نورِ کلاه آیزاک تعریف شدس و فقط بعضی جاها میوفته رو دیوار ! احمقانس
تو محیطای برفی فقط کافیه دوربینو بچرخونین بیاین رو صورتِ آیزاک ( وقتی کلاه سرش نیست ) مثــه بز زُل زده به رویرو ! انگار یه کلــه عروسکِ ! چشما در مصنوعی ترین حالتِ ممکن به سر میبرن ( DS ـــه 1 و 2 هم این مشکل رو داشتن ) و حتـــی پلک نمیـــزنه !
موهاش هم کـــه
بازی همون شماره 1 و 2 ـــه بعلاوه محیطِ برفی و دشمنای جدیدُ اسلحه های جدید ( که درسته این BEnche ــه جدید جالب و خلاقانس اما سلاح کمتر شده بنظرم ! همینطور قدرتِ سلاح ها ! سیستمِ آپگریـــد هم مفت نمیاَرزه !
) بـــازی خیلـــی قابلِ پیــش بینی و تکــراریه !!
در کــــل من شــماره 1 رو شـــاهکار و شماره 2 رو عـــالی و این بازیی رو برای یـــک Dead Space بـــاز ، معمولی ، و برای یـــه مخاطبِ جدید کـــه اولین باره اولِ سراغِ این بازی میره یه بازی خیلی عالی میـــدونم . بدجـــوری تو ذوقم خورد !!
تو بازی نه تیـــر کم میـــاد نـــه جـــون !!
اسلحه ها هم اصلا نمیـــشه بالانس کرد ! مثلا اسلحه های سنگین و قدرتی ( جونِ عمشون چقدرم قدرتین !!
( البته برای لاین گان خیلی مهمه از چه فاصله و زاویه ای شلیک کنی تا کاملا قدرتشو ببینی ) ) اصلا سرعتِ Reload در حدِ صفره
و تعداد تیرهای هر خشــاب هم فوق العاده کم ( این در حالیه که من نیمه بیشتری از بازی رو رفتم و هنوز آپگریدا بدردم نخورده !!!
اسلحه های سبک که با یه دست حمل میشن هم فوق العاده سرعتی ! و فوق العاده کم جونن !!! و اصلا انگار نه انگار تیر میزنی
( پلاسمارو یه ادیتی کردم یه اسلحه ی راضی کننده دارم امـــا بازم بالانس نیس
) داستان هم چنگی به دل نمیزنه !!!