اره ديگه اول يك جا ميتوني زرتو آپگريد كني همون جا اگه زره مس افكتو داشته باشي اسمش n7ممنون
يعني بعد از دفعه ي اولي كه زره ش رو تنش مي كنه مي شه ؟ منظورم اينه كه دفعه ي اول كه زره ش ثابته و بعد از اون ميشه؟
اره ديگه اول يك جا ميتوني زرتو آپگريد كني همون جا اگه زره مس افكتو داشته باشي اسمش n7ممنون
يعني بعد از دفعه ي اولي كه زره ش رو تنش مي كنه مي شه ؟ منظورم اينه كه دفعه ي اول كه زره ش ثابته و بعد از اون ميشه؟
منو كه نااميد نكرده برو بگيرش صفحات قبلم يك نگاه بنداز همه تعريف كردنبچه ها در مقایسه با دو شماره اول راضی کننده هست یا آدمو ناامید میکنه ؟
نه نترس من خودم بعد از تجربه دموي بازي از بازي نااميد شدم ولي خوشبختانه خود بازي نااميدم نكرد البته اكشن كه شده ولي بازم به اصول أوليه خود بازي پايبندهکل 13 صفحه رو خوندم ولی نظری که قاطع باشه ندیدم یکی گفته اکشن بازا بگیرنش و حس ترس نداره
بازی رو هم گرفتم ولی میترسم خاطره خوب دو تای اولی رو خراب کنه :d
)
تو محیطای برفی فقط کافیه دوربینو بچرخونین بیاین رو صورتِ آیزاک ( وقتی کلاه سرش نیست ) مثــه بز زُل زده به رویرو ! انگار یه کلــه عروسکِ ! چشما در مصنوعی ترین حالتِ ممکن به سر میبرن ( DS ـــه 1 و 2 هم این مشکل رو داشتن ) و حتـــی پلک نمیـــزنه !
موهاش هم کـــه
بازی همون شماره 1 و 2 ـــه بعلاوه محیطِ برفی و دشمنای جدیدُ اسلحه های جدید ( که درسته این BEnche ــه جدید جالب و خلاقانس اما سلاح کمتر شده بنظرم ! همینطور قدرتِ سلاح ها ! سیستمِ آپگریـــد هم مفت نمیاَرزه !
) بـــازی خیلـــی قابلِ پیــش بینی و تکــراریه !!
اسلحه ها هم اصلا نمیـــشه بالانس کرد ! مثلا اسلحه های سنگین و قدرتی ( جونِ عمشون چقدرم قدرتین !!
( البته برای لاین گان خیلی مهمه از چه فاصله و زاویه ای شلیک کنی تا کاملا قدرتشو ببینی ) ) اصلا سرعتِ Reload در حدِ صفره
و تعداد تیرهای هر خشــاب هم فوق العاده کم ( این در حالیه که من نیمه بیشتری از بازی رو رفتم و هنوز آپگریدا بدردم نخورده !!!
اسلحه های سبک که با یه دست حمل میشن هم فوق العاده سرعتی ! و فوق العاده کم جونن !!! و اصلا انگار نه انگار تیر میزنی
( پلاسمارو یه ادیتی کردم یه اسلحه ی راضی کننده دارم امـــا بازم بالانس نیس
) داستان هم چنگی به دل نمیزنه !!!

خوب پشت كاور re5 هم زده fear چه ربطي داره من خودم فقط از شماره ١ يكم هيجان زده ميشدم اونم به خاطر تازه گيه سبك بازي و نكروموف ها بود ولي تو شماره دوم و سوم ديگه عادي شدن و قابل پيش بيني شما هم كه شماره قبلو بازي كردي اين شماره جديد هيجان زدت نميكنه.متاسفانه تو اين شماره تنوع دشمنان خيلي كمه بر عكس شماره قبلي كه چندين نوع موجود مختلف وجود داشت كلا بازي خيلي از دشمناي شماره قبلو نداره يا كلا تو يك مرحله خاص اون دشمن وجود دارن به شخصه چندين ساعت آخر de2 برام خيلي هيجان انگيز بود چون فقط بايد نكروموف ميكشتي يك نوع شون هم كه نميمرد كلا و بدنش ترميم ميشد ولي تو شماره 3 كلا بازي آسون و به شدت سينمايي شده
من تازه بازی رو خریدم ... شوتر خوبی ولی ترسناک نیست
اخه چرا ؟چرا ؟چرا ؟
من از dead space 2 easy می ترسیدم ولی از dead space 3 hard نمی ترسم
چرا اینقدر نکروف های گرسنه کم شدند این ادم های تفنگ به دست کین؟
عکس ها رو نگاه کنین
بعد dead space 3 زده fear ولی یزره از ترس بویی نبرده ولی dead space 2 نزده ولی خیلی خوب کارشو انجام داده![]()
منم بازيرو تموم كردم بازي خوبي بود هرچند كه به شماره يكش نميرسه ولي پايان بازي از شماره دوم خيلي بهتره.بدترين نكته منفي بازي هم آسون شدن بيش از حد بازيه كه اون هيجاني كه تو شماره قبل داشتيو از بين ميبره مثلا در طول بازي غير ممكنه تير يا جون كم بيارين.و نكته بعدي جايگزين شدن إنسان ها به جاي بعضي از نكروموف هاي بازي قبلي.خيلي از دشمنان شماره دوم بازي در اين بازي جايي ندارن و دشمنان جديد هم اكثرا ضعيف هستن.موسيقي بازي هم عالي كار شده مخصوصا آخر بازي

راستی تموم کردی استاکر های 2 هم بودن ؟ همینایی که مخفی میشدن پشت جاها بعد یهو از جلو یا پشت سر با جیغ میدویدن تو دلت![]()