گويا ميشه با kinect فرمان صوتي داد ولي من نتونستمکسی با کینکت بازیش کرده؟؟
میگفتن میشه باهاش فرمان صوتی داد
هووووم؟
ببخشید دوستان ، الان بازی پخش جهانی شده؟؟؟
اگه من بخرم و فردا بازی کنم مشکلی از نظر لایو نداره؟؟
یـــه هفتــه دیگــه بازی ریلیز جهانی میشهببخشید دوستان ، الان بازی پخش جهانی شده؟؟؟
اگه من بخرم و فردا بازی کنم مشکلی از نظر لایو نداره؟؟
بازی اصلی حالت Single Player (تکنفره) هست و برای بازی کردن Co-OP (حالت دونفره) باید به ایکس باکس لایو وصل بشید.آقا من نفهمیدم. یعنی هم میشه با یار رفت هم تنهایی؟
نه بابا ترس چيه كلا دو تا صحنه كه دشمن يهو ضاهر ميشه هيجان زده ميشي در حد دو ثانيه من كه به شخصه اصلا نترسيدممیگم این ds3 در چه حد ترسناکه من که یکمی مشکل دارم با سبک HORROR تو خودم خرابی نکنم یه وقت !!!:d
قابليت كه نه اضافه نشده تكنيك هم كه چيزي تا اينجا من نديدم فقط كاور گيري و اين كه Isaac ميتونه بشينه.قابلیت جدیدی به لباس Isaac اضافه شده؟ تکنیک جدیدی در بازی قابل استفاده هست؟
تو اين شماره كه ميشه حتي خودت تفنگ بسازي و يك بخش كامله ميتوني هر جور خواستي بسازي بعد اگه خوشت نيومد قطعاتشو عوض كنيیک سوال متفاوت، تفنگ های بازی چه قابلیت های دارن تو 1،یا دوش تفنگ الکتریکی بود ،چیز دیگه ای است؟
کسی میدونه ارور 00-57-03 ماله چیه ؟
dvd یک این ارور رو میده کلا نمیخونتش ولی dvd 2 اجرا میشه درست و تو بازی هم میره
من كه هركاري كردم kinect جواب نداد چه كار كردي كه با kinect هماهنگ شه؟من خودم شخصا خیلی حال کردم حس ترس رو خیلی بهت القا میکنه استفاده از کینکت هم که محشره کرده مخصوصا برای switch و reload weapon که وسط بازی حسابی بدرد میخوره پیدا کردن تیکه های اسلحه و ساختن اسلحه قابلیت تقویت اسلحه مثلا stock گذاشتن برای اسلحه و .... کلا خیلی حال میده قسمت اکشن بازی هم که خیلی روون و عالیههههه ......