خودمم با این قسمت مشکل دارم ولی دیگه بد کار نشده!مبارزه با انسان خیلی ضعیف کار شده و به نظر من اصلا تو این بازی نیازی به این کار نبود..یه جورایی خیلی خزه خدایی..اصلا حالم گرفته شد بد...شما یه نگاهی کاملا واضح به درگیری با انسان ها بندازید..خیلی بد کار شده.
نه نداره فقط از طريق لايو ميشه co-op بازي كردبازی Split-Screen Co-Op هم داره؟
خودمم با این قسمت مشکل دارم ولی دیگه بد کار نشده!
من مشکلم این هست که باعث شده بازی بی خودی اکشن بشه و از ترس بازی کم کرده!
وگرنه که خود مبارزات با انسان ها مشکلی نداره!
الان Sony بیاد و یه چیزی دقیقا عین GOW 1 بسازه شما نمیگی مشکل داره؟! خودت میگی دقیقا تکرار شده، پس اصلا بهبود پیدا نکرده و تو سالی که پر از بازی های تاپ هست واقعا باید بازیی وجود داشته باشه که انیمیشن هاش با نسخه اولش یکی باشه؟!
نگفتم که انیمیشن تو هر مرحله که میری جلوتر بهتر میشه ! من تو پست بالا همونطور که گفتم تو بازیسنتر مد شده کلمات بالاترین یا پایینترین به کار بره ! انیمیشن بازی هرچقدر هم خوب نباشه دیگه افتضاح نیست ! مشکل من با پست شما تو همینه وقتی از یه بازی انتقاد میکنید دیگه این کلمات کاملا اغراق آمیز را به کار نبرید !بیشتر حرفاتون رو قبول دارم ولی با این به شدت مشکل دارم
من نظرم رو در مورد انیمیشن ها و طراحی صورت و مو و... گفتم! تا آخر بازی هم هیچ کدوم از این موارد تغییر نمیکنه!
حرف شما در مورد انیمیشن دوییدن درست ـه ولی انیمیشن نردبون واقعا افتضاح ـه!نگفتم که انیمیشن تو هر مرحله که میری جلوتر بهتر میشه ! من تو پست بالا همونطور که گفتم تو بازیسنتر مد شده کلمات بالاترین یا پایینترین به کار بره ! انمیمیشن بازی هرچقدر هم خوب نباشه دیگه افتضاح نیست ! مشکل من با پست شما تو همینه وقتی از یه بازی انتقاد میکنید دیگه این کلمات کاملا اغراق آمیز را به کار نبرید !
چرا خيلي هم ربط داره هميشه با توجه به جرياناتي كه در بازي در حال رخ دادن هست سازنده ها رو يه سري از افكت هايه گرافيكي بيشتر كار ميكنند و يه سري از طراحي ها كه زياد اهيمت نداره به اندازه معمولي توجه ميشه. تو اين بازي بجايه اين كه بيان وقت بزارن مويه اونچناني طراحي كنن كه مثلا بخوان تو چندتاصحنه موهايه آيزاك و الي رو نشون بدن ميان وقت ميزارن كلاه خود آيزاك و suit اش رو به بهترين شكل ممكن طراحي ميكنن بعدش مطمئن باش كسي اين بازي رو به خاطر اينكه بخواد انيميشن هايه فضايي و موهايي با پليگان بالا ببينه بازي نميكنه فن هايه اين بازي اين بازي رو به خاطر جو و اتمسفر خاص و هيجاني كه در گيم پلي بازي وجود داره بازي ميكنن.خب این که بگیم چون یه اتفاقی کم تو بازی رخ میده، پس مهم نیست که کیفیت داشته باشه درست نیست!
چون دویدن و حرکت با نردبون کم ـه دلیل نمیشه افتضاح طراحی بشه! یا مثلا این که چون 10% بیشتر شاهد صورت ها و موهای کرکتر ها نیستیم، دلیل نمیشه که طراحی چهره ها و مو افتضاح باشه!
نورپردازی بازی فوق العاده کار شده ولی باز هم مشکل داره! مثلا نوری که از کلاه آیزاک منتشر میشه، هر جا سازنده ها دوست داشته باشن میوفته رو دیوار و هر جا دوست نداشته باشن محو میشه!!!
موسیقی بازی رو هم همونطور که گفتم عالی ـه!
طوفان ها هم بسیار زیباست!
ولی بازی با تمام این تلفیق تاریکی و رنگ های مرده باز هم ترسناک نیست! چون همیشه مهماتت پره و انقدر هم جون داری که دیگه جا نداری قسمت دیگه ای ورداری!
من كه يادم نيست كور شده باشه تو شماره قبليellie یکی از چشماش تو نسخه ی قبلی مگه کور نشد!؟ الان که جفتش سالمه! : دی