Dead Space

کدوم ؟ همون که همش دست و پا در میاره ؟ باید از دستش فرار کنی
سعید جان ممنون، ردش کردم .
این رو هم بگن خنده تون جور شه
39.gif
سر همین Boss متوجه شدم اجسام رو با LT + B میگیره و بعد با RT پرت میکنه... در واقع پرت کردنش رو همین الان فهمیدم
210.gif
.

سر همین Boss متوجه شدم اجسام رو با LT + B میگیره و بعد با RT پرت میکنه... در واقع پرت کردنش رو همین الان فهمیدم
جن الخالق :huh:
موقعی که اون خانم نابینا وسیله جابه جایی اجسام رو بهت میده جلوی در بسته شده باید باهاش جعبه ها رو بلند کنی
منفجرشون کردن :eek:

موقعی که اون خانم نابینا وسیله جابه جایی اجسام رو بهت میده جلوی در بسته شده باید باهاش جعبه ها رو بلند کنی
منفجرشون کردن :eek:
من اون خانومرو تیکه تیکه کردم.از بس که بهش لگد زدم :biggrin1:
بعد زیر نویس اومد که:شما از زامبی ها هم وحشی تر هستید(شوخی :biggrin1:)

من اون خانومرو تیکه تیکه کردم.از بس که بهش لگد زدم
شاید باورت نشه ولی من تا اخر بازی تمام جنازه ها رو تیکه تیکه میکردم تا اون سفره دریایی ها :biggrin1: نیان زندشون کنن بیفتن تو جونم :laughing:

شاید باورت نشه ولی من تا اخر بازی تمام جنازه ها رو تیکه تیکه میکردم تا اون سفره دریایی ها :biggrin1: نیان زندشون کنن بیفتن تو جونم :laughing:
حالا تاثیری هم داشت؟!!

سلام

دوستان من هم بلاخره بازی رو تموم کردم . فقط یک سری ابهامات داستانی و کاراکتری و ... :biggrin1: پیش اومده برام که اگه کسی خبر داره ازشون توضیح بده .
اولا اخر سر معلوم شد این موجودات از کجا و چرا به وجود امدن یا نه ؟ چون من چیزی دستگیرم نشد :biggrin1: دوما این یارو مرد که ته ریش داشت و انگار ادم بدی هم بود :biggrin1: کی بود ؟ همون که اولین برخورد رو از پشت شیشه و در چپتر 5 باهاش داشتیم . اخرشم فکر کنم توسط همون موجودات کشته شد . اون کی بود و اصلا چی می گفت ؟ :biggrin1:
سوما اون دختر که اخرای بازی به خودش امپول زد . واسه چی این کار رو کرد و اصلا اون کی بود و چرا ایزک اخر سر صداشو بست ؟ یعنی تصویر رو بست :biggrin1: اصلا اون دختره چی می گفت ؟
زبان انگلیسی من در مکالمه حدودی ضعیف هست متاسفانه! از هر سه جمله که اینا تند تند می گن من یک جملرو می گیرم :biggrin1:
در ضمن اخرین صحنه بازی فوق العاده جالب بود ! و معلوم نشد ایزک مرد یا نمرد ! که این موضوع باعث شد تا از الان منتظر نسخه بعدی باشیم :biggrin1:.

موفق باشید

حالا تاثیری هم داشت؟!!
فقط یه بار :biggrin1:
دوستان من هم بلاخره بازی رو تموم کردم . فقط یک سری ابهامات داستانی و کاراکتری و ... پیش اومده برام که اگه کسی خبر داره ازشون توضیح بده .
اون دختره نامزد ایزاک هست که دنبالش میگرده ولی قبل از شروع بازی از ترس کشته شدن خودکشی کرد
اون ویدئو هم مال قبل از اومدن ایزاک به اینجاست ، اون قسمتی هم که دختره به ایزاک کمک میکنه
جزء توهمات ایزاکه ( بیخود ترین قسمت بازی از نظر من ... توهم فیزیکی چه معنی داره ؟!! )
اولا اخر سر معلوم شد این موجودات از کجا و چرا به وجود امدن
ظاهرا خرابکاری خود ادم هاست
این یارو مرد که ته ریش داشت و انگار ادم بدی هم بود کی بود ؟
یکی از مصببان بدبختی ... تقریبا دیوانه بود ... خودش گذاشت تا زامبیها بکشنش

آقا اینم عکسه لباس لول 6 که گفته بودم پس از تموم کردن روی حالت Impassible گرفتم
فرقی نمیکنه من روی NORMAL گرفتم پول خریدنش رو هم خودش میده احتیاجی به جمع کردن پول نیست

آخرین ویرایش:
اخر بازی خیلی ضد حال بود اینهمه میکشی بعدش نیکول میاد برات زامبی میشه :laughing:
اقا بعد از اینکه بازیو تموم کردم ایکس بااکسمو خاموش کردم کردم قاتی کرد دوبار خود به خود روشن و خاموش شد:evil:

مطمئنی این لباسو گرفتی یه بار دیگه نگاش کن

امکان نداره لباسی رو که روی تموم کردن Impassible قولشو داده روی نرمالم بده
:confused::confused::confused::confused:
عکسی چیزی

این MRGAME فانتزی زیاد زده تو این بازی.جدی نگیر :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or