Easy_GoiiN
کاربر سایت
اره سيو كردنش عجيبه ميزنه سيو ولي از اول chapter مياره كلا از چك پوينت ها نميارهسلام بچهها
من تا اواخر چپتر شش رو رفتم، امروز كه خواستم بازي رو شروع كنم من رو از اوايل چپتر پنج لود كرد، من هم حوصلم واقعآ سر رفت، در ضمن توي سيو هم نوشته 3 ساعت خوردهاي يعني بيشتراز اون چيزي كه منو لود كرده، بازي شده. حالا ميتونم خودم رو راضي كنم باز اين همه راه رو برم ولي ترس سيو نشدن منو از بازي كردن دور ميكنه. لطفآ كمك كنيد.
ممنون
من كه تو شماره قبل فقط همون اولش ترسيدم و كلا ديگه ترسي نداشت تو اين شماره هم اصلا ترسي وجود نداشت براي من فقط هيجان داره البته اينقدر نيرو جون ميده كه هيجانشم از بين ميرهاینطور که بوش میاد بازی جالبی از آب در نیومده نسبت یه نسخه قبلیش
نسخه ی قبلیش واقعا تو هر مرحله حداقل یه چیزی میشد که بترسی ولی تو این نسخه با توجه به گفته های بچه ها ترس بی معنیه
امیدوارم دیگه این بازی رو کش ندن
در ضمن game informer هم به بازی 7.5 از 10 داده
بازی رو گرفتم!
متاسفانه باید جمله خز () بازی خوبی ـه ولی Dead Space نیست استفاده کنم!
نکات ضعف:
-آسانی بیش از حد
-طراحی افتضاح چهره ها
-طراحی افتضاح مو و ریش
-مناسب نبودن شروع داستان و روایت آن تا به اینجا (چپتر 4)
-نویسنده یادش رفته که آیزاک دچار اختلالات روانی بود!!!
- کم شدن تنوع دشمنان نسبت به نسخه قبل
re6 چی بود که بخواد زیر پا گذاشت بشه:dاین ایرادهایی که دوستان میگیرن خیلی ایرادهای سطحی است.نقاط قوت این ویدیوگیم خیلی زیاده ،حتی بعضی از این حسنها درسطح عالیست.ریتم بازی وگیم پلی وپیشرفت گیم کاملا محسوس است.درکل نسبت به دوشماره قبلی عالی هستش.مخصوصا اینکه تونست رزدینت ایول 6 رو زیرپا بذاره.