David Rutter : بازی FIFA 12 اتقلاب به پا میکند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
fifa12.jpg

درود .

پس از منتشر شدن اولین تصاویر از بازی FIFA 12 از سوی EA Sports و مورد توجه قرار گرفتن این سری، امروز نیز اقای David Rutter سازنده بازی در طی خبری اذعان کرد : امسال Fifa انقلاب به پا خواهد کرد این را به شما قول میدهم . وی همچنین افزود این تغییرات و دگرگونی بیشتر در قسمت گیم پلی بازی میباشد .
متاسفانه وی دقیق توضیح نداد که این انقلاب در این سری بیشتر چه چیزی است .
شایان ذکر است FIFA 11 توانست چیزی حدود 11 میلیون نسخه در چهان به فروش برساند .
چه انقلابی در گیم پلی بازی ما را انتظار میکشد باید منتظر بود .

Source

آره آقا من بلد نیستم با مسی بازی کنم.دیگه وقتی بعضی از دوستان با فردین جان اینجوری بنده رو زیر سوال میبرن منم باید از خودم دفاع کنم دیگه.یه بنده خدائی هست تو این سایت اینم آیدیش dr_shahrooz.ایشون رنکشون در overall یه زمانی 990 بوده.ما با هم چند دستی بازی کردیم.میتونید از ایشون بپرسید بازی بنده در فیفا در چه حدی هست.
کسی کاری نداره دکتر چی میگه راجب شما ، شواهد نشون میده بلد نیستی از ویژگی های منحصر به فرد بازیکن ها استفاده کنی !

کسی کاری نداره دکتر چی میگه راجب شما ، شواهد نشون میده بلد نیستی از ویژگی های منحصر به فرد بازیکن ها استفاده کنی !
این شواهدتون شبیه شواهد بعضیاست.باشه آقا.شما با این توهم خوش باشید که مثلا من نمیتونم با مسی دریبل کنم این حرفها رو میزنم.=))

البته تا وقتی که بازیکنای فیفا 11 هیکلی به مانند اسب دارن اصلا احتیاجی نمیشه که از ویژگی های منحصر به فرد(لول) استفاده کنی.

جدا تو بازی سنتر من موندم چجوری همه علم غیب دارن.شمائی که هیچ شناختی از من نداری و 1 دست هم با من بازی نکردی،هیچ حقی نداری که بخوای در مورد من اظهار نظر کنی.اون شواهد هم به درد این میخوره بزاری در کوزه.

واقعا برای یه عدتون متاسفم که بجای اینکه مثل معراج بیاد منطقی بحث کنید،فقط بلدید طرف مقابل رو تخریب شخصیت کنید.تا کسی یه ایرادی بگیره زرتی میگین تو بلد نیستی.آره آقا من نوبم،هیچی هم بارم نیست،شانسی هم اومدم تو 20 تای اول،فقط شماها خفنید.ولی بازم میگم فیفا 11 پر از ایرادات اساسی هست.

آخرین ویرایش:
یه نکته شگرفی رو هم این دریاچه هوش واستعداد کشف کرده که همانا ایرادسرورهاست!!! یعنی اگر کونامی سرورهاش رو درست کنه...لول!!....نمرش از حدود 6.5 و 7 میرسه به 9.5 :d
دوست نسبتا محترم من کی گفتم که کونامی سرورهاشو درست کنه میانگین نمراتش میشه9.5؟:-o:-o چرا به خودت توهین میکنی؟:-oمن نوشتم گیم پلی میبینی یانه؟ بعدشم همین ign به pes داده 9 محض اطلاع درضمن میگن کافر همه را به کیش خود پندارد حکایته اینه که میگی
یه نکته شگرفی رو هم این دریاچه هوش واستعداد کشف کرده که همانا ایرادسرورهاست!
راجبه pes هم باید بگم که اینجا مربوط به فیفا هست واسه همین عیبهای اونو ننوشتم اما متذکر میشم که اگه گیم پلی و سرورشو درست کنه راحت فیفارو قورت میده فیفا فقط گیم پلی و یه سرور نه چندان قوی داره اگه فیفا12 سرورش مثه ds2 بشه فک نکنم هیچ فوتبال که چه عرض کنم هیچ بازی ای به این بازی از لحاظ مولتی پلیر بتونه نزدیک بشه

جدا تو بازی سنتر من موندم چجوری همه علم غیب دارن.شمائی که هیچ شناختی از من نداری و 1 دست هم با من بازی نکردی،هیچ حقی نداری که بخوای در مورد من اظهار نظر کنی.اون شواهد هم به درد این میخوره بزاری در کوزه.
درسته حق با شماست ، من شنــاختی از شما ندارم ، و با توجه به گفته هــاتون به شناخت میرسم ، پس سعی کنید سریع هرچی به ذهنتون رسید رو ارسال نکنید تا ما هم به شناخت درست برسیم !

