Dead Space

یه چند تا سوال صفحه پیش بود گفتم جواب بدم .
قلق اون مرحله ی 4 این جوری که باید با دوتا تفنگ هم زمان تک تیر بزنی بعنی lt و rt رو با هم بزنی .
بازی دو تا رمز هم داره که برای impossible خیلی به در می خورن بکی برای فریز و اون یکی هم برای اکسیژن هستش . زوی اچیوها هم تاثیر ندارن

من اینقدر از این بازی لذت بردم که حد نداره .مطمئنا در خاطراتم میمونه اما باید بگم که هنوز تمومش نکرم و قتی بازی میکنم عرق ازم میریزه .یه جایی هستم که یه غول عوضی رو هر چی میکشم دوباره درست میشه میاد دنبالم.فکر کنم 6 یا 7 تا ایستگاه رو رد کردم.از اینکه shop داره و میشه اسلحه و رزه و چیزای دیگه خرید لذت میبرم.اسلحه هاشم ارتقا داده میشه خیلی باحاله.این بازی رو سر حساب ساختن چون هر اسلحه ای به درد مکانی میخوره اونی که یه فرفرک اهنی رو میفرسته تا کرم ها رو پاره کنه خیلی باحاله جون تو.راستی فکر کنم dade space 2 هم اومده اره؟

نه. هنوز عرضه نشده.

من هم توی ژانر TPS بعد از Gears بالاترین امتیاز را به Dead space میدم. خداست.
مهدی من از اینم جلوتر رفتم.:biggrin1:
به نظر من یکی از بهترین بازیهای عرضه شده تو این نسله.
واقعا جای خالی یه RE خوب رو بره من پر کرد.

با حرفتون موافقم بابک و مهدی و عباس.:biggrin1:
واقعا یه شاهکاره ، من اصلا فکر نمیکردم اینطوری از کار در بیاد.
واقعا نمیدونم اینو ترسناک ترین بازیم بدونم یا Doom 3 رو!

یکی از شگفتی هاش اینه که از کانالهایی که تو سقف و دیواره موذیانه استفاده میکنن و از این جور چیزا میان بیرون .من یه بار از همین غولارو که کشته میشن بعد دوباره درست میشن رو پشت صندوق چه های اهنی قال گذاشتم .جالب اینجا بود که اون پشت بود منم اینور که دستش بهم نمیرسه بهش میخندیدم یه کمی گشتم تا فشنگی چیزی پیدا کنم اما بعدش دیدم غوله نیستش گفتم شاید بازی باگ شده غیب شده اما یهو از کانال سقف بالای سرم افتاد روبروم.
بین خدمون باشه یکم شلوارمو خیس کردم.:cheesygri

اقا من این بازی رو تموم کردم غول اخرشم خیلی کاری نکرد فقط زیادی بزرگ بود.من suit 6 رو هم خریدم خیلی خشگله 99 تا مایش بود.در این بازی از کدوم اسلحه زیاد استفاده میکنین؟من همونی که از اول بود ارتقاش دادم بد جور بیل شده البته به اونی که رعد میزنه نمیرسه چون یه دونه میزنم از وسط نصف میکنه هه هه هه هه

دوستانی که این بازی رو تموم کردن
من تا حالا این بازی رو بازی نکردم
به نظرتون بخرم بازیش کنم ؟ خوب هست ؟ به dark sider و batonettaو بازیهای جدید میرسه ؟

دوستانی که این بازی رو تموم کردن
من تا حالا این بازی رو بازی نکردم
به نظرتون بخرم بازیش کنم ؟ خوب هست ؟ به dark sider و batonettaو بازیهای جدید میرسه ؟
اگه از بازیهای سوم شخص و سبک ترسناک خوشت میاد حتما بازی رو بگیر چون واقعا بازی زیبائی هستش!
کلا سبک بازی با این 2 تا بازی که گفتی فرق میکنه و قابل مقایسه نیستن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or