چیز عجیبی نیستش دوست عزیز.اوصلا اکثر بازی های یوبی سافت به انلاین پس نیاز داره.اگر انلاین پس نمیخواست واقعا باید تعجب میکردیم.:dيك خبر خيلي بد بازي براي بخش co-op نياز به آنلاين پس داره متاسفانه
تو بخش extras بازي بريد نوشته
رضا جان DS3 واسه EA ـه ها.چیز عجیبی نیستش دوست عزیز.اوصلا اکثر بازی های یوبی سافت به انلاین پس نیاز داره.اگر انلاین پس نمیخواست واقعا باید تعجب میکردیم.:d
اره ميدونم ea اكثر بازي هاش اينجوريه ولي sydincate(شرمنده اگه اشتباه نوشتم)و چند تا بازي ديگه ea نيازي به آنلاين پس نداشتن منم اميدوارم بودم de3 هم نيازي نداشته باشه ولي دارهچیز عجیبی نیستش دوست عزیز.اوصلا اکثر بازی های یوبی سافت به انلاین پس نیاز داره.اگر انلاین پس نمیخواست واقعا باید تعجب میکردیم.:d
اره ميدونم ea اكثر بازي هاش اينجوريه ولي sydincate(شرمنده اگه اشتباه نوشتم)و چند تا بازي ديگه ea نيازي به آنلاين پس نداشتن منم اميدوارم بودم de3 هم نيازي نداشته باشه ولي داره
يك خبر خيلي بد بازي براي بخش co-op نياز به آنلاين پس داره متاسفانه
خیلی بده اینطوری خیلی ها نمیتونن بازی رو 2 نفره برن حال 2نفره بیشتره ea همیشه با آنلاین کار داره مردم یکی از نیدفوراسپیداش رو آفلاین دو نفره بذاره جز mw1 بدم میاد ازش فقط توی کار پولهيك خبر خيلي بد بازي براي بخش co-op نياز به آنلاين پس داره متاسفانه
سوال اولتو که هنوز نرسیدمدوستان 2تا سوال دارم:
1- 97% اجرا ميشه؟؟ موقع تعقير ديسك 2 مشكل پيش نمياد؟؟؟
2-نميشه بازي رو با اون رفيقش (كاورو) به شكل افلاين رفت منظورم اينه كه به شكل هوش مصنوعي يارو باهامون بياد (مثل army of two )؟؟؟
pm dadamیکی یه سایت معتبر برای خرید بهم پی ام بده من اینجا تو خریدش مشکل پیدا کردم!