در ضمن لطفاً رنک و ایناتــون رو به رخ من نکشید ....

راجبه pes هم باید بگم که اینجا مربوط به فیفا هست واسه همین عیبهای اونو ننوشتم اما متذکر میشم که اگه گیم پلی و سرورشو درست کنه راحت فیفارو قورت میده فیفا فقط گیم پلی و یه سرور نه چندان قوی داره اگه فیفا12 سرورش مثه ds2 بشه فک نکنم هیچ فوتبال که چه عرض کنم هیچ بازی ای به این بازی از لحاظ مولتی پلیر بتونه نزدیک بشه
نشــستی پشت کامپیوترت خیلی ریلکس میگی اگر Gameplay و تغییر بده دیگه عــالی میشه ، خب دوست عزیز این صرفاً حرفیه که شما داری میزنی ، اگر قرار بود به این راحتی بازی زیر و رو بشه که ... :))
در ضمن اینقدر به سرورهای فیفا گیر نده و اینترنت داغون خودت رو با سرورهای بازی یکی نکــن ، سرورهای بازی به قدری قوی هست که با وجود 20 نفر تو بازی آنلاین ( با اینترنت 128) ذره ای لگ نداشتم من .

درسته حق با شماست ، من شنــاختی از شما ندارم ، و با توجه به گفته هــاتون به شناخت میرسم ، پس سعی کنید سریع هرچی به ذهنتون رسید رو ارسال نکنید تا ما هم به شناخت درست برسیم !

در ضمن لطفاً رنک و ایناتــون رو به رخ من نکشید ....
من میگم دروگبا یا میلیتو با پای چپ خوب سانتر میکنن،چه ربطی به این داره که شما اون پست رو بزنی؟

در ضمن بنده چیزی به رخ نکشیدم،اما وقتی جنابعالی میای بنده رو تخریب میکنی،کوچکترین حق بنده هست که از خودم دفاع کنم.

نشــستی پشت کامپیوترت خیلی ریلکس میگی اگر Gameplay و تغییر بده دیگه عــالی میشه ، خب دوست عزیز این صرفاً حرفیه که شما داری میزنی ، اگر قرار بود به این راحتی بازی زیر و رو بشه که ... :))
در ضمن اینقدر به سرورهای فیفا گیر نده و اینترنت داغون خودت رو با سرورهای بازی یکی نکــن ، سرورهای بازی به قدری قوی هست که با وجود 20 نفر تو بازی آنلاین ( با اینترنت 128) ذره ای لگ نداشتم من .

نه من کی گفتم که گیم پلی تغییر دادن و عوض کردن گیم پلی کار راحتیه؟:-o:-o:-o:-o:-o
درضمن شما مگه علم غیب داری که میگی اینترنت من داغونه؟:-o:-o:-o:-o
اگه DS2 بزنی میفهمی من چی میگم
فنهای فیفا اگه دوست دارن این بازی به پیشرفت برسه نباید به انتقادهای سازنده گیمرها خورده بگیرن و بگن دروغ محضه چون اگه کسی انتقاد سازنده نکنه بازی پیشرفت نمیکنه متاسفانه این افراد(فنهای فیفا) فاقد هرگونه منطق هستند

شما اگر با حرف های ایشون موافقی یا تا حالا فیفا بازی نکردی ، یا مشکلی با فیفا داری ، که هر دو صورت بهتره فکر کنی PES>FIFA :دی
شما منتظری تا یک نفر از فیفا ایراد بگیره از این بازی دفاع کنی از یک پست هم نمیگذری
من وقتی میگم فیفا از PEs بهتره دیگه جای شبهه ای در قصد ونیت من باقی نمیونه
اگه گیمرتگمو ببینید فیفا بازی کرده ام
و خیلی هم بازی میکنم
ولی مثل اینکه شما دوست ندارید بازی پیشرفت کنه و نمیدونم چه اسراری دارید بازی رو بدون عیب پندارید چون من خودم دیدم هر وقت کسی از این بازی انتقاد کرد شما جوابشو میدی و یک بار هم ندیدم موافق باشی
صحبت هام دوستانه هست ها :d

