نه بابا من chapter 8دوستانی کسی به چپتر 12 رسیده من اونجا گیر کردم مثل اینکه میگه بازی اسپیس مین پراب رو درست کنیم ولی اخه چطوری باید چی کار کنیم تو قسمت بیچ من چیزی هم اسم پیدا نمی کنم که خودم درست کنم
فقط يك سوال الان رسيدي به disk 2?
نه بابا من chapter 8دوستانی کسی به چپتر 12 رسیده من اونجا گیر کردم مثل اینکه میگه بازی اسپیس مین پراب رو درست کنیم ولی اخه چطوری باید چی کار کنیم تو قسمت بیچ من چیزی هم اسم پیدا نمی کنم که خودم درست کنم
نه نميشهدوستان بازی رو میشه به صورت SPLIT SCREEN بازی کرد !؟
نه داداش مشکلی نداره برو 97% بگیر البته من با روش پخش موزیک بازی میکنم ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه 97%دوستان من امروز میرم بگیرم فقط یه چیزی باید برنرمکس باشه یا 97 هم مشکلی نداره؟؟
راستش من تا حالا از این قرتی بازیای(:d) آهنگ بزار بعد برو و از این چیزا انجام ندادم یا برنرمکس گرفتم یا با دیسک معمولی مشکلی نداشتم ولی این دوستمون 2 تا dvd یه و 20 تومن رو هم از دیوار که بالا نرفتم بدم دست این فروشنده های از خدابیخبر پس بنظرتون معمولی بگیرم مشکلی نداره؟
نه نميشه
حتي سيستم لينك هم نميتوني بازي كني فقط از طريق لايو ميشه
داستان که تقریبا هیچی از دست نمیدی فقط چند تا اچیومنت و تعدادی ماموریت که مربوط به بخش co-op بازی هستش رو از دست میدیپس با اینحساب باید سینگل بریم !
چقدر از داستان بازی رو اگه سینگل بریم از دست میدیم !؟
داستان که تقریبا هیچی از دست نمیدی فقط چند تا اچیومنت و تعدادی ماموریت که مربوط به بخش co-op بازی هستش رو از دست میدی
اون ماموريت ها كه نميدونم قضيه شون چيه تو stats كه بري نوشته مثلا اون ماموريت فقط مخصوص بخش co-opخوب اگه این ماموریتهایی که میگی اصلی باشن خوب بخشی از داستان را تحت تاثیر قرار میدن دیگه !
سلام بله دوست عزیز الان دیسک دو هستم همون جا هم گیر کردم یعنی اصلا معلوم نیست باید چیکار کنتمنه بابا من chapter 8 فقط يك سوال الان رسيدي به disk 2?
خوب اگه این ماموریتهایی که میگی اصلی باشن خوب بخشی از داستان را تحت تاثیر قرار میدن دیگه !
سوال :
تو تکنفره واقعا تنهایی جلو میریم یا یه یار کمکی هم هست ؟
من دوست دارم تنهایی بشه جلو رفت اگه جوابم آره ـست بگید که بازیو سریع بخرم
اره تنهاي تنهايي و كسي باهات نيست خيالت راحتسوال :
تو تکنفره واقعا تنهایی جلو میریم یا یه یار کمکی هم هست ؟
من دوست دارم تنهایی بشه جلو رفت اگه جوابم آره ـست بگید که بازیو سریع بخرم