بالآخره بازي به دست من رسيد همه شرايطم براي ترسيدن رديفه :dهمون خونمون هيشكس نيست و هم ميخوام با هدفون بازيرو انجام بدم
چند تا نكته درباره بازي:
ديسك من ٩٧٪ و از رو هارد با روش پخش موزيك اجرا ميشه به راحتي
ديسك اول بازي به 7.7 gb نياز داره براي نصب شدن رو هارد داره
بازيرو نميشه افلاين يا سيستم لينك co-op بازي كرد
به بدی evil 6 که نمی تونه باشه ..... اگر ترستاک نیست حداقل اکشن خوبی هست ؟؟؟؟ من دموش رو هم نرسیدم تست کنم...
با توجه به اين كه از دمو خوشم نيومده بود ولي از خود بازي خيلي خوشم اومد شروع بازي از يك جاي ديگست و بازي شروع خوبي داره و جو اول بازي تو اين ٢٠ دقيقه نسبتا ترسناك بوده.دشمناي بازي هم جالب و خيلي سريع شدن انتظار نداشتم از بازي خوشم بياد ولي خوشم اومد و تا اينجا مثل شماره هاي قبلي بوده خوشبختانهباو از خود بازی بگو.دمو از اول بازی بود یا نه؟ادامه ی دمو همون باس فایته هست؟
كلا بيخيال مقايسه بازي با re6 شو چون re6 يك فاجع بود از نظر منبه بدی evil 6 که نمی تونه باشه ..... اگر ترستاک نیست حداقل اکشن خوبی هست ؟؟؟؟ من دموش رو هم نرسیدم تست کنم...
داداش اگه منظورت منم كه أصلا جبهه نگرفتم بلكه نتيجه مقايسه تو بازيرو بيان كردمدقیقا چون مجبور نیستم سوال کردم گل پسر..... کامل بخونید می بینید سوال کردم ...این بازیرم حتی دموشم نتونستم بازی کنم پس دلیلی نداره جبهه بگیرید خیلیم خوب که مثل evil نباشه..... باز خوبه در مورد evil 6 همه هم عقیده هستیم...
نه ديگه سينگل پليرش تنهاييتو بازی یار داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرافيگش خيلي فرق نكرده البته نور پردازي و جزيئات بازي بهتر شدهلطفا اسپویل نکنیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد!!!هنوز نگرفتمش!گرافیکش چطوره؟؟!!آخ ایزاک من دلم تنگ شده برات
نه اتفاقا اطلاعات خوبی دادی شما واقعا ممنون .... جواب یه دوست دیگمون بود .. جوش چطوره ؟؟ ابهت قبل و با وجود نورو محیط های جدید داره؟؟؟