من میگم دروگبا یا میلیتو با پای چپ خوب سانتر میکنن،چه ربطی به این داره که شما اون پست رو بزنی؟
دوست عزیز ، شما یه سر به پروفایل بازیکن ها تو بازی بزن ، یه بخشی هست به نام Weak foot Ability که اونجا میتونی ببینی پای غیرتخصصی هر بازیکن چقدر قدرت داره . اونجا بعضی ها 4 ستارن ، بعضی ها 3 ستاره و بعضی هم هیچی !
وقتی دروگبا واقعی با هر دو 2 تا پاش به خوبی بازی میکنی ، چرا نباید توی فیفا بتونه ؟
در ضمن بنده چیزی به رخ نکشیدم،اما وقتی جنابعالی میای بنده رو تخریب میکنی،کوچکترین حق بنده هست که از خودم دفاع کنم.
من شما رو تخریب نکردم ، لطفاً جــو الکی نده .
متاسفانه عـادت خیلی ها شده توی این سایت که تا بحث FIFA vs PES ( یا بحث های مشابه ) میشه سریع میان و جو رو با پست های الکی خودشون به هم میریزن.
فنهای فیفا اگه دوست دارن این بازی به پیشرفت برسه نباید به انتقادهای سازنده گیمرها خورده بگیرن و بگن دروغ محضه چون اگه کسی انتقاد سازنده نکنه بازی پیشرفت نمیکنه متاسفانه این افراد(فنهای فیفا) فاقد هرگونه منطق هستند
عجــب ، هیچ کس از انتقاد سازنده بدش نمیاد و اتفاقاً افرادی هستن که خیلی از شما دلسوز ترن و به جای اینکه اینجا Trolling کنن مثل شما الان دارن تو فروم رسمی بازی ایرادات رو به گوش سازنده ها میرسونن. انصافاً هم اونهــا اکثر این موارد رو تاثیر میدن در بازی ، به شخصه پارسال David Rutter رو دیدم که در گوشه ی نمایشگاه آلمان داشت انتقاداتی که شده بود رو دونه دونه جواب میداد ( برید ویدیوش رو بگیرید ببینین ) .
انتقادات باید از روی عقل باشه ، نه اینکه هرچی به ذهنمون رسید رو بگیم بعد هم بگیم انتقادات کردیم.
بی منطق هم شمایی که هیچ کدوم از حرفات صحت نداره.
درضمن شما مگه علم غیب داری که میگی اینترنت من داغونه؟:-o:-o:-o:-o
وقتی فقط شما و چند نفر دیگه یه موضوع رو ، بین این همه آدم ، مطرح میکنید یعنی مشکل از شماست.

دوست عزیز ، شما یه سر به پروفایل بازیکن ها تو بازی بزن ، یه بخشی هست به نام Weak foot Ability که اونجا میتونی ببینی پای غیرتخصصی هر بازیکن چقدر قدرت داره . اونجا بعضی ها 4 ستارن ، بعضی ها 3 ستاره و بعضی هم هیچی !
وقتی دروگبا واقعی با هر دو 2 تا پاش به خوبی بازی میکنی ، چرا نباید توی فیفا بتونه ؟

من شما رو تخریب نکردم ، لطفاً جــو الکی نده .
متاسفانه عـادت خیلی ها شده توی این سایت که تا بحث FIFA vs PES ( یا بحث های مشابه ) میشه سریع میان و جو رو با پست های الکی خودشون به هم میریزن.
بله.واقعا چرا jeromi نباید از مسی بهتر باشه؟چرا doumbia نباید در حد کریس رونالدو باشه؟واقعا چرا؟چرا ژاوی باید به درد بخور باشه؟چرا مسی نباید با پای راست عالی سانتر کنه؟واقعا چرا زسکا موسکو نباید انقدر قوی باشه؟چرا K.jones نباید انقدر خوب باشه؟چرا استوک سیتی یکی از تیمهای عالی نباشه؟واقعا چرا.

تا وقتی اون عینک ته استکانی تعصب رو به چشمت زدی ، هیچی رو نمیتونی ببینی.
------------------------
بعدشم مگه شما اینجا نماینده EA هستی که تشخیص بدی انتقاد کی درست هست و ماله کی بدرد نخور؟هر کی دلش بخواد میتونه انتقاد بکنه.
تمام انتقادهایی هم که تا حالا شده واقعی بوده و وجود داشته.به جز اینکه سرورها مشکل دارن.انصافا سرورهای ea تک هستن.
شما عینک خودت رو قوی تر کن ، تا هم ما خستــه نشــیم و هم شما تنهاتر .
اصلا خودت فهمیدی چی گفتی؟شعر گفتی؟بعدشم شما مشخصه خسته نمیشی.چون اگر 200 نفر هم بیان این ایرادات رو بگن شما بازم حرف خودت رو میزنی که خوب اصلا هم مهم نیست.پس ادامه بده.

