من تا حالا هیچکدوم از Dead Spaceهارو بازی نکردم به نظرتون اول اون شماره های قبلی رو بازی کنم بعد اینو یا ربطی به هم ندارن؟
آره مخصوصا دویدن به خوب نکته ای اشاره کردیدقت کردین انیمیشن های دوییدن و از نردبون بالا رفتن و پایین اومدن چقدر بد کار شده؟!
ولی خدا رو شکر تا اینجا (چپتر 5) جو و طراحی محیط مثل شماره های قبل بوده!
اگه هم بخوای نصف بشه نمیشه فقط از طریق لایو میتونی بازی کنیتو کنفرانس بازی اینطوری نمایش دادن که همزمان 2نفری میشه این رو بازی کرد
می خوام بدونم چطوری می شه همزمان از دو تصویر یا 2تا TV این رو بازی کرد
نمی خوام تصویر تو یک صحفه نصف بشه
سلام فکرک نم فردا بازی کنی دیگه شاید هم شاید هم پس فردا که خوبه دیگه هم زمان با ریلیز جهانی بازی میک نیمن که انگار طلسم شدم یه هفته هست میخوام بازیو بگیرم ولی هنوز به دلایلی نشد اعصاب ندارم از دست این بازی :d
اره من تموم كردم بايدسلام دوستان کسی هست بازی رو خریده و تموم کرده باشه یا زیاد رفته باشه جلو ؟؟
من تو چپتر 6 که هواپیما سقوط می کنه تو برف گیر کردم
یک جاش یک عنکبوت غول پیکر میاد ولی هرچه 3 تا بازوی بالای کله اشو با شلیک کردن قطع می کنم دوباره در میان هی در میان آخرش از بس حمله می کنه می میرم
کسی هست بتونه من رو راهنمایی کنه ؟؟ ممنون
شما تا همین الانش تا چپتر 5 بازی کردی بعد اومدی صفحه قبل این پست را دادی ؟!! و براش نمره میدی ؟دقت کردین انیمیشن های دوییدن و از نردبون بالا رفتن و پایین اومدن چقدر بد کار شده؟!
ولی خدا رو شکر تا اینجا (چپتر 5) جو و طراحی محیط مثل شماره های قبل بوده!
پس الکی روش نوشته CO-POاگه هم بخوای نصف بشه نمیشه فقط از طریق لایو میتونی بازی کنی
خوب منم همينو ميگم ديگهپس الکی روش نوشته CO-PO
لایو می شه به صورت مولتی پلیر بازی کرد
خواهشا از اسپویلر استفاده کنینسلام دوستان کسی هست بازی رو خریده و تموم کرده باشه یا زیاد رفته باشه جلو ؟؟
من تو چپتر 6 که هواپیما سقوط می کنه تو برف گیر کردم
یک جاش یک عنکبوت غول پیکر میاد ولی هرچه 3 تا بازوی بالای کله اشو با شلیک کردن قطع می کنم دوباره در میان هی در میان آخرش از بس حمله می کنه می میرم
کسی هست بتونه من رو راهنمایی کنه ؟؟ ممنون