببرند.
با تشكر.

اين همه امديد نظر داديد ولی يه کدومتون شد بيايد بگيد چرا
ايزاک از اول تا اخر بازی لال بود؟:biggrin1:
البته من دقيق خاطرم نيست لاله لال بود ولی اصلاً يادم نمياد حرفی زده باشه..چرا؟

من با این اسلحه غول آخرش رو کشتم.واقعا جذاب بود و درگیری پر هیجانی داشت ولی میشه گفت آسون بود...
من دفعه اول کشتمش.با هر تیر یکی از اجزاشو میترکوندم...
2e4dutc.jpg

بچه ها چپتر 7
اقا میره تو اون اتاقه که یه کره بزرگ هست که توسط یه چیز چرخ مانندی نور ابی رد وبدل میکنه باید اونجا چیکار کنم اون چرخه رو اهسته کردم ولی بازم او 2 تا چوبه که رو کره هستن منو ترکوندن !!

بچه ها چپتر 7
بعد از آهسته کردن چرخ‌ها به اشیاء نورانی داخلشون شلیک کن تا منفجر بشن. دوتا از این چرخ‌ها تو این مکان هستن که با استفاده از نبود جاذبه میتونی هردشون رو نابود کنی.
بعد سریع باید به روی کره بپری و به اون سمتش که هوا نیست بری چون اونورش از شر اون دوتا به قول خودت چوب راحتی و دوتای دیگه از اون چر‌خ‌ها رو نابود کنی بعد روی کره بمبی رو که داری بزار و تموم. (البته این آخری رو هروقت که بخوای میتونی انجام بدی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or