آخرین ویرایش:
انتقادات باید از روی عقل باشه ، نه اینکه هرچی به ذهنمون رسید رو بگیم بعد هم بگیم انتقادات کردیم.
بی منطق هم شمایی که هیچ کدوم از حرفات صحت نداره
دوسته نسبتا محترم که دائم عقل + شعور + ادبتو به نمایش میگذاری حرفای من صحت دارن و کاربران Radiance ,armansepehri,u.s.a تایید کردند
درمورد سرورها باید بگم دوستان DS2 روبازی نکردند متوجه نمیشن من چی میگم

تعصب چشمهارو کور و گوش هارو کر میکنه.علی (ع)
یه ضرب المثل هست که میگه :آدمی که خوابیده بیدارمیشه اما آدمی که خودشو بخواب زده هیچوقت بیدارنمیشه
پس به بخواب زدن خودت ادامه بده

آخرین ویرایش:
يه سوال از فن هاي بارسا . مسي تو کدوم
بازي اين دريبل هايي که براش گذاشتن زده ؟
مسي بازيکن بزرگي ولي اصلا اين دريبل ها رو نميزنه.
يا مثلا ويا پله ميندازه يعد روني بلد نيست

يه سوال از فن هاي بارسا . مسي تو کدوم
بازي اين دريبل هايي که براش گذاشتن زده ؟
مسي بازيکن بزرگي ولي اصلا اين دريبل ها رو نميزنه.
يا مثلا ويا پله ميندازه يعد روني بلد نيست
قربون دهنت.به نکته عالی ایی اشاره کردی.مسی همش با مانور دادن دریبل میکنه نه با انجام حرکات ژانگولر.و این دقیقا همون مشکلی هست که تو فیفا وجود داره.بعدشم مسخره تر از اون این هست که یه سری دریبلها رو برباتف میزنه ولی رونی نمیتونه.یا مثلا اینیستا هم میتونه.

البته جناب martins هم میتونه،ولی طفلک رونی بلد نیست.البته خوب چرا باید رونی بلد باشه دریبل کنه؟

در ضمن یکی دیگر از نکات مزخرف بازی ارسال پاسها بلند با دکمه دایره هستش.(البته پیش فرضش مربع هست،ولی من خودم میزارم دایره)
هر کاری میکنی توپ با ارتفاع خیلی کمی از زمین حرکت میکنه که همین باعث میشه بازیکن حریف راحت توپ رو کات کنه.یعنی با این کارشون عملا چیزی بنام بازی مستقیم رو از بین بردن.توپ از ارتفاع کم رو زمین حرکت میکنه و هی ارتفاعش بیشتر میشه،انگار مثلا هواپبماست میخواد از باند فرودگاه بلند بشه.لول

آخرین ویرایش:
قربون دهنت.به نکته عالی ایی اشاره کردی.مسی همش با مانور دادن دریبل میکنه نه با انجام حرکات ژانگولر.و این دقیقا همون مشکلی هست که تو فیفا وجود داره.بعدشم مسخره تر از اون این هست که یه سری دریبلها رو برباتف میزنه ولی رونی نمیتونه.یا مثلا اینیستا هم میتونه.

البته جناب martins هم میتونه،ولی طفلک رونی بلد نیست.البته خوب چرا باید رونی بلد باشه دریبل کنه؟

کلا این دریبلها و اختصاص دادن خصوصیات رو از PES تقلید کرده اونم چه تقلیدی یادمه این خصوصیات بازیکنها در PES2010 آورده شده بود تازه فیفا رفته این خصوصیاتو اورده
در ضمن یکی دیگر از نکات مزخرف بازی ارسال پاسها بلند با دکمه دایره هستش.(البته پیش فرضش مربع هست،ولی من خودم میزارم دایره)
هر کاری میکنی توپ با ارتفاع خیلی کمی از زمین حرکت میکنه که همین باعث میشه بازیکن حریف راحت توپ رو کات کنه.یعنی با این کارشون عملا چیزی بنام بازی مستقیم رو از بین بردن.توپ از ارتفاع کم رو زمین حرکت میکنه و هی ارتفاعش بیشتر میشه،انگار مثلا هواپبماست میخواد از باند فرودگاه بلند بشه.لول
آره اونوقت کامپیوتر(هوش مصنوعی)مثه زیدان راحت توپو میندازه پشت مدافعان و مثه آب خوردن مهاجم گل میزنه:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or