Dead Space

منم بازيشو انجام دادم بازي باحاليه اما دوتا چيزو كه بچه ها گفتن قبول ندارم:
1-بازي زياد ترسناك نيست بيشر هيجان بالايي داره كه اكثرا در حال غافل گير شدن هستيد
2-گرافيك بازي اونجوري بچه ها مي گن بالا نيست با توجه به بسته بودن محيط ها گرافيك بازي كاملا معمولي هست در كل گرافيكش خوبه اما جز بازي هاي با گرافيك بالا محسوب نمي شه

سلام من اول چپتر 9گیر افتادم
همون اولش قسمتی که اون شیشه های انرزی رو میشکونم پایینش دو تا دریچه باز میشه و کره های سبز تو فضا معلقن گیر کردم ممنون میشم کمک کنید.

eagle_storm
باید اون 6تا گوی رادیواکتیو بگیری و به داخل دریچه پرت کنی البته حواست باشه که اولین و دومین گوی رو وقتی پرت کردی موجوداتی میان سراغت

سلام من تو چپتر6گیرکردم بعد از کشتن همه ی موجودات اونجایی که میری جلوی یه دستگاهی که عکس برگ روشه و Aرو
می زنم و یه چیزی می یادبالا لطفا کمکم کنید

من تو چپتر 9 گیر افتادم اونجا که به یه کره اشعه تابیده می شه و یه چیز آهنی دور کره می چرخه
اصلا كاري نداره تنهاكاري كه شما مي كني ازون 2 تاشي كه اشعه بيرون مياد كه يكي در زمين يكي در سقف با استفاده از statisسرعتشونو كم ميكنيد سپس شيشه دورنشونو با استفاده از تفنگ منفجر ميكنيد بعدش ميمونه 2 تا ديگه كه اونور كره هستش بعد وقتي ديدي 2 تا ميله به يه سمت ديگه رفت تو بايد خودت به اون طرف كره برسوني 2 تا ديگه ازينا رو به همين ترتيب منفجر كنيد بعد بر ميگرديد اينور كره وقتي 2تا ميله ثابت شد اون وسيله كه داشتيد وسط كره كار ميگزاريد تمام...

1سوال:کدوم یکی از 4 تا اسلحش با توجه به سیر تکامل دشمنان در مراحل بعد به درد تقویت کردن میخوره؟؟؟

اره برقی(از همه واجب تر هست)
اون اسلحه که برق پرت میکنه(غول هارو با اون راحت میتونی بندازی)
مسلسل(در مواقعی که باید سریع عمل کنی)
آتشی(بر ندار به درد نمی خوره)
اسلحه خودش(2-3 درجه آپ گرید کن بعدش بفروش لباس شماره 5 رو بخر)

اره برقی(از همه واجب تر هست)
اون اسلحه که برق پرت میکنه(غول هارو با اون راحت میتونی بندازی)
مسلسل(در مواقعی که باید سریع عمل کنی)
آتشی(بر ندار به درد نمی خوره)
اسلحه خودش(2-3 درجه آپ گرید کن بعدش بفروش لباس شماره 5 رو بخر)
MEr30...چون همه سلاح در نگاه اول خوب بودن پرسیدم..
1سوال دیگه:بعضی درها هستند که با POWER باز میشن. حداکثر POWER که تو طول مراحل باید برای اونا بدیم چقدره؟؟؟

بهترین سلاح بی شک LINE GUN هست و FORCE GUN که حکم شات گان بازی رو داره.
در ضمن طریقه و نوع به دست آوردن مهمات در بازی برای سلاحهای مختلف به صورت دینامیک هستش- یعنی مهمات سلاحی رو به شما میده که در Inventory قرار دادید و با D-Pad قابل دسترس هست.(این قابلیت در بازی واقعآ معرکه هست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or